23-03-11 Πρόσληψη αναπληρωτών εκπ/κών μειωμένου ωραρίου 2ης Ξένης Γλώσσας (Γερμανικών)

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι, για το σχολικό έτος 2010-2011, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου 2 εκπαιδευτικοί
Περισσότερα...

Μερική απασχόληση για 60.000 ανέργους


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μερική απασχόληση για 60.000 ανέργους
Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 | ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Share
Θέσεις μερικής απασχόλησης (με 5ωρα και 6ωρα) για 50.000 - 60.000 ανέργους σε περιοχές υψηλής ανεργίας θα παρέχουν οι κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις που καθιερώνονται εντός των προσεχών μηνών. Μάλιστα, άμεσα ξεκινά πιλοτικό πρόγραμμα για 6.000 ανέργους στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Η επίσημη πρώτη πανελλαδική εφαρμογή του νέου προγράμματος θα γίνει μέχρι τον Απρίλιο.

Σε σχετικό σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας προβλέπεται η δυνατότητα σύστασης κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων με συνολική «προίκα» 170 εκατ. ευρώ, δυνατότητες επιδοτήσεων των εισφορών μέσω του ΟΑΕΔ και υπαγωγής στις διατάξεις του νέου αναπτυξιακού νόμου. Οι επιχειρήσεις αυτές θα μπορούν να εκτελούν μικρά κατασκευαστικά έργα, να παρέχουν κοινωνικές υπηρεσίες (π.χ. φροντίδα ηλικιωμένων), να πωλούν προϊόντα (π.χ. κοινωνικά παντοπωλεία) κ.ά. Η επίσημη πρώτη πανελλαδική εφαρμογή του νέου προγράμματος θα γίνει μέχρι τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου -για τη θεσμοθέτηση της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας- που παρουσίασε χτες η υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη, στους βουλευτές του ΚΤΕ Εργασίας του ΠΑΣΟΚ:

1. Προβλέπεται μερική απασχόληση (5ώρου - 6ώρου) διάρκειας πέντε ανθρωπομηνών ανά ωφελούμενο εντός δωδεκαμήνου, στον οποίο θα παρέχεται πλήρης ασφαλιστική και συνταξιοδοτικη κάλυψη. Ειδικότερα, για την ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων προβλέπεται ειδικό πρόγραμμα επιδότησης ασφαλιστικών εισφορών από τον ΟΑΕΔ.

2. Προτεραιότητα μέσα από ένα αντικειμενικό σύστημα μοριοδότησης κριτηρίων θα παρέχεται ιδιαίτερα: στα νοικοκυριά χωρίς εισόδημα, στους ανέργους εξαιτίας μαζικών απολύσεων της τελευταίας διετίας, καθώς και στα νοικοκυριά με αυξημένο αριθμό προστατευόμενων μελών.

Αλλα προγράμματα

Επίσης, άρχισε η διαδικασία για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης ΛΑΕΚ 0,45% έτους 2011, καθώς και επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1 - 25) έτους 2010 - 2011.

ΗΛΙΑΣ Π. ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ

ένα καινοτόμο πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί σε 24 μεγάλες πόλεις που έχουν υψηλή ανεργία, στις περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης


Στη Κεντρική Μακεδονία
52 εκατ. ευρώ για την καταπολέμηση της ανεργίας

web only

23/03/2011 10:39
http://img.protothema.gr/2AAD9238169808CE799D3CB0EF4C9839.jpg
Το ποσό των 52 εκατ. ευρώ θα διαθέσει το υπουργείο Εργασίας για την εφαρμογή δύο προγραμμάτων στον αγώνα κατά της ανεργίας στην Κεντρική Μακεδονία, ανακοίνωσε η υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη, στη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη και τους αντιπεριφερειάρχες.

Όπως είπε η κ. Κατσέλη, τα 30 εκατομμύρια θα διατεθούν για την απορρόφηση 9,5 χιλιάδων ανέργων σε έργα κοινωνικής εργασίας και τα 22 εκ. για τη χρηματοδότηση τοπικών προγραμμάτων στήριξης της ανάπτυξης.

