θα προσληφθούν 2.300 μόνιμοι νοσηλευτές‎


Πώς θα προσληφθούν 2.300 μόνιμοι νοσηλευτές‎
Τα Νέα Οnline - 27 Mar 2011
... την κάλυψη 2.300 κενών θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού ετοιμάζει το υπουργείο ... ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων καθώς και ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού ...

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=4624290

Πώς θα προσληφθούν 2.300 μόνιμοι νοσηλευτές
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011


Δύο νέες προκηρύξεις για την κάλυψη 2.300 κενών θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας. Η πρώτη αφορά 2.100 μόνιμους υπαλλήλους σε νοσοκομεία της Αττικής και της περιφέρειας, κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Νοσηλευτικής, ΤΕ Επισκεπτών/τριών Υγείας, ΤΕ Μαιευτικής και ΤΕ Μαιών- Μαιευτών, ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων καθώς και ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού όπως Βοηθοί Θαλάμων ή Μεταφορείς Ασθενών.

200 Μόνιμοι σε Κέντρα Ψυχικής Υγείας

http://www.dimosio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5618%3A200monimoikedrapsixikisygeias19-04-2011&catid=80%3Aproslipseis&Itemid=99
200 Μόνιμοι σε Κέντρα Ψυχικής Υγείας
200 θέσεις για μόνιμους σε Κέντρα Ψυχικής Υγείας
200 Μόνιμοι σε Κέντρα Ψυχικής Υγείας
(19/04/2011 19:23)
Σε ετοιμότητα βρίσκεται το Υπουργείο Υγείας για το νέο διαγωνισμό του για την κάλυψη 200 θέσεων τακτικού προσωπικού σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Το Έθνος", η διαδικασία της προκήρυξης ολοκληρώθηκε με την έκδοση Υπουργικής Απόφασης με υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, με την οποία καθορίζονται οι θέσεις που θα καλυφθούν βάσει των διατάξεων του Νόμου 2643/1998 για τα άτομα ειδικών κατηγοριών. Το μόνο που απομένει είναι η έγκριση του υπουργείου Εσωτερικών για την προώθηση της προκήρυξης στο ΑΣΕΠ.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ο έλεγχος του ΑΣΕΠ στους όρους της προκήρυξης, προκειμένου να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Η νέα προκήρυξη αφορά την κάλυψη 200 συνολικά κενών οργανικών θέσεων σε Ψυχιατρικά και Παιδοψυχιατρικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα, ενώ οι ειδικότητες που θα λάβουν την πλειονότητα των θέσεων αφορούν κυρίως Βοηθητικό Υγειονομικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.

Οσον αφορά τις ειδικότητες που θα συγκεντρώσουν την πλειονότητα των θέσεων, είναι οι ακόλουθες πέντε: TE Νοσηλευτικής, ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων, ΥΕ Βοηθών θαλάμου, ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών, και ΥΕ Βοηθών Νοσοκόμων. Ανάμεσα στους φορείς που θα καλύψουν τις περισσότερες θέσεις περιλαμβάνονται τα Γενικά Νοσοκομεία Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού, για τα Παιδοψυχιατρικά τους Τμήματα, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο για τις Μονάδες Ψυχικής Υγείας, το Δρομοκάίτειο, το Ψυχιατρικό θεσσαλονίκης, το Σισμανόγλειο για τον παιδοψυχιατρικά τομέα, το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών Καραμανδάνειο και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για τις Μονάδες Ψυχικής Υγείας.

Από τις 200 θέσεις που αντιστοιχούν στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, 14 θα καλυφθούν από άτομα ειδικών κατηγοριών. Συγκεκριμένα, από τέσσερις θέσεις αντιστοιχούν σης κατηγορίες ΑμεΑ και Τριτέκνων, τρεις στην κατηγορία Πολυτέκνων και από μία θέση στις κατηγορίες Εθνικής Αντίστασης, Εμμεσης ΑμεΑ και Αναπήρων Πολέμου.

Στο μεταξύ, από τον Οκτώβριο του 2010 βρίσκεται σε εκκρεμότητα η προκήρυξη για την κάλυψη 150 θέσεων Νοσηλευτών και Διοικητικών.

