ελεύθεροι να εργάζονται σε οποιοδήποτε κράτος μέλος


Παύει από 1ης Μαΐου η ισχύς του μεταβατικού καθεστώτος για τους εργαζομένους στην ΕΕ
Από την 1η Μαΐου 2011 οι πολίτες οκτώ χωρών που προσχώρησαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004 είναι ελεύθεροι να εργάζονται σε οποιοδήποτε κράτος μέλος, καθώς αίρονται και οι τελευταίοι περιορισμοί.

EURES - Πηγή πεπειραμένων ευρωπαίων εργαζομένων


EURES - Πηγή πεπειραμένων ευρωπαίων εργαζομένων
Κάθε χρόνο το Αννόβερο της Γερμανίας φιλοξενεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της Ευρώπης. Περίπου 6.500 εταιρείες από τους τομείς της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της βιομηχανίας συναντώνται κάτω από την ίδια στέγη. Τον Απρίλιο του 2011 το EURES Γερμανίας έλαβε μέρος στην έκθεση για να προβάλει τις υπηρεσίες του σε εταιρείες και άτομα που αναζητούν εργασία.
http://ec.europa.eu/eures/main.jsp?lang=el&catId=9646&myCatId=9646&parentId=20&acro=news&function=newsOnPortal#14
Κάθε χρόνο το Αννόβερο της Γερμανίας φιλοξενεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της Ευρώπης. Περίπου 6.500 εταιρείες από τους τομείς της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της βιομηχανίας συναντώνται κάτω από την ίδια στέγη. Τον Απρίλιο του 2011 το EURES Γερμανίας έλαβε μέρος στην έκθεση για να προβάλει τις υπηρεσίες του σε εταιρείες και άτομα που αναζητούν εργασία.

«Το EURES είναι ένα μοναδικό εργαλείο που θα μπορούσε να βοηθήσει τις εταιρείες να βρουν πιθανούς εργαζομένους με ευρωπαϊκή εμπειρία. Το EURES διαθέτει σήμερα πάνω από 600.000 βιογραφικά σημειώματα καταχωρισμένα στην πύλη EURES και ένα δίκτυο από 850 ειδικευμένους συμβούλους, ενώ διοργανώνει περί τις 100 ευρωπαϊκές ημερίδες εργασίας κάθε χρόνο σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμά μας προς τις εταιρείες που συμμετέχουν στην εμπορική έκθεση», λέει η κα Nathalie Rivault, συντονίστρια του EURES Γερμανίας.

«Είναι ωστόσο σαφές ότι πολύ λίγες εταιρείες γνωρίζουν τις υπηρεσίες μας, άρα έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε για να αυξήσουμε την ενημέρωση των ευρωπαϊκών εταιρειών σχετικά με τις υπηρεσίες του EURES», προσθέτει.

«Θέλουμε οι εταιρείες, όπως αυτές που συμμετέχουν στην εμπορική έκθεση, να γνωρίσουν τον τρόπο με τον οποίο το EURESβοηθά τους ανθρώπους να αποκτήσουν ευρωπαϊκή εργασιακή πείρα και έτσι να αναβαθμίσουν το βιογραφικό τους. Το EURES διευκολύνει τους εργοδότες να βρουν τους εργαζομένους εκείνους με ευρωπαϊκή εμπειρία τους οποίους πολλές εταιρείες αναζητούν», καταλήγει η Nathalie Rivault.

Η εμπορική έκθεση του Αννοβέρου προσελκύει πάνω από 230.000 επισκέπτες.

"Pascale Rivault"

Τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις at Ζέρβας Δημήτριος

Τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις at Ζέρβας Δημήτριος: "Περιοχή: Αθήνα
Περιγραφή θέσης:
Ζητούνται άτομα για τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις για την περιοχή της Αθήνας και της Αττικής. Δυνατότητα ευέλικτου ωραρίου. Παρέχουμε ικανοποιητικό μισθό ανά ώρα και ασφάλιση. Στείλτε το βιογραφικό σας στην διεύθυνση


Αποστολή βιογραφικού
"

Τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις at Ζέρβας Δημήτριος
Περιοχή: Αθήνα
Περιγραφή θέσης:
Ζητούνται άτομα για τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις για την περιοχή της Αθήνας και της Αττικής. Δυνατότητα ευέλικτου ωραρίου. Παρέχουμε ικανοποιητικό μισθό ανά ώρα και ασφάλιση. Στείλτε το βιογραφικό σας στην διεύθυνση



Αποστολή βιογραφικού


Τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις ή: ΑθήναΠεριγραφή θέσης: Ζητούνται άτομα για τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις για την περιοχή της Αθήνας και της Αττικής. Δυνατότητα ευέλικτου ωραρίου. Παρέχουμε ικανοποιητικό μισθό ανά ώρα και ασφάλιση. Στείλτε το βιογραφικό σας στην διεύθυνση Αποστολή βιογραφιΕταιρία: Ζέρβας ΔημήτριοςΠεριοχή:Ημ/νία ευρέσεως αγγελίας:04/05/2011

Τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις
Ζέρβας Δημήτριος - Αθήνα
Ζητούνται άτομα για τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις για την περιοχή της Αθήνας και της Αττικής. Δυνατότητα ευέλικτου ωραρίου. Παρέχουμε ικανοποιητικό μισθό ανά ώρα...
From Ζέρβας Δημήτριος • Today • details • email • save

Προσλήψεις 4.000 Πυροσβεστών


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=63001099
Προσλήψεις 4.000 Πυροσβεστών
Προσλήψεις χιλιάδων μόνιμων και εποχικών υπαλλήλων στην Πυροσβεστική, την Υγεία και σε δεκάδες φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, φέρνει ο Μάιος. Σε θέση μάχη επίσης βρίσκονται χιλιάδες υποιψήφιοι για το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. 08:58 3/5
Προσλήψεις χιλιάδων μόνιμων και εποχικών υπαλλήλων στην Πυροσβεστική, στην Υγεία αλλά και σε δεκάδες φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, φέρνει ο Μάιος.
Μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η προκήρυξη πρόσληψης 4.000 Πυροσβεστών πενταετούς θητείας, ενώ στην τελική ευθεία μπαίνει και η προκήρυξη κατάρτισης του ετήσιου κυλιόμενου πίνακα νοσηλευτών, μέσω ΑΣΕΠ. Στις 27 Μαίου διενεργείται ο γραπτός διαγωνισμός πρόσληψης 46 μόνιμων δικαστικών επιμελητών σε 22 Πρωτοδικεία όλης της χώρας.
Θέσεις εποχικής απασχόλησης για 1.767 υποψηφίους «ανοίγουν» μέσα στο μήνα σε δήμους, στη ΔΕΗ, στα υπουργεία Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και σε δεκάδες φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου.
Σε θέση μάχης χιλιάδες υποψήφιοι
Τέλος σε θέση «μάχης» βρίσκονται 21.659 υποψήφιοι, εν όψει των εξετάσεων για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στις 7-8 Μαΐου. Έξτρα οδηγός με τεστ προσομοίωσης και πληροφορίες για τις έξι εξεταζόμενες γλώσσες.
Αναλυτικές πληροφορίες στο ένθετο «Εργασία» που κυκλοφορεί σήμερα με το Εθνος.
Πατήστε εδώ για να δείτε τα Εξεταστικά Κέντρα για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας σε ολόκληρη τη χώρα

δουλειά στο εξωτερικό


http://www.inout.gr/showthread.php?p=426105
Φεύγουν για δουλειά στο εξωτερικό

Νέο μεταναστευτικό κύμα, λόγω της ανεργίας, σημειώνεται στη χώρα μας. Μέσα σε ένα χρόνο, περισσότεροι από 7.500 Έλληνες αναζήτησαν μία θέση εργασίας σε άλλο κράτος- μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πολλοί είναι και οι Ηρακλειώτες, οικογενειάρχες ή μη, οι οποίοι αποφασίζουν να εργαστούν εκτός συνόρων

“Ουρά” κάνουν οι Έλληνες άνεργοι, και νέοι πτυχιούχοι, για μία θέση εργασίας στο εξωτερικό. Αφού είδαν τον εφιάλτη της ανεργίας να παίρνει σάρκα και οστά, Έλληνες, μεταξύ των οποίων και πολλοί Ηρακλειώτες, αποφάσισαν να αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλα κράτη- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και πάλι μετανάστες

Ενδεικτικό του νέου μεταναστευτικού κύματος που σημειώνεται στη χώρα μας είναι ότι μέσα σε ένα χρόνο, περισσότεροι από 7.500 Έλληνες εγγράφηκαν στον δικτυακό τόπο του EURES για να αναζητήσουν εργασία σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δώδεκα μηνών, 7.604 νέα βιογραφικά Ελλήνων που αναζητούν εργασία στο εξωτερικό προστέθηκαν στην ευρωπαϊκή πύλη για την επαγγελματική κινητικότητα (http://ec.europa.eu/eures).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ευρωπαϊκής πύλης, το φετινό Απρίλιο τα βιογραφικά των Ελλήνων έφτασαν τα 15.453, όταν τον Απρίλιο του 2010 ανέρχονταν σε 7.849.

Στην παγκόσμια λίστα των κρατών με τη μεγαλύτερη ζήτηση για εργασία στην Ε.Ε., η Ελλάδα με 15.453 βιογραφικά καταλαμβάνει την 11η θέση ενώ στη χώρα μας υπάρχουν προσφερόμενες θέσεις εργασίας (1.112), κυρίως στον τουριστικό κλάδο.

Παράλληλα, στην έβδομη θέση μεταξύ των 27 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις περισσότερες αιτήσεις στους διαγωνισμούς προσλήψεων διοικητικών υπαλλήλων στα θεσμικά όργανα της Ένωσης φιγουράρει η Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Επιλογής Προσωπικού (EPSO) για το 2010.

Η τάση όλο και περισσότερων Ελλήνων να αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό αντικατοπτρίζεται και στα στατιστικά στοιχεία της ευρωπαϊκής πύλης αναζήτησης εργασίας Europass.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, 48.811 Έλληνες συμπλήρωσαν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω της ιστοσελίδας της πύλης (http://europass.cedefop.europa.eu/eu....csp?loc=el_GR), με αποτέλεσμα η Ελλάδα να κατατάσσεται ένατη σε απόλυτο αριθμό χρηστών.

Φεύγουν από το Ηράκλειο

Να εγκαταλείψουν την πόλη μας επιλέγουν πολλοί Ηρακλειώτες, οι οποίοι δεν μπορούν να αποκατασταθούν επαγγελματικά στον τόπο τους.

Η σύμβουλος EURES του ΟΑΕΔ, κ. Βηθλεέμ Κατσαβούνη- Μιχελαράκη, λέει στην «Π» πως το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότεροι ζητούν πληροφορίες για την υπηρεσία.

Κυρίως πρόκειται για άτομα ηλικίας 35 με 40 ετών που έχουν απολυθεί, «βιώνουν το ρατσισμό στην Ελλάδα γιατί θεωρούνται μεγάλης ηλικίας και ο μισθός του είναι υψηλότερος από των νέων», αναφέρει.

Ωστόσο, και πολλοί νέοι αναζητούν δουλειά εκτός Ελλάδας, πρόκειται περισσότερο για πτυχιούχους ή με μεταπτυχιακό, χωρίς επαγγελματική εμπειρία, που είναι δύσκολο να βρουν μία θέση στην αγορά εργασίας.

«Οι περισσότεροι είναι άνεργοι, παίρνουν το επίδομα ανεργίας ή όχι πια και παρά την αναζήτηση, δεν έχουν καταφέρει να βρουν δουλειά», εξηγεί και προσθέτει πως το φαινόμενο παρατηρείται περισσότερο στα οικοδομικά επαγγέλματα, όπως ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς.

Δεν είναι αποφασισμένοι να εγκαταλείψουν τη χώρα μονάχα ανύπαντροι, αλλά και ορισμένοι που έχουν παιδιά προτιμούν να τα πάρουν μαζί τους στο εξωτερικό παρά να ζουν σε καθεστώς αβεβαιότητας στην Ελλάδα.