Η επιλογή των ανέργων, οι οποίοι θα απασχοληθούν σε έργα κοινωνικής εργασίας δήμων, νομικών προσώπων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και άλλων φορέων, θα γίνει με μοριοδότηση.

Τα προγράμματα αυτά έχουν διάρκεια δύο χρόνων και όπως επισήμανε η κ. Κατσέλη, η κοινωνική εργασία είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί σε 24 μεγάλες πόλεις που έχουν υψηλή ανεργία, στις περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, είπε ότι το πρόβλημα της ανεργίας και των κλειστών καταστημάτων έχει πάρει μεγάλη διάσταση στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία και κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει ό,τι μπορεί για την αντιμετώπισή του.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι από το εργοστάσιο της Φίλκεραμ Τζόνσον, που είναι απλήρωτοι από το Δεκέμβριο και πραγματοποιούν κατάληψη, με στόχο να συναντηθούν με την υπουργό.

Οι εργαζόμενοι, κρατώντας πανό, εισήλθαν στο χώρο της συνάντησης της υπουργού με τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες, φώναξαν συνθήματα, όπως "θέλουμε δουλειά και όχι ανεργία" και απαίτησαν να τους ακούσει η υπουργός.

Τελικά, αντιπροσωπεία των εργαζομένων συνομίλησε με την κ. Κατσέλη και την ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διορισμός αντιπροέδρου και μελών στο ΑΣΕΠ

Hμερομηνία : 18-03-11 Eκτύπωση | e-mail

Διορισμός αντιπροέδρου και μελών στο ΑΣΕΠ
Το διορισμό του αντιπροέδρου και μελών του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) και τη Διαπιστωτική Πράξη λήξης θητείας μελών του, ενέκρινε με απόφασή του ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, κατόπιν επιλογής της πλειοψηφίας 4/5 των μελών της Διάσκεψης των προέδρων της Βουλής, κατά τη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου.

Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Φώτιος Μπολόφης, αρχαιότερος σύμβουλος του ΑΣΕΠ και Σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου ε.τ., για το υπόλοιπο της θητείας του.

Επίσης, μέλη με τετραετή θητεία ορίστηκαν:

- Γεώργιος Κοσμετάτος, ομότιμος καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

- Νίκη Γιαννακάκη, Αεροπαγίτης ε.τ.

- Εμμανουήλ Βασιλάκης, Πρόεδρος Εφετών ε.τ.

- Χαράλαμπος Μπακάμης, τέως γενικός διευθυντής του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

- Γεώργιος Καπερώνης, επίτιμος Αεροπαγίτης.

- Κωνσταντίνος Σιδέρης, επίτιμος πρόεδρος Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων, στη θέση του Δημήτρη Μπέικου και για το υπόλοιπο της θητείας αυτού.

- Δημήτριος Γκουλούσης, δικηγόρος, τέως νομικός σύμβουλος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και τέως Εφέτης.

- Μαρία Θεοδωράκη-Ρεντούμη, τέως Εφέτης Διοικητικών Δικαστηρίων.

- Στέφανος Μετάκος, τέως Εφέτης Διοικητικών Δικαστηρίων και τέως Προϊστάμενος Διοικητικού Πρωτοδικείου.

- Θάλεια Φωτεινοπούλου-Κατσιώτη, τέως Γενική Διευθύντρια της Γενικής Γραμματείας του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

- Ιωάννης Παπαδημητράκης, τέως καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών.

Επίσης, με την ίδια απόφαση διαπιστώνεται η αποχώρηση, λόγω λήξης της θητείας τους, του Μίνωος Μαθιουδάκη (τέως γενικού διευθυντή του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης), της Αντωνίας Ντάρα (τέως γενικής διευθύντριας ΑΣΕΠ) και του Βασίλειου Γκούβα (δικηγόρου).