PROSKLISI APOGRAFEIS


PROSKLISI APOGRAFEIS

"PROSKLISI APOGRAFEIS"
-


General

 - [ Translate this page ]
PROSKLISI APOGRAFEIS. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Απογραφέων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Απογραφέων ...
www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General - Cached

-
General - [ Translate this page ]
PROSKLISI APOGRAFEIS. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Απογραφέων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Απογραφέων ...
www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General - Cached
-

http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General

-

NWS_PROSKLISI_APOGRAFEIS.pdf
PROSKLISI APOGRAFEIS 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Απογραφέων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Απογραφέων 

-
NWS_PROSKLISI_APOGRAFEIS.pdf
PROSKLISI APOGRAFEIS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Απογραφέων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Απογραφέων
-

http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/NWS_PROSKLISI_APOGRAFEIS.pdf
http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/NWS_DT_CENSUS_REGISTRATION_03_2011.pdf

προσλήψεις στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία


http://eviapost.blogspot.com/2010/12/blog-post_8999.html
ΔΕΥΤΈΡΑ, 6 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2010
Όλη η προκήρυξη για της προσλήψεις στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.

Μας ρωτήσατε, σχετικά με την προκήρυξη της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και σας δίνουμε την προκήρυξη για τις θέσεις.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων (200) ατόμων για την προετοιμασία και τη διενέργεια των Γενικών Απογραφών Οικοδομών-Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών ετών 2010-2011, στην Κεντρική Υπηρεσία και στις Υπηρεσίες Στατιστικής Νομών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), που εδρεύουν ανά την επικράτεια και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης. Περισσότερα εδώ
Αναρτήθηκε από O ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ στις 4:27 μ.μ.

http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/NWS_PROSKLISI_APOGRAFEIS.pdf

500 απογραφείς θα απασχοληθούν

Προετοιμάζονται πυρετωδώς για την απογραφή - Η ΕΡΕΥΝΑ - Καθημερινή ... - [ Translate this page ]
23 Απρ. 2011 ... Παράλληλα η Στατιστική Υπηρεσία θα απευθύνει το επόμενο διάστημα κάλεσμα συνεργασίας με τους πολίτες ώστε να διευκολυνθεί το έργο των ...
www.e-erevna.gr/story.aspx?id=108383 - 11 minutes ago

http://www.e-erevna.gr/story.aspx?id=108383

Προετοιμάζονται πυρετωδώς για την απογραφή
Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι υπάλληλοι της Στατιστικής Υπηρεσίας στα Τρίκαλα, καθώς προχωρά ομαλά η διαδικασία


Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ
ΜΟΤΟ: Περίπου 500 απογραφείς θα απασχοληθούν από τις 10 Μαΐου και για δυο εβδομάδες για την καταγραφή του πληθυσμού του νομού
Σε λιγότερο των τριών εβδομάδων χιλιάδες συνεργάτες της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας θα βγουν στους δρόμους όπου για διάστημα δυο εβδομάδων θα κληθούν να απογράψουν τον πληθυσμό της χώρας μας.
Μια διαδικασία αρκετά υπεύθυνη και χρονοβόρα προκειμένου τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν να αποτυπώνουν με ακρίβεια τον πληθυσμό της Ελλάδας.
Σε τοπικό επίπεδο η διαδικασία προχωρά ομαλά και οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας εργάζονται καθημερινά πυρετωδώς, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες , ώστε στις 10 του Μάη να βγουν οι απογραφείς για να ξεκινήσουν την καταμέτρηση.
Σε τοπικό επίπεδο οι αιτήσεις των υποψηφίων απογραφέων ξεπέρασαν τις 1.000. Κατατέθηκαν ηλεκτρονικά, αξιολογήθηκαν και προκρίθηκαν 500 υποψήφιοι, που πλέον θα συμμετέχουν ως συνεργάτες της Στατιστικής Υπηρεσίας στην απογραφή.
Ήδη μέχρι και σήμερα έχουν δεχτεί και έλαβαν από την Υπηρεσία, τους ειδικούς φακέλους συμμετοχής 400 άτομα.
Η Υπηρεσία σήμερα προετοιμάζεται για τα ειδικά σεμινάρια ενημέρωσης των απογραφέων που έχουν προγραμματιστεί για Τρίκαλα και Καλαμπάκα στις 2 και 3 Μαΐου. Εκεί οι απογραφείς θα ενημερωθούν αναλυτικά για το έργο τους ενώ θα δοθούν και διευκρινίσεις σχετικά με τις εργασίες και τον τρόπο συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων.
Παράλληλα η Στατιστική Υπηρεσία θα απευθύνει το επόμενο διάστημα κάλεσμα συνεργασίας με τους πολίτες ώστε να διευκολυνθεί το έργο των συνεργατών της.
Την φετινή χρονιά, όπως προαναφέρθηκε κατατέθηκαν 1.000 αιτήσεις για συμμετοχή συνεργατών στην διαδικασία. Οι περισσότερες αιτήσεις κατατέθηκαν στα Τρίκαλα και σε πεδινές περιοχές του νομού. Ενδιαφέρον δεν υπήρχε για ορεινές περιοχές με αποτέλεσμα να κυριαρχούν κάποια κενά τα οποία σύντομα θα καλυφτούν.
Κάτι ανάλογο ισχύει σε πανελλαδικό επίπεδο και ειδικότερα σε νησιώτικες περιοχές και περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, όπου τα κενά είναι ιδιαιτέρα σημαντικά.