Συνήθως, αναζητούν μία θέση στην ειδικότητά τους γιατί οι δουλειές που δεν απαιτούν προσόντα είναι χαμηλά αμειβόμενες και δε συμφέρει να εγκατασταθούν εκτός Ελλάδας.

«Οι θέσεις που προσφέρονται είναι εκείνες που ανακοινώνονται στις υπηρεσίες απασχόλησης της Ευρώπης για όλους τους Ευρωπαίους.

Ο καθένας μπορεί να κάνει αίτηση», λέει η κ. Κατσαβούνη- Μιχελαράκη και ξεκαθαρίζει πως ό, τι ανακοινώνεται δεν αφορά μονάχα τους Έλληνες.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες της Ε.Ε. και ο εκάστοτε εργοδότης αποφασίζει ποιον θα προσλάβει.

Διαθέσιμες είναι θέσεις που θεωρούνται «σκληρές» από ορισμένους Ευρωπαίους, όπως δουλειά στα θερμοκήπια για την Ολλανδία, όπου δεν θέλουν να εργαστούν Ολλανδοί.

Η κ. Κατσαβούνη- Μιχελαράκη σχολιάζει ότι και τα προηγούμενα χρόνια οι Έλληνες απέφευγαν τις «σκληρές» δουλειές.

Γενικότερα, οι θέσεις που προσφέρονται είναι πολύ εξειδικευμένες που απαιτούνται μεταπτυχιακά διπλώματα ή «σκληρές» ή με χαμηλό ημερομίσθιο.

«Είναι δύσκολο να βρει δουλειά ένας κοινός υπάλληλος γραφείου ή ένας λογιστής αφού τα φορολογικά συστήματα από χώρα σε χώρα διαφέρουν.

Υπάρχουν χώρες, όπως οι Αγγλία, Σουηδία και Γερμανία που έχουν ανάγκη σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό», αναφέρει. Ωστόσο, στην περίπτωση της Γερμανίας υπάρχει το εμπόδιο της γλώσσας αφού δεν είναι πολλοί οι Έλληνες γιατροί που γνωρίζουν γερμανικά.

Προτιμώνται, πάντως, πολίτες της Ε.Ε. γιατί σε όλες τις χώρες έχουν δυσκολέψει οι διαδικασίες έκδοσης αδειών εργασίας από τρίτες χώρες.


EURES

Η υπηρεσία λειτουργεί από το 1994, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στόχο την ελεύθερη διακίνηση των εργαζομένων μεταξύ κρατών- μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι που ίσχυε αλλά όχι στην πράξη. Δημιουργήθηκε ένα ανθρώπινο δίκτυο ανάμεσα στα κράτη-μέλη και εκπαιδεύτηκαν κάποιοι μόνιμοι υπάλληλοι των υπηρεσιών απασχόλησης όλων των χωρών με σκοπό να παρέχουν την πληροφόρηση και κατεύθυνση των εργαζομένων που επιθυμούσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους έκτος των ορίων της χώρας καταγωγής τους.

Μέσω των γραφείων EURES ανά την Ευρώπη αλλά και της ιστοσελίδας της υπηρεσίας, ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να ενημερωθεί για τις ευκαιρίες που προσφέρονται στην Ε.Ε., τους μισθούς που δίνονται, τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης. Αντίστοιχα, ο εργοδότης μπορεί να αναζητήσει τον κατάλληλο υπάλληλο για την εταιρεία του.

Κάθε χώρα δημοσιεύει τις θέσεις που «ανοίγονται» και ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να τις δει, αρκεί να γραφτεί ως χρήστης της, και να στείλει το βιογραφικό του σημείωμα όπου επιθυμεί.

Για φράουλες στην Ολλανδία

Η υπηρεσία EURES ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ανακοίνωσε δέκα θέσεις για αγροτικές εργασίες και ειδικότερα για καλλιέργεια φράουλας.

Η απασχόληση ξεκινά από 10 Μαΐου μέχρι τέλος Οκτώβρη. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι διαθέσιμοι για δουλειά σε όλη την περίοδο.

Η συγκομιδή φράουλας είναι σκληρή δουλειά, (δουλεύεις σκυφτός) κι χρειάζεται εμπειρία σε δύσκολες αγροτικές εργασίες.

Το ωράριο θα είναι από 7 το πρωί ως τις 12:30 το μεσημέρι κι από τη 1 το μεσημέρι ως τις 3.15 το απόγευμα.

Ο μικτός μηνιαίος μισθός είναι 1416,00 και καθαρός 1200,00.

Άλλες κρατήσεις είναι 75,00 το μήνα για ασφάλιση κλάδου υγείας και 50,00 την εβδομάδα για διαμονή σε τροχόσπιτα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα το αργότερο εντός μιας εβδομάδας με email ή fax στη Σύμβουλο EURES του ΟΑΕΔ-Ηρακλείου, Β. Κατσαβούνη. Αρχ.Μακαρίου και Φαϊτάκη 2,

Τηλ. και fax:2810-280905 ή 341567 e-mail: gr01ea16οaed.gr.

Σύμφωνα με την κ. Κατσαβούνη, μέχρι χθες μόλις δύο άτομα από το Ηράκλειο αλλά όχι ελληνικής καταγωγής, είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση.

Πηγή: Πατρίς

Προσλήψεις για 5.386 εποχικούς Πυροσβέστες - Express.gr

http://www.express.gr/news/ellada/464150oz_20110505464150.php3
Προσλήψεις για 5.386 εποχικούς Πυροσβέστες


Προσλήψεις για 5.386 εποχικούς Πυροσβέστες
Πηγή: Express.gr 05/05/11-10:31

Με κοινή απόφαση των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για τη κάλυψη των αυξημένων και έκτατων αναγκών της αντιπυρικής περιόδου 2011, προσλαμβάνονται 5.386 εποχικοί πυροσβέστες με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικής χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών.
Οι προσλαμβανόμενοι θα εργαστούν στο Πυροσβεστικό Σώμα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικής χρονικής διάρκειας από 1/5/2011 έως και 31/10/2011.

Πηγή: diorismos.gr

Προσλήψεις για 5.386 εποχικούς Πυροσβέστες


Προσλήψεις για 5.386 εποχικούς Πυροσβέστες - Με κοινή απόφαση των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για τη κάλυψη των αυξημένων και έκτατων αναγκών της αντιπυρικής περιόδου 2011, προσ...
Προσλήψεις για 5.386 εποχικούς Πυροσβέστες
Με κοινή απόφαση των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για τη κάλυψη των αυξημένων και έκτατων αναγκών της αντιπυρικής περιόδου 2011, προσλαμβάνονται 5.386 εποχικοί πυροσβέστες ...
http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=10110
04/05/2011
Προσλήψεις για 5.386 εποχικούς Πυροσβέστες
a↑ a↓ a

Με κοινή απόφαση των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για τη κάλυψη των αυξημένων και έκτατων αναγκών της αντιπυρικής περιόδου 2011, προσλαμβάνονται 5.386 εποχικοί πυροσβέστες με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικής χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών.

Οι προσλαμβανόμενοι θα εργαστούν στο Πυροσβεστικό Σώμα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικής χρονικής διάρκειας από 1/5/2011 έως και 31/10/2011.

1.885 εποχικές θέσεις σε Δήμους, υπ. Πολιτισμού


  1. σε δήμους και στο υπουργείο Πολιτισμού και άλλες υπηρεσίες
  2. Σε 627 ανέρχονται οι ευκαιρίες πρόσληψης σε 37 δήμους της χώρας,
  3. ενώ στο υπουργείο Πολιτισμού οι θέσεις που θα καλυφθούν αγγίζουν τις 872.
  4. Διαγωνισμοί διεξάγονται σε 15 υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης,
  5. αλλά και σε δώδεκα υπηρεσίες της ΔΕΗ.
  6. Στο μεταξύ, αιτήσεις υποβάλλονται και στο Ελληνικό Φεστιβάλ,
  7. τον ΟΜΕΔ
  8. και την ΕΡΤ,
  9. ενώ σύντομα αναμένονται επτά προκηρύξεις φορέων για 35 θέσεις, οι οποίοι μόλις απέσπασαν την έγκριση του υπουργείου Εσωτερικών.
  10. 375 επικουρικοί γιατροί στο ΕΣΥ
  11. 258 γιατροί στο ΙΚΑ
  12. 106 εποχικοί νοσηλευτές


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11408&subid=2&pubid=62977120
ΕΡΓΑΣΙΑ

1.885 εποχικές θέσεις σε Δήμους, υπ. Πολιτισμού
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ 97 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Εργασία 3/5

Τις 1.885 φτάνουν οι θέσεις εποχικού προσωπικού που θα καλύψουν 97 φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα σε όλες τις περιφέρειες.
Ενδιαφέρουν χιλιάδες υποψηφίους όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης, οι οποίοι θα εργαστούν με σύμβαση σε δήμους και στο υπουργείο Πολιτισμού και άλλες υπηρεσίες.

Σε 627 ανέρχονται οι ευκαιρίες πρόσληψης σε 37 δήμους της χώρας, ενώ στο υπουργείο Πολιτισμού οι θέσεις που θα καλυφθούν αγγίζουν τις 872. Διαγωνισμοί διεξάγονται σε 15 υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και σε δώδεκα υπηρεσίες της ΔΕΗ.

Στο μεταξύ, αιτήσεις υποβάλλονται και στο Ελληνικό Φεστιβάλ, τον ΟΜΕΔ και την ΕΡΤ, ενώ σύντομα αναμένονται επτά προκηρύξεις φορέων για 35 θέσεις, οι οποίοι μόλις απέσπασαν την έγκριση του υπουργείου Εσωτερικών.
Επείγον σήμα για νέους απογραφείς
Aνοικτές παραμένουν εκατοντάδες θέσεις Απογραφέων αλλά και Τομεαρχών σε 30 περιοχές της χώρας και η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία δέχεται ακόμα αιτήσεις, καθώς από 10 έως 24 Μαΐου θα διεξαχθεί η γενική απογραφή πληθυσμού και κτιρίων.
375 επικουρικοί γιατροί στο ΕΣΥ
Κατανεμήθηκαν σε επτά Υγειονομικές Περιφέρειες οι θέσεις γιατρών με ειδικότητα.
258 γιατροί στο ΙΚΑ
Οι θέσεις με σύμβαση σε όλες τις ειδικότητες 5 περιφερειών.
106 εποχικοί νοσηλευτές
Το Γενικό Λογιστήριο δίνει την έγκρισή του. Οι ειδικότητες σε 5 ΥΠΕ.

