Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσει τέσσερις (4) θέσεις στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα.

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Τέσσερις θέσεις στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα στις ειδικότητες:
«Βιομηχανική Οργάνωση ή Διεθνή Οικονομικά ή Δημόσια Οικονομικά ή Μακροοικονομικά ή Μικροοικονομικά ή Νομισματικά Οικονομικά ή Οικονομετρία ή Οικονομικά της Εργασίας ή Οικονομική Ανάπτυξη και Μεγέθυνση ή Χρηματοοικονομικά»
Για όλες τις βαθμίδες απαιτείται διδακτορικό δίπλωμα αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου.
Τα ελάχιστα προσόντα για κάθε ακαδημαϊκή βαθμίδα περιγράφονται στην ιστοσελίδα: http:/Avww.LJcy.ac.cy/goto/hure/el-GR/Odigoi.aspx
Τα προσόντα αυτά βασίζονται στα χρόνια ακαδημαϊκής πείρας του υποψήφιου, στο ερευνητικό έργο και την επιστημονική του προσφορά, καθώς και στην εμπειρία οργάνωσης υψηλής ποιότητας προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων.
Γλώσσες διδασκαλίας είναι η Ελληνική και η Τουρκική. Για την πιο πάνω θέση θεωρείται απαραίτητη η καλή γνώση της Ελληνικής Γλώσσας.
Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Οι συνολικές ετήσιες ακαθάριστες απολαβές (συμπεριλαμβανομένου και του 13ου μισθού) με βάση την ισχύουσα
Νομοθεσία υπολογίζονται ως εξής:
Επίκουρος Καθηγητής (Κλίμακα Α13-Α14) 657.694,26 - 677.811,11
Λέκτορας (Κλίμακα Α12-Α13) €48.723,61 -€71.358,82

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν μέχρι την Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011 δύο (2) αντίγραφα σε έντυπη μορφή και δυο (2) σε ψηφιακή μορφή (CD) - σε μορφή PDF (Portable Document Format) ή Word - από τα ακόλουθα:
Ι Επιστολή στην οποία να φαίνεται το Τμήμα, η βαθμίδα ή οι βαθμίδες, η ειδικότητα για την οποία ενδιαφέρονται, καθώς και η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση εκλογής.
Βιογραφικό Σημείωμα.
III Σύντομη ανασκόπηση του ερευνητικού τους έργου, καθώς και σύντομη περιγραφή μελλοντικών επιστημονικών σχεδίων (μέχρι 1500 λέξεις).
IV Κατάλογο δημοσιεύσεων.
V Ανάτυπα των τριών πιο αντιπροσωπευτικών δημοσιεύσεων.
VI Πιστοποιημένα αντίγραφα των πτυχίων κα: διπλωμάτων τους.
Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να ζητήσουν από τρεις τουλάχιστον καθηγητές Πανεπιστημίου να αποστείλουν εμπιστευτικές συστατικές επιστολές απευθείας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα ονόματα και οι διευθύνσεις των καθηγητών αυτών θα πρέπει να υποβληθούν με την αίτηση, γιατί ενδέχεται να ζητηθούν επιπρόσθετες εμπιστευτικές πληροφορίες.
Οι συστατικές επιστολές πρέπει να φθάσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011 τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.
Το Βιογραφικό Σημείωμα και η ανασκόπηση του ερευνητικού έργου πρέπει να υποβάλλονται στα ελληνικό ή στα τουρκικά και σε μία διεθνή γλώσσα, κατά προτίμηση την αγγλική.
Αιτήσεις, στοιχεία και συστατικές επιστολές που είχαν υποβληθεί στο παρελθόν δε λαμβάνονται υπόψη και πρέπει να υποβληθούν εκ νέου.
Αιτήσεις που δεν ικανοποιούν τις προδιαγραφές της προκήρυξης αυτής δεν είναι αποδεκτές.

Όλα τα πιο πάνω θα πρέπει να παραδοθούν δια χειρός στην:
Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού,
Πανεπιστήμιο Κύπρου,
Πανεπιστημιούπολη,
Κτίριο Συμβουλίου - Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης,
Τ.Θ. 20537,
1678 Λευκωσία, ΚΥΠΡΟΣ,
Τηλ.: 22894158/4155,
το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 2:00μ.μ ή να σταλούν ταχυδρομικώς σε φάκελο ο οποίος θα φέρει ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα ημερομηνίας, το αργότερο μέχρι 2 Δεκεμβρίου 2011. Θα θεωρούνται δε εμπρόθεσμα νοούμενου ότι θα φθάσουν στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού, το αργότερο μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2011 (με ευδιάκριτη σφραγίδα φακέλου 2 Δεκεμβρίου 2011), με αποκλειστική ευθύνη για τούτο του ενδιαφερομένου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού (00357 22894158/4155) ή στο Τμήμα Οικονομικών (00357 22 893702/01).