Η ΕΡΕΥΝΑ 23 Απριλίου 2011, αρ. φύλλου 15778, σελίδα 21

Απογραφείς doyleia

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη διενέργεια της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2011, ως Απογραφείς, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση της παρούσας πρόσκλησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://agrogreco.blogspot.com/2011/04/2011-updated.html#ixzz1KGdA6n56
-

Η υποβολή της αίτησης γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: statistics.gr/portal και έως τις 31 Μαρτίου 2011.

Δόθηκε παράταση για την υποβολή αιτήσεων ηλεκτρονικά έως και τις 10 Απριλίου 2011

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Πηγές: agrogreco.blogspot.com , statistics.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://agrogreco.blogspot.com/2011/04/2011-updated.html#ixzz1KGdA6n56
-
Η υποβολή της αίτησης γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: statistics.gr/portal και έως τις 31 Μαρτίου 2011.

Δόθηκε παράταση για την υποβολή αιτήσεων ηλεκτρονικά έως και τις 10 Απριλίου 2011

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Πηγές: agrogreco.blogspot.com , statistics.gr



Διαβάστε περισσότερα: http://agrogreco.blogspot.com/2011/04/2011-updated.html#ixzz1KGdA6n56
-

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη διενέργεια της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2011, ως Απογραφείς, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση της παρούσας πρόσκλησης.

Διακανονισμοί θέσεων σε δημοτικές υπηρεσίες

757 εποχικοί για αναπληρώσεις

Από τις 10 έως και τις 24 Μαΐου, θα διεξαχθεί η απογραφή πληθυσμού - κατοικιών για το 2011, ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

ThessNewsGr: "Γιορτή Δρόμου" στις 29 Απριλίου - [ Translate this page ]
22 Απρ. 2011 ... Από τις 10 έως και τις 24 Μαΐου, θα διεξαχθεί η απογραφή πληθυσμού - κατοικιών για το 2011, ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). ...
thessnewsgr.blogspot.com/2011/04/29.html - 55 minutes ago

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Ελληνική Στατιστική Αρχή για Απογραφείς


AgroGreco‎ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Ελληνική Στατιστική Αρχή για Απογραφείς στην…
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Ελληνική Στατιστική Αρχή ...‎ - blogspot.com
Twitter - 5 Apr 201

H στατιστική υπηρεσία προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη διενέργεια της Απογραφής Πλυθησμού -Κατοικιών 2011 ως απογραφείς




H στατιστική υπηρεσία προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη διενέργεια της Απογραφής Πλυθησμού -Κατοικιών 2011 ως απογραφείς
Τυρός Kυνουρίας - Αρκαδίας - Τσακωνιά - [ Translate this page ]
21 Απρ. 2011 ... H στατιστική υπηρεσία προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη διενέργεια της Απογραφής Πλυθησμού -Κατοικιών 2011 ως απογραφείς να ...
tyrostsakonia.blogspot.com/ - 8 hours ago
H στατιστική υπηρεσία προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη διενέργεια της Απογραφής Πλυθησμού -Κατοικιών 2011 ως απογραφείς