Θέσεις εργασίας - Εργασία Πληροφορικής - Τηλεπικοινωνιών

Θέσεις εργασίας - Εργασία Πληροφορικής - Τηλεπικοινωνιών - Ελλάδα ... »
Show: 326 new items - all items

Mark all as read



Refresh

Feed settings...
show details
9:19 AM
Software Engineer Πλήρης Απασχόληση θέση εργασίας πληροφορικης - Αθήνα - Software Engineer Πλήρης Απασχόληση θέση εργασίας πληροφορικής Αθήνα – Προγραμματιστής JAVA, PHP, SQL, LINUX. Επιθυμητές γνώσεις αλλά όχι απαραίτητες C, C++, Hibernate, Spring, Joomla, Drup...
9:19 AM
Στέλεχος για τη θέση Μηχανικού Πληροφορικής - Αθήνα - Απαραίτητα προσόντα: καλή γνώση περιβάλλοντος SQL, καλή γνώση περιβάλλοντος asp.net, καλή γνώση περιβάλλοντος web services, xml, καλή γνώση προγραμματισμού, άριστη γνώση αγγλικών, ευχέρεια ...
9:19 AM
Προγραμματιστή Η/Υ ( Software developer ) - Ελλάδα - Αγγελίες εργασίας Προγραμματιστή Η/Υ ( Software developer ), διαθέσιμες θέσεις εργασίας Προγραμματιστή Η/Υ ( Software developer ). Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια αναζήτηση β...
9:19 AM
Software Developers (KAR/SWE) – Πάτρα - Πάτρα, Αχαΐας - There are no translations available. Θέση: Software Developers (KAR/SWE) Κωδικός αγγελίας: KAR/SWE Στοιχεία αγγελίας Περιοχή: Πάτρα, Δυτική Ελλάδα Σχέση απασχόλησης: Πλήρης Απασχόλη...
9:19 AM
Web Designer - Γραφίστας - apasxolisi - Θεσσαλονίκη - Απασχόληση στο Τμήμα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ιστοσελίδων/eshop/portals & custom web projects, Freelancer - αμοιβή ανά έργο. Απαιτούμενα προσόντα: Άριστη γνώση σε (X)HTML...
9:19 AM
SAP Προγραμματιστή-Αναλυτή ( κωδ. S.analyst01) - Ελλάδα - Αγγελίες εργασίας SAP Προγραμματιστή-Αναλυτή ( κωδ. S.analyst01), διαθέσιμες θέσεις εργασίας SAP Προγραμματιστή-Αναλυτή ( κωδ. S.analyst01). Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια α...
9:19 AM
INTERNET SOFTWARE ENGINEER εργασία μηχανικός – μηχανικοί - Ελλάδα - INTERNET SOFTWARE ENGINEER εργασία μηχανικός – μηχανικοί Details: H QUALITY & RELIABILITY A.E.μέλος του Χρηματιστηρίο&upsilon Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας INTERNET SOFTWAR...
9:19 AM
Υπεύθυνος Συστημάτων ERP (Μηχανολόγος ή Χημικός Μηχανικός) - Ελλάδα - There are no translations available. Θέση: Υπεύθυνος Συστημάτων ERP Κωδικός Θέσης: ERP0511 Τύπος απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση Προσόντα: • Πτυχίο Πανεπιστημίου Μηχανολόγου ή Χημικού Μηχαν...
9:19 AM
ΠΡΟΣΦΟΡΑ] Web designer | Graphic arts - Πάτρα, Αχαΐας - Ζητώ εργασία ως γραφίστας (web designer / graphic arts), στην Πάτρα ή και εξ-αποστάσεως (freelance). κιν: 6974974954 E-mail: WebSite portfolio: Member Δημοσ.: 4Εγγραφή: 08.05.08, 5:...
9:19 AM
SOFTWARE DEVELOPER ATHENS_GREECE - Αθήνα - Details: We are currently seeking to recruit Software Developers to be part of the Broner software development team in Greece reporting to the Development Manager .We are looking for a brig...
9:19 AM
Net Software Engineer – Athens - Αθήνα - There are no translations available. Θέση: Net Software Engineer Athens Τύπος απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση Απαιτούμενα προσόντα: Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας Net Software...
9:19 AM
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
9:19 AM
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
9:19 AM
Ζητείται Web Designer / Γραφίστας θέση εργασίας πληροφορικης - Αθήνα - Ζητείται Web Designer / Γραφίστας θέση εργασίας πληροφορικής Αθήνα – Για καινούργιο groupon-clone που ετοιμάζεται, χρειαζόμαστε logo καθώς και uniqute template. To script που θα χρησιμοποιη...
9:19 AM
Technical Architect/Leader – Web Applications WB 005 – Αθήνα - Αθήνα - There are no translations available. Θέση: Technical Architect/Leader - Web Applications WB 005 Κωδικός αγγελίας: WB-005 Περιοχή: Amaroussio, Αττική-Αθήνα Σχέση απασχόλησης: Πλήρης Απασχόλη...
9:19 AM
ΖΗΤΗΣΗ] ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - Αθήνα - ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 11.03.09, 1...
9:19 AM
Senior Software Engineer εργασία μηχανικός – μηχανικοί - Ελλάδα - Senior Software Engineer εργασία μηχανικός – μηχανικοί Details: Η εταιρία Analysis Business Solutions αναζητά Senior Software Engineerγια άμεση πρόσληψη! Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελί...
9:19 AM
Προγραμματιστές Πλήρης Απασχόληση - Θεσσαλονίκη - Επιθυμητή εμπειρία σε τεχνολογίες: .Net, Java, SQL, Web, XML, JSON, AJAX. Απαραίτητη η καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας. Ικανότητα εργασίας σε ομαδικό περιβάλλον, συνεργασίας και επι...
May 5, 2011
Web Developer – Designer θέση εργασίας πληροφορικης θέση εργασίας πληροφορικης - Αθήνα - Web Developer - Designer θέση εργασίας πληροφορικης θέση εργασίας πληροφορικής Αθήνα – Web Developer - Designer θέση εργασίας πληροφορικής Αθήνα - ΑΝΩΝΥΜΗ τεχνική εταιρία ζητά Απόφοιτο ή Τε...
May 5, 2011
Net Developer - Βρυξέλλες - Αθήνα - Skills: Besides solid confirmed .Net skills knowledge and enterprise experience, at least two of the three of the following frameworks is necessary: WCF, Spring.net (IoC in particular) and ...
May 5, 2011
Web Applications Developer – Αγία Παρασκευή, Αττική-Αθήνα - Αγία Παρασκευή, Αττικής - There are no translations available. Θέση: Web Applications Developer Περιοχή: Aghia Paraskevi, Αττική-Αθήνα Σχέση απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση Κατηγορία: Πληροφορική Τη...
May 5, 2011
freelance] Ζητείται Web Designer / Γραφίστας at Smart Digital Media designers - Αθήνα - freelance] Ζητείται Web Designer / Γραφίστας at Smart Digital Media designers Location: Αθήνα Description: Για καινούργιο groupon-clone που ετοιμάζεται, χρειαζόμαστε logo καθώς και uniqute ...
May 5, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
May 5, 2011
Software Developers (KAR/SWE) - Ελλάδα - Details: An ICT company with offices in Patra is looking for Software Developers. Job Responsibilities Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας Software Developers (KAR/SWE), διαθέσιμ...
May 5, 2011
Net Developer – Βρυξέλλες - Ελλάδα - There are no translations available. Θέση:.Net Developer Κωδικός αγγελίας: UPC110401 Περιοχή: Βρυξέλλες Κατηγορία: Πληροφορική Τηλεπικοινωνίες Skills: Besides solid confirmed .Net skills k...
May 5, 2011
PHP / MySQL Developer - Clickwise, Γλυφάδα - Γλυφάδα, Αττικής - H Clickwise αναζητά web developer. Απαιτούνται καλές γνώσεις PHP και HTML/CSS. Προϋπηρεσία σε πλατφόρμες Joomla, Wordpress καθώς και η επίδειξη online projects θα θεωρηθούν προσό...
May 5, 2011
Software Engineer - Γέρακας, Αττικής - Επιθυμητές γνώσεις αλλά όχι απαραίτητες C, C++, Hibernate, Spring, Joomla, Drupal, Cisco. Θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν η εμπειρία σε web services/development. Βιογραφικά στο e-mail: ....
May 5, 2011
Web Administrator Πλήρης Απασχόληση εργασία διαχείριση - Αθήνα - Web Administrator Πλήρης Απασχόληση εργασία διαχείριση Αθήνα – ΕΤΑΙΡΕΙΑ Πληροφορικής, ζητεί πτυχιούχο για Web Adminstration με καλή γνώση σε HTML, CSS, Java Script, ASP, SQL, και Database. ...
May 5, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
May 5, 2011
SAP Προγραμματιστή-Αναλυτή ( κωδ. S.analyst01) - MULTIRAMA - Ελλάδα - Η MULTIRAMA ΑΕΒΕ, εταιρεία με ηγετική θέση στο χώρο της πληροφορικής έχοντας το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα επιθυμεί να προσλάβει:SAP Προγραμματιστή-Αναλυτή ( κω...
May 5, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - Αθήνα - ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
May 5, 2011
Προγραμματιστή Η/Υ ( Software developer ) - Πειραιάς - Eταιρία που δραστηριοποιείται στις δορυφορικές και ναυτιλιακές τηλεπικοινωνίες ενδιαφέρεται να προσλάβει άμεσα Προγραμματιστή Η/Υ ( Software developer ) Απαιτούμενα προσόντα Πτυχίο ΑΕΙ μ...
May 5, 2011
Senior Java Developer (KAR/JDE) - Aθήνα - Αθήνα - • Experience in using and basic administration of RDBMS (MS SQL Server or Oracle) • Good knowledge of Unix and or Linux platforms • Experience in analysis and development of business suppor...
May 5, 2011
Senior Software Engineer - Analysis Business Solutions - Αθήνα - Η εταιρία Analysis Business Solutions αναζητά Senior Software Engineerγια άμεση πρόσληψη!Απαιτούμενα προσόντα:Πολύ καλή γνώση PHP, MySQL, JS, AJAX, SQL Server,...
May 5, 2011
PHP / MySQL Developer θέση εργασίας πληροφορικης - Αθήνα - PHP / MySQL Developer θέση εργασίας πληροφορικής Αθήνα – H Clickwise αναζητά web developer. Απαιτούνται καλές γνώσεις PHP και HTML/CSS. Προϋπηρεσία σε πλατφόρμες Joomla, WordPress καθώς και...
May 5, 2011
Net Developer, Κ.Πατησια θέση εργασίας πληροφορικης - Θεσσαλονίκη - Net Developer, Κ.Πατησια θέση εργασίας πληροφορικης διαθέσιμες θέσεις εργασίας πληροφορική τηλεπικοινωνίες – Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη – Net Developer, Κ.Πατησια θέση εργασίας πληροφορι...
May 5, 2011
Web Administrator/ SEO Expert – Αθήνα - Αθήνα - Αγγελίες εργασίας Web Administrator/ SEO Expert – Αθήνα, διαθέσιμες θέσεις εργασίας Web Administrator/ SEO Expert – Αθήνα. Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια αναζήτηση βρίσκεις τ...
May 5, 2011
SAP Payroll Analyst - Aθήνα - Αθήνα - • Ability to effectively manage priorities of self and others and use time effectively. • Proven track record delivering results within strict deadlines. • Ability to build consensus, share...
May 4, 2011
Σχεδιάστρια Autocad - Πάτρα, Αχαΐας - Πανελλαδικός τουριστικός οδηγός με όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδας και περισσότερα από 9000 ξενοδοχεία με δυνατότητα online κρατήσεων.
May 4, 2011
Ζητούνται IT consultants και προγραμματιστές - Νομός Λακωνίας - Είναι μια μηχανή αναζήτησης αγγελιών θέσεων εργασίας. To πλεονέκτημα του Jobsite είναι η διαρκής ανανέωση των αγγελιών και η μεγάλη ποικιλία σε όλους τους κλάδους εργασίας. Η είναι...
May 4, 2011
Τεχνικός Αυτοματισμού Παραγωγής, Ηλεκτρονικός, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - Θεσσαλονίκη - Θέση: Τεχνικός Αυτοματισμού Παραγωγής, Ηλεκτρονικός, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εξειδίκευση στα ηλεκτρονικά Περιοχή: Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Εργοδότης: ΚΑΛΛΑΣ ΑΕ Προσόντα: Γνώση του αν...
May 4, 2011
T-SQL Developer - Αθήνα -
May 4, 2011
Προγραμματιστής Η/Υ (Software Developer) - Πειραιάς - Γνώση σχεσιακών βάσεων δεδομένων (RDBMS) Oracle ή/και DB2 ή/και MS SQL Server Γνώση γλωσσών προγραμματισμού ASP.NET, C#, VB, ajax, javascript, html, xml, Delphi Επιθυμητή επαγγελματική ε...
May 4, 2011
PHP / MySQL Developer - Μύκονος, Κυκλάδων - Είναι μια μηχανή αναζήτησης αγγελιών θέσεων εργασίας. To πλεονέκτημα του Jobsite είναι η διαρκής ανανέωση των αγγελιών και η μεγάλη ποικιλία σε όλους τους κλάδους εργασίας. Η εί...
May 4, 2011
IT Manager – Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη - IT Manager - Θεσσαλονίκη διαθέσιμες θέσεις εργασίας πληροφορική τηλεπικοινωνίες – Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη – IT Manager - Θεσσαλονίκη διαθέσιμες θέσεις εργασίας πληροφορική τηλεπικοινω...
May 4, 2011