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

30ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά"

30ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά"

-no-reply@ermis.gov.gr προς Εμένα
προβολή λεπτομερειών 10:50 μ.μ. (Πριν από 16 ώρες)

Εβδομαδιαία εφημερίδα του Υπουργείου Εσωτερικών ,Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

22 Μαρ 2011

30ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά"



Δημόσια διαβούλευση «Αντικατάσταση του έκτου κεφαλαίου του ν. 3588/2007 (Πτωχευτικός Κώδικας)»

Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου «Αντικατάσταση του έκτου κεφαλαίου του ν. 3588/2007 (Πτωχευτικός Κώδικας) – Προπτωχευτική Διαδικασία Εξυγίανσης και λοιπές διατάξεις» Περισσότερα



Δημόσια Διαβούλευση: "Θεσμοθέτηση της Κοινωνικής Οικονομίας και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας"

Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου "Θεσμοθέτηση της Κοινωνικής Οικονομίας και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας" Περισσότερα



Δημόσια διαβούλευση: «Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών»

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση για το σχέδιο της Υπουργικής Απόφασης με τίτλο «Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών. Σύσταση και λειτουργία, Μητρώο, Κώδικας Δεοντολογίας και συναφείς διατάξεις» Περισσότερα



Πλήρωση της Θέσης του Προέδρου (Μ.Ο.Δ.) Α.Ε. - Παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων

Παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Πλήρωση της Θέσης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβούλιου της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (Μ.Ο.Δ.) Α.Ε. Περισσότερα



Πλήρωση θέσης του Ειδικού Γραμματέα Ε.Σ.Π.Α. - Παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων

Παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Ειδικού Γραμματέα Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) Περισσότερα



Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ Περισσότερα



Στελέχωση «Πρότυπης» Μονάδας Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Υπουργείου Παιδείας

Στελέχωση «Πρότυπης» Μονάδας Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Περισσότερα



Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Προέδρου του ΕΛ.Ο.Τ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Προέδρου του ΕΛ.Ο.Τ Περισσότερα



Εαρινό εκδρομικό πρόγραμμα του Ο.Ε.Ε. για δικαιούχους παροχών Νομού Αττικής

Εαρινό εκδρομικό πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 15 εβδομάδων θα πραγματοποιηθεί από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας το χρονικό διάστημα από 1/04/2011 - 12/06/2011 για δικαιούχους παροχών Νομού Αττικής. Περισσότερα



Δικαιολογητικά δικαιούχων ΟΕΚ για ένταξη τους στο πρόγραμμα της επιδότησης ενοικίου έτους 2011

Κοινοποιούνται τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ώστε οι δικαιούχοι να ενταχθούν στο πρόγραμμα της επιδότησης ενοικίου έτους 2011. Περισσότερα



Τελευταία παράταση απογραφής των δικαιούχων πολυτεκνικών επιδομάτων του ΟΓΑ

Τελευταία παράταση απογραφής των δικαιούχων πολυτεκνικών επιδομάτων του ΟΓΑ Περισσότερα



Τύπος και περιεχόμενο δήλωσης φόρου ακίνητης περιουσίας νομικών προσώπων έτους 2011

Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Δημήτριου Κουσελά καθορίζεται για το έτος 2011 ο τύπος και το περιεχόμενο της δήλωσης Φόρου Ακίνητης Περιουσίας νομικών προσώπων. Περισσότερα



Όρια ακαθαρίστων εσόδων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών που τηρούν βιβλία Β΄ κατηγορίας

Καθορισμός ορίων ακαθαρίστων εσόδων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών που τηρούν βιβλία Β΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ. , πάνω από τα οποία υφίσταται υποχρέωση υπογραφής των δηλώσεων από λογιστή φοροτεχνικό Περισσότερα



Παράταση υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος έτους 2011 για τα υπόχρεα νομικά πρόσωπα

Παράταση υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος έτους 2011 για τα υπόχρεα νομικά πρόσωπα Περισσότερα



Σχετικά με την Υποβολή της Προσωρινής Δήλωσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών

Υποβολή της Προσωρινής Δήλωσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών και απόδοσης του φόρου με την χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας ή στην Δ.Ο.Υ., κατά περίπτωση και κατά την χρήση 2011 Περισσότερα