200 θέσεις για μόνιμους σε Κέντρα Ψυχικής Υγείας

4.229 μόνιμοι και 757 εποχικοί

4.229 μόνιμοι και 757 εποχικοί

Προσόντα για 7 πιο δημοφιλείς ειδικότητες στα νοσοκομεία

Ο υπολογισμός των μορίων στον ν. 2643/1998


Ο υπολογισμός των μορίων στον ν. 2643/1998 Γράφει ο/η Θεοτοκάτος Βασίλειος
Είναι γνωστό ότι στις προστατευτικές διατάξεις του Ν. 2643/1998 περιλαμβάνονται από πλευράς πολυτέκνων:
1.Πολύτεκνοι γονείς με τέσσερα (4) ζώντα τέκνα και άνω.
2. Ένα από τα τέκνα πολύτεκνης οικογένειας με τέσσερα (4) ζώντα τέκνα και άνω.
3. 0 επιζών γονέας (χήρος) με τρία (3) ανήλικα τέκνα και
4. 0 άγαμος γονέας τριών ανηλίκων τέκνων.
Η τοποθέτηση των ενδιαφερομένων λαμβάνει χώρα βάσει του αριθμού των μορίων, πού συγκεντρώνει ο κάθε υποψήφιος, και ο υπολογισμός τους γίνεται βάσει των κριτηρίων, τα οποία περιλαμβάνονται στο άρθρο 4 του νόμου, υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι έχει τα συγκεκριμένα προσόντα, τα οποία προβλέπει η προκήρυξη. Χρήσιμο, όμως, είναι να γνωρίζουν οι πολύτεκνοι και τα παιδιά τους και τον τρόπον υπολογισμού των μορίων βάσει των κριτηρίων, που προβλέπονται από το νόμο, ώστε στην διαδικασία που είναι ήδη σε εξέλιξη να είναι σε θέση να ελέγξουν τα μόρια, που έλαβαν, όσοι βεβαίως έχουν υποβάλει σχετική αίτηση. 0 υποψήφιος λαμβάνει τα ακόλουθα μόρια:
Α) Κριτήριο ηλικίας:
1) Για κάθε χρόνο Ηλικίας του λαμβάνει μόριο 1.
2) Στα παραπάνω μόρια προστίθενται:
α) μόρια 15, εφ' όσον είναι 21-30 ετών,
β) μόρια 25, εφ' όσον είναι 31-40 ετών,
γ) μόρια 30, εφ' όσον είναι 4Ι-45 ετών,
3) όσοι είναι άνω των 45 ετών λαμβάνουν συνολικώς μόρια 75.
Β) Κριτήριο Γραμματικών γνώσεων:
1) Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαιδεύσεως μόρια 10,
2) Απολυτήριος τίτλος δευτεροβαθμίου εκπαιδεύσεως μόρια 20,
3) Πτυχιούχος I.Ε.Κ. μόρια 30,
4) Πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. μόρια 50,
5) Πτυχιούχος Α.Ε.Ι. μόρια 70,
6) Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών μόρια 90,
7) Κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών μόρια 110.
Γ) Κριτήριο Ξένων γλωσσών:
Οι κάτοχοι αναγνωρισμένου πτυχίου ξένης γλώσσας λαμβάνουν 20 μόρια για κάθε γλώσσα.
Δ) Κριτήριο πολυτέκνου γονέως:
α) Γονέας με 4 τέκνα λαμβάνει μόρια 400,
β) Γονέας με 5 τέκνα λαμβάνει μόρια 450,
γ) Γονέας με 6 τέκνα λαμβάνει μόρια 500,
δ) Γονέας με 7 τέκνα λαμβάνει μόρια 550,
για κάθε επί πλέον τέκνο λαμβάνει μόρια 50.