Software Engineer Πλήρης Απασχόληση - Αθήνα - Προγραμματιστής JAVA, PHP, SQL, LINUX. Επιθυμητές γνώσεις αλλά όχι απαραίτητες C, C++, Hibernate, Spring, Joomla, Drupal, Cisco. Θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν η εμπειρία σε web services, web deve...
May 4, 2011
Ζητείται Web Designer / Γραφίστας - Αθήνα - Για καινούργιο groupon-clone που ετοιμάζεται, χρειαζόμαστε logo καθώς και uniqute template. To script που θα χρησιμοποιηθεί είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και η δομή των templates τους απ...
May 4, 2011
Web Developer - Αθήνα - Ξεκινήστε την αναζήτηση σας πληκτρολογώντας την περιοχή ή την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει! Είσοδος χρήστη Εmail Password είμαι Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος, εγγραφείτε σαν Αγγελίες που ...
May 4, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
May 4, 2011
ΠΡΟΣΦΟΡΑ] Web designer | Graphic arts - Πάτρα, Αχαΐας - Ζητώ εργασία ως γραφίστας (web designer / graphic arts), στην Πάτρα ή και εξ-αποστάσεως (freelance). κιν: 6974974954 E-mail: WebSite portfolio: Member Δημοσ.: 4Εγγραφή: 08.05.08, 5:...
May 4, 2011
IT Manager – Θεσσαλονίκη θέση εργασίας πληροφορικης - Θεσσαλονίκη - IT Manager - Θεσσαλονίκη θέση εργασίας πληροφορικης διαθέσιμες θέσεις εργασίας πληροφορική τηλεπικοινωνίες – Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη – IT Manager - Θεσσαλονίκη θέση εργασίας πληροφορι...
May 4, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
May 4, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - Αθήνα - ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 11.03.09, 1...
May 3, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
May 3, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
May 3, 2011
ΠΡΟΣΦΟΡΑ] Web designer | Graphic arts - Πάτρα, Αχαΐας - Ζητώ εργασία ως γραφίστας (web designer / graphic arts), στην Πάτρα ή και εξ-αποστάσεως (freelance). κιν: 6974974954 E-mail: WebSite portfolio: Member Δημοσ.: 4Εγγραφή: 08.05.08, 5:...
May 3, 2011
Τεχνικός – Προγραμματιστής Linux θέση εργασίας πληροφορικης - Αθήνα - Τεχνικός – Προγραμματιστής Linux θέση εργασίας πληροφορικής Αθήνα – ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ομάδα ζητά Τεχνικό για εγκατάσταση Open MPI/Platform MPI σε Linux, διαχείριση Rocks Clusters, προγραμματισμό C...
May 3, 2011
Creative Graphic/ Web Designer θέση εργασίας πληροφορικης - Αθήνα - Creative Graphic/ Web Designer θέση εργασίας πληροφορικής Αθήνα – Aπο δημιουργικό γραφείο στα βόρεια προάστια ζητείται ΑΜΕΣΑ Graphic/ Web Designer με min 2 χρόνια εμπειρία, δημιουργικότητα ...
May 3, 2011
PHP / MySQL Developer - Αθήνα - H Clickwise αναζητά web developer. Απαιτούνται καλές γνώσεις PHP και HTML/CSS. Προϋπηρεσία σε πλατφόρμες Joomla, Wordpress καθώς και η επίδειξη online projects θα θεωρηθούν προσόν. Ενδιαφερ...
May 3, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - Αθήνα - ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 11.03.09, 1...
May 3, 2011
Web/Online Designer θέση εργασίας πληροφορικης - Αττική - Web/Online Designer θέση εργασίας πληροφορικής Αττική – Αυτή την στιγμή υπάρχουν 3 αγγελίες, από τις οποίες οι περισσότερες είναι για την Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας Web/...
May 3, 2011
Net Developer, Κ.Πατησια - Θεσσαλονίκη - Net Developer, Κ.Πατησια διαθέσιμες θέσεις εργασίας πληροφορική τηλεπικοινωνίες – Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη – Για να μπορείτε να δείτε την online κατάσταση σας θα πρέπει να ενεργοποιήσε...
May 3, 2011
Net Developer, Κ.Πατησια θέση εργασίας πληροφορικης - Θεσσαλονίκη - Net Developer, Κ.Πατησια θέση εργασίας πληροφορικής Θεσσαλονίκη – Για να μπορείτε να δείτε την online κατάσταση σας θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το javascript στον περιηγητή σας Συνδεδ...
May 3, 2011
full-time] PHP / MySQL Developer at Clickwise Internet Marketing programmers - Αθήνα - full-time] PHP / MySQL Developer at Clickwise Internet Marketing programmers Location: Αθήνα URL: http://www.clickwise.gr Description: H Clickwise αναζητά web developer. Απαιτούνται καλές γ...
May 3, 2011
full-time] Creative Graphic/ Web Designer at Creative Project designers - Αθήνα - full-time] Creative Graphic/ Web Designer at Creative Project designers Location: Αθήνα Description: Aπο δημιουργικό γραφείο στα βόρεια προάστια ζητείται ΑΜΕΣΑ Graphic/ Web Designer με min ...
May 3, 2011
full-time] .NET DEVELOPER at ΝΟΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΙΚΗ Α.Ε. programmers - Αθήνα - full-time] .NET DEVELOPER at ΝΟΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΙΚΗ Α.Ε. programmers Location: Αθήνα Description: Από εταιρεία πληροφορικής ζητείται .ΝΕΤ DEVELOPER Apply to this job Μοιραστείτε το: Κατηγορία , ...
May 2, 2011
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ WEB SALES - Ελλάδα - Αγγελίες εργασίας ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ WEB SALES, διαθέσιμες θέσεις εργασίας ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ WEB SALES. Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια αναζήτηση βρίσκεις την δουλειά των ...
May 2, 2011
SAP Payroll Analyst εργασία λογιστήριο - Ελλάδα - Αγγελίες εργασίας SAP Payroll Analyst εργασία λογιστήριο, διαθέσιμες θέσεις εργασίας SAP Payroll Analyst εργασία λογιστήριο. Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια αναζήτηση βρίσκει...
May 2, 2011
Senior Java Developer (KAR/JDE) - Ελλάδα - Details: A large telecommunication's company is seeking for a Senior Java Developer. Job Responsibilities Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας Senior Java Developer (KAR/JDE), δια...
May 2, 2011
freelance] web design-hosting at μινα designers - Αθήνα - freelance] web design-hosting at μινα designers Location: Αθήνα Description: δημιουργία σελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος με αντικειμενο μουσειακά αντίγραφα αρχαίων ελληνικών αγγείων(κεραμι...
May 2, 2011
Συνεργάτης για database Μερική Απασχόληση θέση εργασίας πληροφορικης - Αθήνα - Συνεργάτης για database Μερική Απασχόληση θέση εργασίας πληροφορικής Αθήνα – Ζητείται part time συνεργάτης από εταιρία Promotion και Merchandising για δημιουργία και συντήρηση Βάσεων Δεδομέ...
May 2, 2011
System Administrator – Καλλιθέα, Αττική-Αθήνα - Καλλιθέα, Αττικής - There are no translations available. Θέση: System Administrator Κωδικός αγγελίας: SA0411 Περιοχή: Καλλιθέα, Αττική-Αθήνα Σχέση απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση Κατηγορία: Πληροφορ...
May 2, 2011
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ WEB SALES θέση εργασίας πληροφορικης - Αθήνα - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ WEB SALES θέση εργασίας πληροφορικής Αθήνα – H PR Activities στα πλαίσια της επέκτασης του τμήματος WEB - SALES αναζητά συνεργάτες Απαραίτητα προσόντα: Ηλικία έως 45 ετώ...
May 2, 2011
Web Developer – Designer θέση εργασίας πληροφορικης - Αθήνα - Web Developer – Designer θέση εργασίας πληροφορικής Αθήνα – ΑΝΩΝΥΜΗ τεχνική εταιρία ζητά Απόφοιτο ή Τελειόφοιτο Σχολής Πληροφορικής ως Web Developer – Designer (με σύμβαση έργου) για ανάπτυ...
May 2, 2011
Προγραμματιστής μήνυσε την Beyonce γιατί τον «κατέστρεψε θέση εργασίας πληροφορικης - Σύνταγμα, Αθηνών - Προγραμματιστής μήνυσε την Beyonce γιατί τον «κατέστρεψε θέση εργασίας πληροφορικής Σύνταγμα, Αθηνών – Προγραμματιστής βίντεο-παιχνιδιών μήνυσε την Beyonce Knowles για $100 εκατο...
May 2, 2011
freelance] Joomla developer at Communication Effect programmers - Αθήνα - freelance] Joomla developer at Communication Effect programmers Location: Αθήνα URL: http://www.comm-effect.gr Description: Ένα αρκετά απλό site που έχει μισοκατασκευαστεί αλλά χρειάζεται σ...
May 2, 2011
Web Administrator Πλήρης Απασχόληση - Αθήνα - ΕΤΑΙΡΕΙΑ Πληροφορικής, ζητεί πτυχιούχο για Web Adminstration με καλή γνώση σε HTML, CSS, Java Script, ASP, SQL, και Database. Προαιρετικά: Photoshop, Flash, PHP. Πλήρης απασχόληση. Πλησίον ...
May 2, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
May 2, 2011
Μηχανικός/Τεχνικός Τηλεπικοινωνιών εργασία μηχανικός – μηχανικοί - Αθήνα - Μηχανικός/Τεχνικός Τηλεπικοινωνιών εργασία μηχανικός – μηχανικοί Details: Work occupant will work in the area of transmission network contributing in the development of network of fixed and...
May 2, 2011
ΠΡΟΣΦΟΡΑ] Web designer | Graphic arts - Πάτρα, Αχαΐας - Ζητώ εργασία ως γραφίστας (web designer / graphic arts), στην Πάτρα ή και εξ-αποστάσεως (freelance). κιν: 6974974954 E-mail: WebSite portfolio: Member Δημοσ.: 4Εγγραφή: 08.05.08, 5:...
May 2, 2011
System Administrator - Ελλάδα - Details: Intertranslations Ltd., a leading Greek translation and localization services company with expanding presence in the International Market, is currently seeking for: Μοιραστείτε το...
May 2, 2011
Senior (Ninja) Software Engineer εργασία μηχανικός – μηχανικοί - Ελλάδα - Senior (Ninja) Software Engineer εργασία μηχανικός – μηχανικοί Details: As a ninja software engineer at pamediakopes.gr you will design and develop our web applications and internal projec...
May 2, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
May 2, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - Αθήνα - ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 11.03.09, 1...
May 2, 2011
IT Manager – Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη - IT Manager – Θεσσαλονίκη διαθέσιμες θέσεις εργασίας πληροφορική τηλεπικοινωνίες – Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη – Η εταιρία Σωκράτης Παναγιωτίδης Αναπτύξεις Ακινήτων Α.Ε. ζητά να προσλάβει:...
May 1, 2011
Τεχνικός - Προγραμματιστής Linux - Αθήνα - ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ομάδα ζητά Τεχνικό για εγκατάσταση Open MPI/Platform MPI σε Linux, διαχείριση Rocks Clusters, προγραμματισμό C++/CUDA. Για την πρόσληψη θα απαιτηθεί Πρακτική Επίδειξη των ανωτέρω...
May 1, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
May 1, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
May 1, 2011
Net Developer, Κ.Πατησια - Θεσσαλονίκη - Για να μπορείτε να δείτε την online κατάσταση σας θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το javascript στον περιηγητή σας Συνδεδεμένος ως .Net Developer, Κ.Πατησια Αναζήτηση με λέξη ή κωδικό Αγγ...
May 1, 2011
Web/Online Designer - Αττική - Αυτή την στιγμή υπάρχουν 3 αγγελίες, από τις οποίες οι περισσότερες είναι για την
May 1, 2011
Creative Graphic/ Web Designer - Αθήνα - Aπο δημιουργικό γραφείο στα βόρεια προάστια ζητείται ΑΜΕΣΑ Graphic/ Web Designer με min 2 χρόνια εμπειρία, δημιουργικότητα και αισθητική αντίληψη/ ικανότητα στη χρήση της νέας τεχνολογίας σ...
May 1, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - Αθήνα - ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 11.03.09, 1...
May 1, 2011
ΠΡΟΣΦΟΡΑ] Web designer | Graphic arts - Πάτρα, Αχαΐας - Ζητώ εργασία ως γραφίστας (web designer / graphic arts), στην Πάτρα ή και εξ-αποστάσεως (freelance). κιν: 6974974954 E-mail: WebSite portfolio: Member Δημοσ.: 4Εγγραφή: 08.05.08, 5:...
Apr 30, 2011
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ WEB SALES - Αθήνα - H PR Activities στα πλαίσια της επέκτασης του τμήματος WEB – SALES αναζητά συνεργάτες Απαραίτητα προσόντα: Ηλικία έως 45 ετών Γνώση Η/Υ και γενικότερα στη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας Επι...