Επιχορηγήσεις αντιχαλαζικών διχτύων ύψους 9.5 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ

Επιχορηγήσεις αντιχαλαζικών διχτύων ύψους 9.5 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ Περισσότερα



Πιστώσεις του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Τη διάθεση πίστωσης 11.500.000 ευρώ για τη δημοπράτηση του έργου κατασκευής τμήματος παράκαμψης Άνω Βιάννου ενέκρινε με απόφασή του ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας. Περισσότερα



Μη καταβολή τελών στα αεροδρόμια

Μη καταβολή τελών στα αεροδρόμια Περισσότερα



Προεδρικό Διάταγμα: Λειτουργία θεσμού εγκεκριμένου κτηνίατρου

Το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος απεστάλη προς επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας και πρόκειται να προωθηθεί προς υπογραφή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Περισσότερα



Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη, ανασυγκροτείται η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Περισσότερα



Αϊ Στράτης: το πρώτο πράσινο νησί

Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες σχετικά με το έργο «Υποστήριξη των Πολιτικών και κάλυψη μελλοντικών αναγκών- Πράσινο Νησί» και εκδόθηκε η πρόσκληση χρηματοδότησης των σχετικών έργων προς τον Δήμο Αγίου Ευστρατίου. Περισσότερα



Συνενώσεις- Ιδρύσεις Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σχολικός χάρτης 2011-2012 - Συνενώσεις- Ιδρύσεις Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη σχολική χρονιά 2011 - 2012 Περισσότερα



Εγκρίσεις προσλήψεων προσωπικού από την Τετραμελή Επιτροπή της ΠΥΣ

Εγκρίσεις προσλήψεων προσωπικού από την Τετραμελή Επιτροπή της ΠΥΣ Περισσότερα



Περιλήψεις Προκηρύξεων Δημοσίων Φορέων

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων σε Δημόσιους Φορείς. Περισσότερα



Για

-


30ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά"
Εισερχόμενα
X

Απάντηση

no-reply@ermis.gov.gr

 προς Εμένα
προβολή λεπτομερειών 10:50 μ.μ. (Πριν από 16 ώρες)
Φωτογραφία(Logo) ermis

Εβδομαδιαία εφημερίδα του Υπουργείου Εσωτερικών ,Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

22 Μαρ 2011

30ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά"


Δημόσια διαβούλευση «Αντικατάσταση του έκτου κεφαλαίου του ν. 3588/2007 (Πτωχευτικός Κώδικας)»

Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου «Αντικατάσταση του έκτου κεφαλαίου του ν. 3588/2007 (Πτωχευτικός Κώδικας) – Προπτωχευτική Διαδικασία Εξυγίανσης και λοιπές διατάξεις» Περισσότερα

Δημόσια Διαβούλευση: "Θεσμοθέτηση της Κοινωνικής Οικονομίας και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας"

Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου "Θεσμοθέτηση της Κοινωνικής Οικονομίας και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας"  Περισσότερα

Δημόσια διαβούλευση: «Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών»

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση για το σχέδιο της Υπουργικής Απόφασης με τίτλο «Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών. Σύσταση και λειτουργία, Μητρώο, Κώδικας Δεοντολογίας και συναφείς διατάξεις» Περισσότερα

Πλήρωση της Θέσης του Προέδρου (Μ.Ο.Δ.) Α.Ε. - Παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων

Παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Πλήρωση της Θέσης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβούλιου της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (Μ.Ο.Δ.) Α.Ε. Περισσότερα

Πλήρωση θέσης του Ειδικού Γραμματέα Ε.Σ.Π.Α. - Παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων

Παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Ειδικού Γραμματέα Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) Περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ Περισσότερα

Στελέχωση «Πρότυπης» Μονάδας Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Υπουργείου Παιδείας

Στελέχωση «Πρότυπης» Μονάδας Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Προέδρου του ΕΛ.Ο.Τ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Προέδρου του ΕΛ.Ο.Τ Περισσότερα