Τα παραπάνω μόρια προσαυξάνονται για κάθε ανήλικο τέκνο ανά μόρια. 50. Ο πολύτεκνος γονέας με 4 ανήλικα τέκνα θα λαμβάνει τα 400 μόρια συν 50 μόρια για κάθε ανήλικο δηλ. 4 Χ 50 ίσον 200 μόρια και σύνολο 600 μόρια.
0 διαζευγμένος ή ο επιζών ή ο άγαμος γονέας, που, έχει την επιμέλεια των τέκνων λαμβάνει επί πλέον μόρια 50.
0 επιζών ή άγαμος γονέας τριών (3 ) ανηλίκων τέκνων λαμβάνει συνολικώς μόρια 400.
Ε) Κριτήριο ανεργίας:
Στη διαδικασία τού άρθρου 3 (θέσεις δημοσίου) αφού απαιτείται κάρτα ανεργίας
λαμβάνει για την ανεργία ο πολύτεκνος γονέας μόρια 50.
ΣΤ) Κριτήριο τέκνο πολυτέκνου γονέως:
1. Τέκνο πολύτεκνης οικογένειας με 4 τέκνα λαμβάνει μόρια 300.
2. Τέκνο πολύτεκνης οικογένειας με 5 τέκνα λαμβάνει μόρια 350.
Για κάθε επί πλέον τέκνο της οικογένειας προστίθενται μόρια 50.
Εάν στην οικογένεια υπάρχουν ανήλικα τέκνα προστίθενται για κάθε ανήλικο τέκνο μόρια 50.
Ζ) Προσαύξηση μορίων:
Το άθροισμα όλων των μορίων πού συγκεντρώνει ο υποψήφιος από τα παραπάνω κριτήρια προσαυξάνεται κατά ποσοστό 20%, εφ' όσον υπάρχει και δεύτερη κατηγορία προστασίας (δηλ. είναι πολύτεκνος και ανήκει και στην κατηγορία των ατόμων με ειδικές ανάγκες κλπ.). Θεωρείται δε ότι υπάρχει και δεύτερη κατηγορία προστασίας, εφ' όσον είναι πολύτεκνος και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας.
Η) Κριτήριο εισοδήματος:
1) 0 άγαμος, έφ' όσον είναι μισθωτός:
με εισόδημα μέχρι 11.500 ευρώ λαμβάνει 100 μόρια,
με εισόδημα από 11.501 έως 13.000 ευρώ λαμβάνει 80 μόρια,
με εισόδημα από 13.001 έως 14.500 ευρώ λαμβάνει 69 μόρια,
με εισόδημα από 14.501 έως 16.000 ευρώ λαμβάνει 40 μόρια,
με εισόδημα από 16.001 έως 17.500 ευρώ λαμβάνει 20 μόρια,
με εισόδημα από 17 .501 και άνω δεν λαμβάνει μόρια.
2) Ο άγαμος, εφ' όσον είναι ελεύθερος επαγγελματίας ή εισοδηματίας.
με εισόδημα μέχρι 9.900 ευρώ λαμβάνει 100 μόρια,
με εισόδημα από 9.901 έως 11.400 ευρώ λαμβάνει 80 μόρια,
με εισόδημα από 11.401 έως 12.900 ευρώ λαμβάνει 60 μόρια,
με εισόδημα από 12.901 έως 14.400 ευρώ λαμβάνει 40 μόρια,
με εισόδημα από 14.401 έως 15.900 ευρώ λαμβάνει 20 μόρια,
με εισόδημα από 15.901 και άνω δεν λαμβάνει μόρια.
3) 0 έγγαμος, εφ' όσον είναι μισθωτός:
με εισόδημα μέχρι 23.000 ευρώ λαμβάνει 1 00 μόρια,
με εισόδημα από 23.001 έως 26.000 ευρώ λαμβάνει 80 μόρια,
με εισόδημα από 26.001 έως 29.000 ευρώ λαμβάνει 60 μόρια,
με εισόδημα από 29.001 έως 32.000 ευρώ λαμβάνει 40 μόρια,
με εισόδημα από 32.001 έως 35.000 ευρώ λαμβάνει 20 μόρια,
με εισόδημα από 35.001 και άνω δεν λαμβάνει μόρια.
4) 0 έγγαμος, εφ' όσον είναι ελεύθερος επαγγελματίας η εισοδηματίας:
με εισόδημα μέχρι 19.800 ευρώ λαμβάνει 100 μόρια,