Apr 30, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
Apr 30, 2011
Web Developer - Designer - Αθήνα - ΑΝΩΝΥΜΗ τεχνική εταιρία ζητά Απόφοιτο ή Τελειόφοιτο Σχολής Πληροφορικής ως Web Developer - Designer (με σύμβαση έργου) για ανάπτυξη εφαρμογής στο διαδίκτυο. Βιογραφικά στο e-mail: . Παρόμοι...
Apr 30, 2011
Software Development Engineer - SCAN - Χαλάνδρι, Αττικής - Η SCAN, με πολυετή επιτυχημένη παρουσία στο χώρο των σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής επιθυμεί να εντάξει άμεσα στο Ανθρώπινο Δυναμικό τηςSoftware Development E...
Apr 30, 2011
Προγραμματιστής - Αθήνα - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ζητείται με άριστη γνώση Joomla, Actionscript και Flash για διορθώσεις σε υπάρχον site και κατασκευή νέων project. Τηλ: 213 0372636. Παρόμοιες Θέσεις Εργασίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ...
Apr 30, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - Αθήνα - ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 11.03.09, 1...
Apr 30, 2011
Προγραμματιστής μήνυσε την Beyonce γιατί τον «κατέστρεψε - Σύνταγμα, Αθηνών - Προγραμματιστής βίντεο-παιχνιδιών μήνυσε την Beyonce Knowles για $100 εκατομμύρια ισχυριζόμενος ότι η γνωστή ποπ σταρ κατέστρεψε την επιχείρηση του και οδήγησε 70 ανθρώπους στην ...
Apr 30, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 30, 2011
ΠΡΟΣΦΟΡΑ] Web designer | Graphic arts - Πάτρα, Αχαΐας - Ζητώ εργασία ως γραφίστας (web designer / graphic arts), στην Πάτρα ή και εξ-αποστάσεως (freelance). κιν: 6974974954 E-mail: WebSite portfolio: Member Δημοσ.: 4Εγγραφή: 08.05.08, 5:...
Apr 30, 2011
IT Manager - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη - Η εταιρία Σωκράτης Παναγιωτίδης Αναπτύξεις Ακινήτων Α.Ε. ζητά να προσλάβει: IT MANAGER Η θέση: Οργάνωση και υποστήριξη εταιρικού δικτύου υπολογιστών και περιφερειακών συστημάτων σε όλ...
Apr 30, 2011
Προγραμματιστής - Πειραιάς - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ζητείται με πολύ καλή γνώση PHP, Javascript (jquery), απαραίτητη εμπειρία σε linux system administration, εμπειρία σε Joomla (στήσιμο και development) επιθυμητή. E-mail: ...
Apr 30, 2011
2 θέσεις Επιστημόνων Προγραμματιστών στο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – 2 θέσεις Επιστημόνων Προγραμματιστών στο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών τελευταία ενημέρωση: 27/04/2011 στις 04:37 Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινσ...
Apr 30, 2011
Joomla developer - Αθήνα - Ένα αρκετά απλό site που έχει μισοκατασκευαστεί αλλά χρειάζεται σουλούπωμα.
Apr 29, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 29, 2011
Senior Web Designer – Νέα Σμύρνη, Αττική-Αθήνα - Νέα Σμύρνη, Αττικής - Θέση: Senior Web Designer Περιοχή: Νέα Σμύρνη, Αττική-Αθήνα Σχέση απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση Κατηγορία: Πληροφορική Τηλεπικοινωνίες Απαραίτητα προσόντα • Πολύ καλή γνώση Π...
Apr 29, 2011
Προγραμματιστής Πολυμέσων - Αθήνα - Ξεκινήστε την αναζήτηση σας πληκτρολογώντας την περιοχή ή την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει! Είσοδος χρήστη Εmail Password είμαι Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος, εγγραφείτε σαν Αγγελίες που ...
Apr 29, 2011
Προγραμματιστής Πολυμέσων στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού - Ελλάδα - Προγραμματιστής Πολυμέσων (κωδ. 8380) Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα ενταχθεί στο Τμήμα Διαδικτύου Πολυμέσων και Κινηματογραφικών Παραγωγών ( http://multimedia.ime.gr ) του Ιδρύματος Μείζ...
Apr 29, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - Αθήνα - ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 11.03.09, 1...
Apr 29, 2011
SEM Expert - Ελλάδα - Αγγελίες εργασίας SEM Expert, διαθέσιμες θέσεις εργασίας SEM Expert. Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια αναζήτηση βρίσκεις την δουλειά των ονείρων σου, ανάμεσα σε χιλιάδες θέσει...
Apr 29, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
Apr 29, 2011
Συνεργάτης για database Μερική Απασχόληση - Αθήνα - Ζητείται part time συνεργάτης από εταιρία Promotion και Merchandising για δημιουργία και συντήρηση Βάσεων Δεδομένων Απαραίτητα προσόντα: Άριστη γνώση προγραμμάτων Excel και Access Απολαβές ...
Apr 29, 2011
ΠΡΟΣΦΟΡΑ] Web designer | Graphic arts - Πάτρα, Αχαΐας - Ζητώ εργασία ως γραφίστας (web designer / graphic arts), στην Πάτρα ή και εξ-αποστάσεως (freelance). κιν: 6974974954 E-mail: WebSite portfolio: Member Δημοσ.: 4Εγγραφή: 08.05.08, 5:...
Apr 29, 2011
2 Επιστήμονες Προγραμματιστές - Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ) - Πάτρα, Αχαΐας - 2 Επιστήμονες Προγραμματιστές - Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ) Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ), (ΝΠΙΔ, μη κερδο...
Apr 29, 2011
Ένας Ηλεκτρολόγος-Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών - Ελληνικό, Αττικής - Ένας Ηλεκτρολόγος-Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών τελευταία ενημέρωση: 26/04/2011 στις 16:20 Το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών ενδιαφέρεται ν' απ...
Apr 29, 2011
Software Engineer – Νέα Ιωνία, Αττική - Νέα Ιωνία, Αττικής - Νέα Ιωνία, Αττικής – • Πολύ καλή γνώση και εμπειρία σε VS2005/2008, .NET Programming (C#), SOA architecture καθώς και σε προγραμματισμό Web Services (WCF, και/ή ASMX style) • Π...
Apr 29, 2011
Internet Services & Support Engineer – Aθήνα - Αθήνα - Αθήνα – • Πολύ καλές γνώσεις SVN,.Net (C#), XML/XSL, Web Services, MSSQL, IIS και επιθυμητή γνώση σε MS Team System. Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας Internet Services & Suppor...
Apr 29, 2011
Database Software Engineer (DSE) – Aθήνα - Αθήνα - Αθήνα – * University degree in Information Technology, Software Science or other relevant field of study * 4-6 years of development experience of which at least 3 years experience with Orac...
Apr 29, 2011
Άμεση πρόσληψη Senior Software Engineer – Αθήνα - Αθήνα - There are no translations available. Θέση: Άμεση πρόσληψη Senior Software Engineer Περιοχή: Αθήνα, Αττική-Αθήνα Σχέση απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση Κατηγορία: Πληροφορική Τηλεπικοινωνίες Α...
Apr 29, 2011
SAP PI Consultant – Γέρακας, Αττική-Αθήνα - Αθήνα - Γέρακας, Αττικής - There are no translations available. Θέση: SAP PI CONSULTANT Κωδικός αγγελίας: SAPPI Περιοχή: Γέρακας, Αττική-Αθήνα Σχέση απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση Κατηγορία: Πληροφ...
Apr 29, 2011
ABAP Developer for Interfacing and Conversion – Γέρακας, Αττική-Αθήνα - Αθήνα - Γέρακας, Αττικής - There are no translations available. Θέση: ABAP Developer for Interfacing and Conversion Κωδικός αγγελίας: ABAPD Περιοχή: Γέρακας, Αττική-Αθήνα Σχέση απασχόλησης: Πλήρης ...
Apr 29, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - Αθήνα - ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
Apr 29, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 29, 2011
Ζητούνται προγραμματιστές – γραφίστες Παγκράτι - Παγκράτι, Αθηνών - Εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών διαδικτύου ζητά προγραμματιστές και γραφίστες – Κάντε online αίτηση στο : www.hireit.tk Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας Ζητούνται προγρ...
Apr 29, 2011
Ένας Ηλεκτρολόγος-Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών - Ελληνικό, Αττικής - Ελληνικό, Αττικής – «Το Γραφείο Διασύνδεσης του Δ.Π.Θ. ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο της Γνώσης & παρέχει υπηρεσίες για το δικαίωμα στην Ελπίδα» Το γραφείο Θέσεις εργασίας Ευρ...
Apr 29, 2011
Web Designer - Πειραιάς - ΕΤΑΙΡΙΑ με έδρα τον Πειραιά ζητάει Web Designer. Άριστη γνώση των απαιτούμενων προγραμμάτων, εργατικότητα, καλή επικοινωνία, συνεργάσιμος -η. Θα ληφθούν σοβαρά υπόψη προϋπηρεσία, γνώσεις...
Apr 29, 2011
2 θέσεις Επιστημόνων Προγραμματιστών στο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών - Χανιά - 2 θέσεις Επιστημόνων Προγραμματιστών στο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών - 10:56 Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ), για τις ανάγκε...
Apr 29, 2011
ΠΡΟΣΦΟΡΑ] Web designer | Graphic arts - Πάτρα, Αχαΐας - Ζητώ εργασία ως γραφίστας (web designer / graphic arts), στην Πάτρα ή και εξ-αποστάσεως (freelance).
Apr 29, 2011
ERP Consultant - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - ΑΝΩΝΥΜΗ εταιρία πληροφορικής ζητά να προσλάβει έμπειρο ERP Consultant. Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας ERP Consultant, διαθέσιμες θέσεις εργα...
Apr 29, 2011
SAP ABAP Senior Development Consultant – Γέρακας, Αττική-Αθήνα - Αθήνα - Γέρακας, Αττικής - There are no translations available. Θέση: SAP ABAP Senior Development Consultant Κωδικός αγγελίας: SAPABAP Περιοχή: Γέρακας, Αττική-Αθήνα Σχέση απασχόλησης: Πλήρης Απασχ...
Apr 29, 2011
2 θέσεις Επιστημόνων Προγραμματιστών στο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών - Ελλάδα - Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ), για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου του Τομέα “Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας”: «Απλούστευση Διαδικασιών Διοικητικής Υποστή...
Apr 29, 2011
Επιστήμονες Μηχανικοί Ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων & Προγραμματιστές – ΕΑΙΤΥ - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Επιστήμονες Μηχανικοί Ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων & Προγραμματιστές - ΕΑΙΤΥ Tο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ), (ΝΠ...
Apr 29, 2011
2 θέσεις Επιστημόνων Προγραμματιστών στο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών - Θεσσαλονίκη - 2 θέσεις Επιστημόνων Προγραμματιστών στο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών τελευταία ενημέρωση: 27/04/2011 στις 04:37 Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολ...
Apr 29, 2011
Προγραμματιστής Πολυμέσων - Ελληνικό, Αττικής - Ελληνικό, Αττικής – Άριστη γνώση Adobe Director 11.5, Adobe Flash (actionscript 3), βάσεων δεδομένων. Ανάπτυξη εφαρμογών σε περιβάλλον MAC OS και Windows Μοιραστείτε το: Κατηγορ...
Apr 29, 2011
Α Linux Application Programmer at NAVARINO TELECOM S.A - Πειραιάς - NAVARINO TELECOM S.A. a satelite communications company based in Piraeus requires for immediate employment: A LINUX APPLICATION PROGRAMMER Please send your CV to: careers@navarino.gr wit...
Apr 29, 2011
SENIOR WEB DEVELOPER (OO Programming) – GLOBAL WEB INTERACTIVE PROJECTS - Ελλάδα - Details: SENIOR WEB DEVELOPER (OO Programming) - GLOBAL WEB INTERACTIVE PROJECTS Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας SENIOR WEB DEVELOPER (OO Programming) - GLOBAL WEB INTERACTIV...
Apr 26, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 26, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
Apr 25, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
Apr 25, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 24, 2011
ERP Consultant - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – ΑΝΩΝΥΜΗ εταιρία πληροφορικής ζητά να προσλάβει έμπειρο ERP Consultant. Απαραίτητη εμπειρία σε Sen ή Atlantis ή Softone. Γνώση SQL θα θεωρηθεί προσόν Μοιραστείτε το: Κατη...