Εαρινό εκδρομικό πρόγραμμα του Ο.Ε.Ε. για δικαιούχους παροχών Νομού Αττικής

Εαρινό εκδρομικό πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 15 εβδομάδων θα πραγματοποιηθεί από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας το χρονικό διάστημα από 1/04/2011 - 12/06/2011 για δικαιούχους παροχών Νομού Αττικής. Περισσότερα

Δικαιολογητικά δικαιούχων ΟΕΚ για ένταξη τους στο πρόγραμμα της επιδότησης ενοικίου έτους 2011

Κοινοποιούνται τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ώστε οι δικαιούχοι να ενταχθούν στο πρόγραμμα της επιδότησης ενοικίου έτους 2011. Περισσότερα

Τελευταία παράταση απογραφής των δικαιούχων πολυτεκνικών επιδομάτων του ΟΓΑ

Τελευταία παράταση απογραφής των δικαιούχων πολυτεκνικών επιδομάτων του ΟΓΑ Περισσότερα

Τύπος και περιεχόμενο δήλωσης φόρου ακίνητης περιουσίας νομικών προσώπων έτους 2011

Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Δημήτριου Κουσελά καθορίζεται για το έτος 2011 ο τύπος και το περιεχόμενο της δήλωσης Φόρου Ακίνητης Περιουσίας νομικών προσώπων. Περισσότερα

Όρια ακαθαρίστων εσόδων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών που τηρούν βιβλία Β΄ κατηγορίας

Καθορισμός ορίων ακαθαρίστων εσόδων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών που τηρούν βιβλία Β΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ. , πάνω από τα οποία υφίσταται υποχρέωση υπογραφής των δηλώσεων από λογιστή φοροτεχνικό Περισσότερα

Παράταση υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος έτους 2011 για τα υπόχρεα νομικά πρόσωπα

Παράταση υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος έτους 2011 για τα υπόχρεα νομικά πρόσωπα Περισσότερα

Σχετικά με την Υποβολή της Προσωρινής Δήλωσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών

Υποβολή της Προσωρινής Δήλωσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών και απόδοσης του φόρου με την χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας ή στην Δ.Ο.Υ., κατά περίπτωση και κατά την χρήση 2011 Περισσότερα

Επιχορηγήσεις αντιχαλαζικών διχτύων ύψους 9.5 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ

Επιχορηγήσεις αντιχαλαζικών διχτύων ύψους 9.5 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ Περισσότερα

Πιστώσεις του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Τη διάθεση πίστωσης 11.500.000 ευρώ για τη δημοπράτηση του έργου κατασκευής τμήματος παράκαμψης Άνω Βιάννου ενέκρινε με απόφασή του ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας. Περισσότερα

Μη καταβολή τελών στα αεροδρόμια

Μη καταβολή τελών στα αεροδρόμια Περισσότερα

Προεδρικό Διάταγμα: Λειτουργία θεσμού εγκεκριμένου κτηνίατρου

Το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος απεστάλη προς επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας και πρόκειται να προωθηθεί προς υπογραφή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Περισσότερα

Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη, ανασυγκροτείται η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Περισσότερα

Αϊ Στράτης: το πρώτο πράσινο νησί

Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες σχετικά με το έργο «Υποστήριξη των Πολιτικών και κάλυψη μελλοντικών αναγκών- Πράσινο Νησί» και εκδόθηκε η πρόσκληση χρηματοδότησης των σχετικών έργων προς τον Δήμο Αγίου Ευστρατίου. Περισσότερα

Συνενώσεις- Ιδρύσεις Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σχολικός χάρτης 2011-2012 - Συνενώσεις- Ιδρύσεις Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη σχολική χρονιά 2011 - 2012  Περισσότερα

Εγκρίσεις προσλήψεων προσωπικού από την Τετραμελή Επιτροπή της ΠΥΣ

Εγκρίσεις προσλήψεων προσωπικού από την Τετραμελή Επιτροπή της ΠΥΣ Περισσότερα

Περιλήψεις Προκηρύξεων Δημοσίων Φορέων

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων σε Δημόσιους Φορείς.  Περισσότερα

http://www.ermis.gov.gr/ermis-applications/images/kepbottom.gif
Για