με εισόδημα από 19.801, έως 22.800 ευρώ λαμβάνει 80 μόρια,
με εισόδημα από 22.801, έως 25.800 ευρώ λαμβάνει 60 μόρια,
με εισόδημα από 25.801, έως 28.800 ευρώ λαμβάνει 40 μόρια,
με εισόδημα από 28.801 έως 31.800 ευρώ λαμβάνει 20 μόρια,
με εισόδημα από 31.801 και άνω δεν λαμβάνει μόρια..
5) 0 έγγαμος με 1 προστατευόμενο τέκνο, εφ' όσον είναι μισθωτός:
με εισόδημα μέχρι 24.000 (23.000 συν 1.000) ευρώ λαμβάνει 100 μόρια,
με εισόδημα από 24.001 έως 27.000 ευρώ λαμβάνει 80 μόρια,
με εισόδημα από 27.001 έως 30.000 ευρώ λαμβάνει 60 μόρια,
με εισόδημα από 30.001 έως 33.000 ευρώ λαμβάνει 40 μόρια,
με εισόδημα από 33.001 έως 36.000 ευρώ λαμβάνει 20 μόρια,
με εισόδημα από 36.001 και άνω δεν λαμβάνει μόρια.
6) 0 έγγαμος με 1 προστατευόμενο τέκνο, εφ' όσον είναι ελεύθερος επαγγελματίας η εισοδηματίας:
Με εισόδημα μέχρι 20.800 ( 19.800 συν 1.000) ευρώ λαμβάνει 100 μόρια,
με εισόδημα από 20.801 έως 23.800 ευρώ λαμβάνει 80 μόρια,
με εισόδημα από 23.801 έως 26.800 ευρώ λαμβάνει 60 μόρια,
με εισόδημα από 26.801 έως 29.800 ευρώ λαμβάνει 40 μόρια,
με εισόδημα από 29.801 έως 32.800 ευρώ λαμβάνει 20 μόρια,
με εισόδημα από 32.801 και άνω δεν λαμβάνει μόρια.
7) Στον έγγαμο με 2 προστατευόμενα τέκνα στα παραπάνω αναφερόμενα ποσά των 23.000 ευρώ ή 19.800 ευρώ (εάν είναι μισθωτός ή ελεύθερος επαγγελματίας αντιστοίχως) προστίθεται το ποσόν των 2.000 ευρώ και αναλόγως διαμορφώνονται τα παραπάνω ποσά.
8) Στον έγγαμο με 3 προστατευόμενα τέκνα στα παραπάνω αναφερόμενα ποσά των 23.000 ευρώ ή 19.800 ευρώ (εάν είναι μισθωτός ή ελεύθερος επαγγελματίας αντιστοίχως) προστίθεται το ποσόν των 10.000 ευρώ και αναλόγως διαμορφώνονται τα παραπάνω ποσά.
9) Στον έγγαμο με 4 προστατευόμενα τέκνα στα παραπάνω αναφερόμενα ποσά των 23.000 ευρώ ή 19.800 ευρώ (εάν είναι μισθωτός ή ελεύθερος επαγγελματίας αντιστοίχως) προστίθεται το ποσόν των 11.000 ευρώ και αναλόγως διαμορφώνονται τα παραπάνω ποσά.
Εάν έχει επί πλέον προστατευόμενα τέκνα, για κάθε ένα προστίθεται το ποσόν των 1.000 ευρώ (δηλ. με 5 προστατευόμενα τέκνα 12.000 ευρώ, με 6 κλπ.13.000 ευρώ κλπ.)

Πέραν των μορίων βεβαίως η τοποθέτηση των υποψηφίων γίνεται, εφ' όσον έχει τα προβλεπόμενα από την προκήρυξη προσόντα, αναλόγως με τα μόρια και την δήλωση προτιμήσεώς του, δηλ. θα επιλεγεί ο υποψήφιος πού συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων και έχει δηλώσει ως πρώτη σειρά προτιμήσεώς του την συγκεκριμένη θέση.
http://www.aspe.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=475&Itemid=2