Apr 24, 2011
Προγραμματιστής Πολυμέσων - Λάρισα - Άριστη γνώση Adobe Director 11.5, Adobe Flash (actionscript 3), βάσεων δεδομένων. Ανάπτυξη εφαρμογών σε περιβάλλον MAC OS και Windows. Εμπειρία στην υλοποίηση εκπαιδευτικών εφαρμογών και π...
Apr 24, 2011
Επιστήμονες Μηχανικοί Ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων & Προγραμματιστές – ΕΑΙΤΥ - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Επιστήμονες Μηχανικοί Ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων & Προγραμματιστές – ΕΑΙΤΥ Tο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ), (ΝΠΙΔ, μη κερδοσκ...
Apr 23, 2011
Software C++ Engineer - Καλλιθέα - Καλλιθέα, Αττικής - • University or Technical University degree in Computer Science or Information Technology • Extensive experience in C++ development on Linux / Ms-Windows Platform will be consid...
Apr 23, 2011
ERP Consultant - Θεσσαλονίκη - ΑΝΩΝΥΜΗ εταιρία πληροφορικής ζητά να προσλάβει έμπειρο ERP Consultant. Απαραίτητη εμπειρία σε Sen ή Atlantis ή Softone. Γνώση SQL θα θεωρηθεί προσόν. Βιογραφικά στο e-mail: . Παρόμοιε...
Apr 23, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 23, 2011
1 Ηλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ - Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε - Ελληνικό, Αττικής - 1 Ηλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ - Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιω...
Apr 23, 2011
Web Designer - Αθήνα - ΖΗΤΕΙΤΑΙ Web Designer από εταιρία πληροφορικής με έδρα την Αθήνα με γνώσεις Photoshop και Illustrator. Προσφέρουμε εκπαίδευση, ικανοποιητικό μισθό και άριστες συνθήκες εργασίας. Βιογραφικά ...
Apr 23, 2011
C# Developer - Πειραιάς - WE SEEK a young, talented, quick learning C# Developer for our Piraeus office to participate in creating communication, binary XML, compression and security components. Send your resume ...
Apr 23, 2011
Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρονικός - Αθήνα - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ - Ηλεκτρονικός ζητείται από τεχνική εταιρία με απαραίτητη εμπειρία σε αυτοματισμούς πλοίων. Βιογραφικά στο e-mail: . Παρόμοιες Θέσεις Εργασίας ΤΕΧΝΙΤΗΣ Ανελκυστήρων με εμπειρία...
Apr 23, 2011
Επιστήμονες Μηχανικοί Ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων & Προγραμματιστές - ΕΑΙΤΥ - Θεσσαλονίκη - Επιστήμονες Μηχανικοί Ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων & Προγραμματιστές - ΕΑΙΤΥ Tο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ), (ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπικού χαρακτή...
Apr 23, 2011
Software Engineer - Νέα Ιωνία, Αττική - Νέα Ιωνία, Αττικής - • Πολύ καλή γνώση και εμπειρία σε VS2005/2008, .NET Programming (C#), SOA architecture καθώς και σε προγραμματισμό Web Services (WCF, και/ή ASMX style) • Πολύ καλή γνώση και εμ...
Apr 23, 2011
Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός - apasxolisi - Κηφισιά, Αττικής - Ειδικές Γνώσεις ή Προϋπηρεσία σε Ασύρματες Επικοινωνίες - Αυτοματισμούς, θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα
Apr 23, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
Apr 23, 2011
Άμεση πρόσληψη Senior Software Engineer - Analysis Business Solutions - Αθήνα - Η εταιρία Analysis Business Solutions αναζητά Senior Software Engineerγια άμεση πρόσληψη!Απαιτούμενα προσόντα: Πολύ καλή γνώση PHP, MySQL, JS, AJAX, SQL Server...
Apr 23, 2011
Database Software Engineer (DSE) - Aθήνα - Αθήνα - * University degree in Information Technology, Software Science or other relevant field of study * 4-6 years of development experience of which at least 3 years experience with Oracle PL/SQ...
Apr 23, 2011
Internet Services & Support Engineer - Aθήνα - Αθήνα - • Πολύ καλές γνώσεις SVN,.Net (C#), XML/XSL, Web Services, MSSQL, IIS και επιθυμητή γνώση σε MS Team System. • Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας • Εκπλήρωση Στρατιωτικών Υποχρεώσεων (για του...
Apr 23, 2011
Ζητούνται προγραμματιστές - γραφίστες, Παγκράτι - Παγκράτι, Αθηνών - Για να μπορείτε να δείτε την online κατάσταση σας θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το javascript στον περιηγητή σας Συνδεδεμένος ως Ζητούνται προγραμματιστές - γραφίστες, Παγκράτι Ανα...
Apr 22, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 22, 2011
Εξωτερικός συνεργάτης – πωλητής / Σύμβουλος WEB - Ελλάδα - Αθήνα – Αθήνα - Ζητείται εξωτερικός συνεργάτης / πωλητής/πωλήτρια για εξωτερικά ραντεβού σε πελάτες, παρουσίαση υπηρεσιών WEB, και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών όσον αφορά το e-commerce....
Apr 22, 2011
NET developer (για home based freelancers μονο) - Αθήνα - Ζητειται home based developer για ελευθερη συνεργασια σε project γυρω απο Microsoft τεχνολογιες και προιοντα.(.ΝΕΤ, ASP.NET, Silverlight, ) Επιθυμητα προσοντα σε MySQL php, Joomla κτλ. παρα...
Apr 22, 2011
SAP ABAP Senior Development Consultant - Ελλάδα - Αγγελίες εργασίας SAP ABAP Senior Development Consultant, διαθέσιμες θέσεις εργασίας SAP ABAP Senior Development Consultant. Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια αναζήτηση βρίσκει...
Apr 22, 2011
Software C++ Engineer – Καλλιθέα - Καλλιθέα, Αττικής - Καλλιθέα, Αττικής – Αγγελίες εργασίας Software C++ Engineer - Καλλιθέα, διαθέσιμες θέσεις εργασίας Software C++ Engineer - Καλλιθέα. Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μι...
Apr 22, 2011
Μηχανικός Πληροφορικής - Ελλάδα - Αγγελίες εργασίας Μηχανικός Πληροφορικής, διαθέσιμες θέσεις εργασίας Μηχανικός Πληροφορικής. Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια αναζήτηση βρίσκεις την δουλειά των ονείρων σου, α...
Apr 22, 2011
ABAP Developer for Interfacing and Conversion - Ελλάδα - Αγγελίες εργασίας ABAP Developer for Interfacing and Conversion, διαθέσιμες θέσεις εργασίας ABAP Developer for Interfacing and Conversion. Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια ανα...
Apr 22, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
Apr 22, 2011
SOFTWARE ENGINEER fluent in German – Athens - Αθήνα - There are no translations available. EUROPEAN DYNAMICS ( www.eurodyn.com ) is a leading European Software, Information and Communication Technologies company, operating internationally (Ath...
Apr 22, 2011
SAP PI CONSULTANT - Ελλάδα - Αγγελίες εργασίας SAP PI CONSULTANT, διαθέσιμες θέσεις εργασίας SAP PI CONSULTANT. Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια αναζήτηση βρίσκεις την δουλειά των ονείρων σου, ανάμεσα σε ...
Apr 22, 2011
full-time] .NET developer (για home based freelancers μονο) at Escape Business Solutions - Αθήνα - Location: Αθήνα Description: Ζητειται home based developer για ελευθερη συνεργασια σε project γυρω απο Microsoft τεχνολογιες και προιοντα.(.ΝΕΤ, ASP . NET , Silverlight, ) Επιθυμητα προσοντ...
Apr 22, 2011
Microsoft Analyst Programmer – Athens - Αθήνα - Αγγελίες εργασίας Microsoft Analyst Programmer (ref: MAP/04/11) – Athens, διαθέσιμες θέσεις εργασίας Microsoft Analyst Programmer (ref: MAP/04/11) – Athens. Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και...
Apr 22, 2011
Προγραμματιστές Πλήρης Απασχόληση - Αθήνα - Perfect in PHP 4 & 5 -Perfect in MySQL -Perfect in AJAX & JQuery -Basic Linux maintainance & Administration knowledge -Good networking knowledge (TCP/IP, DNS, routing etc) -Knowledge of wel...
Apr 22, 2011
I-phone applications developer - Ελλάδα - Αγγελίες εργασίας I-phone applications developer, διαθέσιμες θέσεις εργασίας I-phone applications developer. Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια αναζήτηση βρίσκεις την δουλειά τω...
Apr 21, 2011
Ζητείται web designer - Αθήνα - Ξεκινήστε την αναζήτηση σας πληκτρολογώντας την περιοχή ή την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει! Είσοδος χρήστη Εmail Password είμαι Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος, εγγραφείτε σαν Αγγελίες που ...
Apr 21, 2011
Α Linux Application Programmer at NAVARINO TELECOM S.A - Πειραιάς - "Το Γραφείο Διασύνδεσης του Δ.Π.Θ. ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο της Γνώσης & παρέχει υπηρεσίες για το δικαίωμα στην Ελπίδα" Το γραφείο Θέσεις εργασίας Ευρωπαϊκή Ένωση Διεθνείς Οργανισ...
Apr 21, 2011
Web Developer Μερική Απασχόληση - Αθήνα - Ζητείται web designer ώς εξωτερικός συνεργάτης για εργασία στο μεγαλύτερο online market place στην Ελλάδα. Προσφέρονται ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας Αποστ...
Apr 21, 2011
Senior JAVA Web Developer - Athens - Αθήνα - Γνώση Oracle 10g ή/και SQL 2005 βάσης δεδομένων (και αντίστοιχες γλώσσες PL/SQL, T-SQL)
Apr 21, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 21, 2011
Γραφίστας -ρια web designer Πλήρης Απασχόληση - Αθήνα - ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ -ρια web designer, με άριστο δημιουργικό και φαντασία, για μόνιμη εργασία, βιογραφικά στο e-mail: infonavigateltd.gr Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο Απολαβές / Παροχές: 0,00 URL Δημοσ...
Apr 21, 2011
Junior WEb Developer Πλήρης Απασχόληση - Αθήνα - Ο υποψήφιος θα καλύψει τη θέση του Junior Web Developer στο τμήμα εικαστικού σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο Πληροφορικής (ή συναφή κλάδου) από ΑΕΙ ή ΤΕΙ Πο...
Apr 21, 2011
Web Developer Μερική Απασχόληση - Αθήνα - Ζητείται web designer ώς εξωτερικός συνεργάτης για εργασία στο μεγαλύτερο online market place στην Ελλάδα. Προσφέρονται ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας Αποστ...
Apr 21, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
Apr 21, 2011
ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ -ρια web designer - Αθήνα - Ξεκινήστε την αναζήτηση σας πληκτρολογώντας την περιοχή ή την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει! Είσοδος χρήστη Εmail Password είμαι Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος, εγγραφείτε σαν Αγγελίες που ...
Apr 21, 2011
Γραφίστας – Web Designer – Αθήνα - Αθήνα - Αγγελίες εργασίας Γραφίστας – Web Designer – Αθήνα, διαθέσιμες θέσεις εργασίας Γραφίστας – Web Designer – Αθήνα. Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια αναζήτηση βρίσκεις την δουλειά...
Apr 21, 2011
1 Ηλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ – Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε - Ελληνικό, Αττικής - There are no translations available. Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας 1 Ηλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ – Ελληνικ...
Apr 20, 2011
Software C++ Engineer – Καλλιθέα - Καλλιθέα, Αττικής - Αγγελίες εργασίας Software C++ Engineer – Καλλιθέα, διαθέσιμες θέσεις εργασίας Software C++ Engineer – Καλλιθέα. Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια αναζήτηση βρίσκεις...
Apr 20, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 20, 2011
Web designer για εξωτερική συνεργασία - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Ζητείται έμπειρος/έμπειρη WEB designer με άριστες γνώσεις Photoshop / Illustrator καθώς και CSS / xHTML για εξωτερική συνεργασία με εταιρεία WEB design με 12 χρόνια εμπε...
Apr 20, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Προγραμματιστής Πολυμέσων - Αθήνα - • Άριστη γνώση Adobe Director 11.5, Adobe Flash (actionscript 3), βάσεων δεδομένων. • Ανάπτυξη εφαρμογών σε περιβάλλον MAC OS και Windows. • Εμπειρία στην υλοποίηση εκπαιδευτικών εφαρμογών ...
Apr 20, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Web Developers - Αθήνα - Zητείται άτομο για εξωτερική συνεργασία από νεοσύστατο δημιουργικό γραφείο για προγραμματισμό στατικών/δυναμικών ιστοσελίδων, e-shop, βάσης δεδομένων. Απαραίτητα προσόντα: άριστη γνώση Flas...
Apr 20, 2011
freelance] Web designer για εξωτερική συνεργασία at i-xperts internet solutions - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Location: Θεσσαλονίκη URL: http://www.i-xperts.gr Description: Ζητείται έμπειρος/έμπειρη WEB designer με άριστες γνώσεις Photoshop / Illustrator καθώς και CSS / xHTML γι...
Apr 20, 2011
Web Designer – Γραφίστας - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – apasxolisi - Θεσσαλονίκη - Απασχόληση στο Τμήμα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ιστοσελίδων/eshop/portals & custom web projects, Freelancer - αμοιβή ανά έργο. Απαιτούμενα προσό...
Apr 20, 2011
EU position #235: Coldfusion Analyst Developer – open until 22/04/11 - Ελλάδα - Ελλάδα – There are no translations available. Apogee Information Systems currently has a vacancy for a Coldfusion analyst developer fluent in English , to offer their services in Read more...
Apr 20, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Flash Designer - Αθήνα - Αθήνα – Διαφημιστική εταιρεία ζητάει έμπειρο Flash Designer με διαθέσιμο portfolio, για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητη γνώση σε Actionscript 2, CSS και html Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελί...
Apr 20, 2011
Web Designer – Γραφίστας - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – apasxolisi - Θεσσαλονίκη - Απασχόληση στο Τμήμα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ιστοσελίδων/eshop/portals & custom web projects, Freelancer - αμοιβή ανά έργο. Απαιτούμενα προσό...
Apr 20, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] GRAPHIC/ WEB DESIGNER - Αθήνα - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ GRAPHIC/ WEB DESIGNER ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ PRINT/WEB PROJECTS. Min. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ & PORTFOLIO ΣΤΟ mail: Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 06.04.11, 12:47 pm 1 δημοσίευση • Σελίδα 1 α...
Apr 20, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Προγραμματιστής Πολυμέσων - Αθήνα - Αθήνα – • Άριστη γνώση Adobe Director 11.5, Adobe Flash (actionscript 3), βάσεων δεδομένων. • Ανάπτυξη εφαρμογών σε περιβάλλον MAC OS και Windows. • Εμπειρία στην υλοποίηση εκπαιδευτικών εφ...
Apr 20, 2011
Software Engineer – Αθήνα - Αθήνα - There are no translations available. Θέση: SOFTWARE ENGINEER Κωδικός αγγελίας: TD-MSE-01 Περιοχή: Αττική-Αθήνα Σχέση απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση Κατηγορία: Πληροφορική Τηλεπικοινωνίες Απ...
Apr 20, 2011
Senior Web Developer – Αθήνα - Αθήνα - There are no translations available. Θέση: Senior Web Developer Αθήνα Τύπος απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση Σπουδές: Πτυχίο Πληροφορικής (ή συναφή κλάδου) από ΑΕΙ ή ΤΕΙ Μοιραστείτε το: Κατηγ...
Apr 20, 2011
Web designer για εξωτερική συνεργασία - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Ζητείται έμπειρος/έμπειρη WEB designer με άριστες γνώσεις Photoshop / Illustrator καθώς και CSS / xHTML για εξωτερική συνεργασία με εταιρεία WEB design με 12 χρόνια εμπε...
Apr 20, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
Apr 20, 2011
Εξωτερικός συνεργάτης – πωλητής / Σύμβουλος WEB - Αθήνα - Αθήνα – Ζητείται εξωτερικός συνεργάτης / πωλητής/πωλήτρια για εξωτερικά ραντεβού σε πελάτες, παρουσίαση υπηρεσιών WEB, και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών όσον αφορά το e-commerce. Αντικείμ...
Apr 20, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Flash Designer - Αθήνα - Διαφημιστική εταιρεία ζητάει έμπειρο Flash Designer με διαθέσιμο portfolio, για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητη γνώση σε Actionscript 2, CSS και html. Θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν η γνώση Actio...
Apr 19, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] GRAPHIC/ WEB DESIGNER - Αθήνα - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ GRAPHIC/ WEB DESIGNER ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ PRINT/WEB PROJECTS. Min. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ & PORTFOLIO ΣΤΟ mail: Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 06.04.11, 12:47 pm 1 δημοσίευση • Σελίδα 1 α...
Apr 19, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Web Developers - Αθήνα - Zητείται άτομο για εξωτερική συνεργασία από νεοσύστατο δημιουργικό γραφείο για προγραμματισμό στατικών/δυναμικών ιστοσελίδων, e-shop, βάσης δεδομένων. Απαραίτητα προσόντα: άριστη γνώση Flas...
Apr 19, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Flash Designer - Αθήνα - Διαφημιστική εταιρεία ζητάει έμπειρο Flash Designer με διαθέσιμο portfolio, για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητη γνώση σε Actionscript 2, CSS και html. Θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν η γνώση Actio...
Apr 19, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Προγραμματιστής Πολυμέσων - Αθήνα - • Άριστη γνώση Adobe Director 11.5, Adobe Flash (actionscript 3), βάσεων δεδομένων. • Ανάπτυξη εφαρμογών σε περιβάλλον MAC OS και Windows. • Εμπειρία στην υλοποίηση εκπαιδευτικών εφαρμογών ...
Apr 19, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
Apr 19, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 19, 2011
freelance] Web designer για εξωτερική συνεργασία at i-xperts internet solutions - Θεσσαλονίκη - Location: Θεσσαλονίκη URL: http://www.i-xperts.gr Description: Ζητείται έμπειρος/έμπειρη WEB designer με άριστες γνώσεις Photoshop / Illustrator καθώς και CSS / xHTML για εξωτερική συ...
Apr 19, 2011
Web designer για εξωτερική συνεργασία - Θεσσαλονίκη - Ζητείται έμπειρος/έμπειρη WEB designer με άριστες γνώσεις Photoshop / Illustrator καθώς και CSS / xHTML για εξωτερική συνεργασία με εταιρεία WEB design με 12 χρόνια εμπειρίας στο αντι...
Apr 18, 2011
Senior Java / JEE Developers with experience in IBM tools and technologies – Aθήνα - Αθήνα - Αθήνα – Θέση: Senior Java JEE Developers with experience in IBM tools and technologies Περιοχή: Αττική-Αθήνα Σχέση απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση Κατηγορία: Πληροφορική Τηλεπικοινωνίες Μοιρ...
Apr 18, 2011
NET or PHP Developer / Engineer - Ελλάδα - Details: Lighthouse is a leading web development company in Greece with 10 years of presence and hundreds of successful projects in its portfolio. Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργα...
Apr 18, 2011
SOFTWARE ENGINEER fluent in German - Ελλάδα - Details: EUROPEAN DYNAMICS (www.eurodyn.com) is a leading European Software, Information and Communication Technologies company, operating in Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας ...
Apr 18, 2011
IT Systems Administrator (IT-1A 11-03) - Ελλάδα - Αγγελίες εργασίας IT Systems Administrator (IT-1A 11-03), διαθέσιμες θέσεις εργασίας IT Systems Administrator (IT-1A 11-03). Στο Εργασία & Καριέρα εύκολα και απλά, με μια αναζήτηση βρίσκει...
Apr 18, 2011
Web Designer – Γραφίστας - Θεσσαλονίκη - apasxolisi – Θεσσαλονίκη – Απασχόληση στο Τμήμα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ιστοσελίδων/eshop/portals & custom web projects, Freelancer – αμοιβή ανά έργο. Απαιτούμενα προσόντα: Άριστη γν...
Apr 18, 2011
Εξωτερικός συνεργάτης - πωλητής / Σύμβουλος WEB - Αθήνα - Ζητείται εξωτερικός συνεργάτης / πωλητής/πωλήτρια για εξωτερικά ραντεβού σε πελάτες, παρουσίαση υπηρεσιών WEB, και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών όσον αφορά το e-commerce. Αντικείμενο συνε...
Apr 18, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] web developer για εξωτερική συνεργασία - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Προσόντα που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα: η δέσμευση σε χρόνους και η καλή συνεργασία Όσοι ενδιαφέρονται να αποστείλουν βιογραφικό στο Προσπαθώ πάντα να κάνω α...
Apr 18, 2011
freelance] Εξωτερικός συνεργάτης – πωλητής / Σύμβουλος WEB at i-xperts internet solutions - Αθήνα - Location: Αθήνα URL: http://www.i-xperts.gr Description: Ζητείται εξωτερικός συνεργάτης / πωλητής/πωλήτρια για εξωτερικά ραντεβού σε πελάτες, παρουσίαση υπηρεσιών WEB , και παροχή συμβουλευ...
Apr 18, 2011
Ζητείται Flash Designer - Αθήνα - Αθήνα – Διαφημιστική εταιρεία ζητάει έμπειρο Flash Designer με διαθέσιμο portfolio, για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητη γνώση σε Actionscript 2, CSS και html Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελί...
Apr 18, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Προγραμματιστής Πολυμέσων - Αθήνα - • Άριστη γνώση Adobe Director 11.5, Adobe Flash (actionscript 3), βάσεων δεδομένων. • Ανάπτυξη εφαρμογών σε περιβάλλον MAC OS και Windows. • Εμπειρία στην υλοποίηση εκπαιδευτικών εφαρμογών ...
Apr 18, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Web Developers - Αθήνα - Zητείται άτομο για εξωτερική συνεργασία από νεοσύστατο δημιουργικό γραφείο για προγραμματισμό στατικών/δυναμικών ιστοσελίδων, e-shop, βάσης δεδομένων. Απαραίτητα προσόντα: άριστη γνώση Flas...
Apr 18, 2011
Experienced Java Developer - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη Αγγελίες εργασίας Experienced Java Developer, Θεσσαλονίκη διαθέσιμες θέσεις εργασίας Experienced Java Developer. Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγ...
Apr 18, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Flash Designer - Αθήνα - Διαφημιστική εταιρεία ζητάει έμπειρο Flash Designer με διαθέσιμο portfolio, για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητη γνώση σε Actionscript 2, CSS και html. Θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν η γνώση Actio...
Apr 18, 2011
Senior Java / JEE Developers (SD/NL) - Ελλάδα - Details: Intrasoft International, a leading European IT solutions provider, is seeking professionals to cover the following openings: Senior Java / JEE Developers (SD/NL) Μοιραστείτε το: Κ...
Apr 18, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] GRAPHIC/ WEB DESIGNER - Αθήνα - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ GRAPHIC/ WEB DESIGNER ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ PRINT/WEB PROJECTS. Min. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ & PORTFOLIO ΣΤΟ mail:
Apr 18, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
Apr 18, 2011
Web Designer – Γραφίστας - Θεσσαλονίκη - apasxolisi – Θεσσαλονίκη – Απασχόληση στο Τμήμα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ιστοσελίδων/eshop/portals & custom web projects, Freelancer – αμοιβή ανά έργο. Μοιραστείτε το: Κατηγορία , , Θ...
Apr 18, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 18, 2011
EU position #235: Coldfusion Analyst Developer – open until 22/04/11 - Ελλάδα - There are no translations available. Apogee Information Systems currently has a vacancy for a Coldfusion analyst developer fluent in English , to offer their services in Read more… Μοιραστ...
Apr 18, 2011
1 πτυχιούχος ΑΕΙ Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός Μηχανικός ή ισότιμου πτυχίου αλλοδαπής – ΕΛΚΕΘΕ - Ελληνικό, Αττικής - Δίκαιο, Δωδεκανήσου - There are no translations available. Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνο...
Apr 17, 2011
Προγραμματιστής Η/Υ - Αθήνα - ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ κλινική Αθηνών ζητείται Προγραμματιστής Η/Υ, Πτυχιούχος ΤΕΙ ή ΑΕΙ με γνώσεις Oracle Developer Forms. Τηλ: 210 3674079, 13:00-15:00. Παρόμοιες Θέσεις Εργασίας ΖΗΤΕΙΤΑΙ Flash Dev...
Apr 17, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
Apr 17, 2011
NET DEVELOPER - Αθήνα - Η ΝΟΟΝ Πληροφορική ιδρύθηκε το 1986 .Η εταιρεία συνεχίζει δραστηριοποιείται στον τομέα της Πληροφορικής με αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και ήθος στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων.Επιθυμ...
Apr 17, 2011
Προγραμματιστής Πολυμέσων, Θησείο - Θησείο, Αθηνών - Για να μπορείτε να δείτε την online κατάσταση σας θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το javascript στον περιηγητή σας Συνδεδεμένος ως Προγραμματιστής Πολυμέσων, Θησείο Αναζήτηση με λέξη ή...
Apr 17, 2011
1 πτυχιούχος ΑΕΙ Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρονικός Μηχανικός ή ισότιμου πτυχίου αλλοδαπής - ΕΛΚΕΘΕ - Ελληνικό, Αττικής - 1 πτυχιούχος ΑΕΙ Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρονικός Μηχανικός ή ισότιμου πτυχίου αλλοδαπής - ΕΛΚΕΘΕ Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας...
Apr 17, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Web Developers - Αθήνα - Zητείται άτομο για εξωτερική συνεργασία από νεοσύστατο δημιουργικό γραφείο για προγραμματισμό στατικών/δυναμικών ιστοσελίδων, e-shop, βάσης δεδομένων. Απαραίτητα προσόντα: άριστη γνώση Flas...
Apr 17, 2011
Προγραμματιστής Web Εφαρμογών - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Web Εφαρμογών με άριστες γνώσεις PHP Mysql, HTML & CSS ζητείται. Μοιραστείτε το: Κατηγορία , , Θεσσαλονίκη Αγγελίες εργασίας Προγραμματιστή...
Apr 17, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Flash Designer - Αθήνα - Διαφημιστική εταιρεία ζητάει έμπειρο Flash Designer με διαθέσιμο portfolio, για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητη γνώση σε Actionscript 2, CSS και html. Θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν η γνώση Actio...
Apr 17, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 17, 2011
Web developer - Αθήνα - Η ΔΙΟΛΚΟΣ είναι εταιρεία υπηρεσιών και εφαρμογών πληροφορικής. Ιδρύθηκε το 1996 με βασικές κατευθύνσεις δραστηριότητας την ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών λογισμικού στο Internet (Web Applicatio...
Apr 17, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] GRAPHIC/ WEB DESIGNER - Αθήνα - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ GRAPHIC/ WEB DESIGNER ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ PRINT/WEB PROJECTS. Min. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ & PORTFOLIO ΣΤΟ mail: Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 06.04.11, 12:47 pm 1 δημοσίευση • Σελίδα 1 α...
Apr 17, 2011
IT Systems Administrator (IT-1A 11-03) - Αθήνα - H LaRedoute εταιρία πρωτοπόρος στις Πωλήσεις από Απόσταση με έδρα στο Μαρούσι ενδιαφέρεται γιαIT Systems Administrator (IT-1A 11-03) Απαιτούμενα Προσόντα: Ελάχιστη εμπειρία 2-4 ετών σε ανάλ...
Apr 17, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Προγραμματιστής Πολυμέσων - Αθήνα - • Άριστη γνώση Adobe Director 11.5, Adobe Flash (actionscript 3), βάσεων δεδομένων. • Ανάπτυξη εφαρμογών σε περιβάλλον MAC OS και Windows. • Εμπειρία στην υλοποίηση εκπαιδευτικών εφαρμογών ...
Apr 17, 2011
Προγραμματιστής Πολυμέσων Πλήρης Απασχόληση - Αθήνα - Δημοσιεύθηκε από Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Δημοσιεύθηκε στις 15 Απρίλιος 16:57. Τώρα υπάρχουν: Τιμή: - Τομέας Εργασίας: Πληροφορική/Τηλεπικοινωνίες Τίτλος θέσης: Προγραμματιστής Πολυμέσων...
Apr 17, 2011
Web Designer - Web and Art Solutions - Νέα Ιωνία, Αττικής - Η Web and Art Solutions αναζητά web/graphics designer, με φαντασία και ταλέντο στον χώρο του graphics και web design για να καλύψει θέση μόνιμης απασχόλ...
Apr 16, 2011
Software Analysts - Παιανία, Αττικής - Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα είναι υπεύθυνοι για την Ανάλυση Λειτουργικών Απαιτήσεων μεγάλων έργων Πληροφορικής του Δημόσιου και Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, το Σχεδιασμό Λογικής Αρχι...
Apr 16, 2011
Microsoft Analyst Programmer – Αθήνα - Αθήνα - Θέση: MICROSOFT ANALYST PROGRAMMER Κωδικός αγγελίας: MAP/04/11 Περιοχή: Amaroussio, Αττική-Αθήνα Σχέση απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση Κατηγορία: Πληροφορική Τηλεπικοινωνίες Required Qualifi...
Apr 16, 2011
Γραφίστας για Web – Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Η Secure Shop, εταιρεία παραγωγής προϊόντων πληροφορικής από το 2004 με έδρα την Θεσσαλονίκη διαθέτει υψηλή εξειδίκευση στην ανάπτυξη συστημάτων κρατήσεων σε πραγματικό ...
Apr 16, 2011
Web Designer στην εταιρεία Point Blank (Θεσσαλονίκη) - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη Αγγελίες εργασίας Web Designer στην εταιρεία Point Blank (Θεσσαλονίκη), Θεσσαλονίκη διαθέσιμες θέσεις εργασίας Web Designer στην εταιρεία Point...
Apr 16, 2011
web developer - Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης - Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης – Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης - Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης – Ζητείται web developer με γνώσεις PHP, MySQL, HTML, CSS, javascript (jQuery) για μόνιμη απασχ...
Apr 16, 2011
Senior Java / JEE Developers with experience in IBM tools and technologies – Aθήνα - Αθήνα - Θέση: Senior Java JEE Developers with experience in IBM tools and technologies Περιοχή: Αττική-Αθήνα Σχέση απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση Κατηγορία: Πληροφορική Τηλεπικοινωνίες Μοιραστείτε ...
Apr 16, 2011
Java Senior Software Engineer - Ελλάδα - Details: CHRISSI EFKAIRIA SA, is the leader classified media in Greece with more than 3,5 million unique visitors per year. With more than 200 employees, is currently expanding on the Inte...
Apr 16, 2011
Ζητείται Flash Designer - Αθήνα - Διαφημιστική εταιρεία ζητάει έμπειρο Flash Designer με διαθέσιμο portfolio, για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητη γνώση σε Actionscript 2, CSS και html. Θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν η γνώση Actio...
Apr 16, 2011
Web Designer - Γραφίστας - apasxolisi - Θεσσαλονίκη - Απασχόληση στο Τμήμα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ιστοσελίδων/eshop/portals & custom web projects, Freelancer - αμοιβή ανά έργο. Απαιτούμενα προσόντα: Άριστη γνώση σε (X)HTML...
Apr 16, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] GRAPHIC/ WEB DESIGNER - Αθήνα - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ GRAPHIC/ WEB DESIGNER ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ PRINT/WEB PROJECTS. Min. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ & PORTFOLIO ΣΤΟ mail: Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 06.04.11, 12:47 pm 1 δημοσίευση • Σελίδα 1 α...
Apr 16, 2011
Software Engineer on Linux Platform - Ελλάδα - Details: Siemens Enterprise Communications S.A. is seeking for Software Engineers specialized on Linux Plattform for its Openscape Voice Services Team.Main responsibilities Μοιραστείτε το:...
Apr 16, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
Apr 16, 2011
DATABASE SOFTWARE ENGINEER (DSE) - Ελλάδα - Details: DATABASE SOFTWARE ENGINEERS (Κωδ: DSE) The successful candidates will join our Collection Systems Team and will be involved in supporting our clients as well as supporting our pro...
Apr 16, 2011
full-time] Άμεση πρόσληψη Senior Software Engineer at Analysis BS - Αθήνα - Location: Αθήνα URL: http://www.analysisbs.com/ Description: Η εταιρία Analysis Business Solutions αναζητά Senior Software Engineer για άμεση πρόσληψη! Βιογραφικά στο: delaportas@analysisbs...
Apr 16, 2011
WEB DESIGNER - Πρώτη, Σερρών - 125 χρόνια ζωής κλείνει φέτος η Avon, η εταιρεία απευθείας πωλήσεων που έχει ως στόχο «να βοηθήσει τις γυναίκες να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους». Topics: , Μάνατζερ με διεθνή και...
Apr 16, 2011
Java Developer - Ελλάδα - Ελλάδα – Πάνω από 2 χρόνια εργασιακή εμπειρία σε projects Java (άνεση σε debugging, exception handling κτλ.) Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας Java Developer, διαθέσιμες θέσεις...
Apr 15, 2011
full-time] Web developer at Web and Art Solutions - Αθήνα - Location: Αθήνα URL: http://www.webandart.gr Description: Η Web and Art Solutions αναζητά web developer, με εμπειρία στον χώρο, όρεξη και μεράκι για εργασία και συνεχή εξέλιξη. Apply to thi...
Apr 15, 2011
Προγραμματιστής Joomla Πλ. Αττικής - Αττική - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ με γνώση ανάπτυξης νέων components/modules για Joomla (όχι απλή χρήση έτοιμων), τετράωρο, έμμισθος (ΙΚΑ) ή ελεύθερη συνεργασία(ΤΕΒΕ). Βιογραφικά στο: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ με γνώ...
Apr 15, 2011
Ζητείται Flash Designer - Αθήνα - Διαφημιστική εταιρεία ζητάει έμπειρο Flash Designer με διαθέσιμο portfolio, για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητη γνώση σε Actionscript 2, CSS και html. Θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν η γνώση Actio...
Apr 15, 2011
Entry Level IT Professionals - Ελλάδα - Details: If you join Accenture you can make great ideas happen for some of the world’s most dynamic companies. With broad global resources and deep technical know-how, we collaborate with ...
Apr 15, 2011
ΠΡΟΣΦΟΡΑ] ..ελάτε να συνεργαστούμε WebDesigner – Developer - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Με πολυετή προϋπηρεσία σε διαφημιστικές εταιρείες Ζητά Εξωτερική συνεργασία η 4ωρη εργασία (για θεσσαλονικη) αναλαμβάνοντας τη δημιουργία: Web site «static...
Apr 15, 2011
Software & Hardware Engineers - Αθήνα - Αθήνα – Ξεκινήστε την αναζήτηση σας πληκτρολογώντας την περιοχή ή την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει! Είσοδος χρήστη Εmail Password είμαι Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος, εγγραφείτε σαν ή σαν...
Apr 15, 2011
Web Designer Πλήρης Απασχόληση - Αθήνα - Αθήνα – άριστη γνώση photoshop και html (slicing, css), με χρήση javascript ή flash Απολαβές / Παροχές: 100 Web Designer Αποστολή email στον πωλητή Το όνομά σου: Το e-mail σου: Το τηλέφωνό ...
Apr 15, 2011
Senior Software Engineer Accounting & Payroll Systems - Ελλάδα - Details: Senior Software Engineer Accounting & Payroll Systems (Ref.c-sseap)Location: Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας Senior Software Engineer Accounting & Payroll Systems (R...
Apr 15, 2011
ΖΗΤΗΣΗ – GRAPHIC/ WEB DESIGNER - Αθήνα - Αθήνα – ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ GRAPHIC/ WEB DESIGNER ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ PRINT/WEB PROJECTS. Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας ΖΗΤΗΣΗ – GRAPHIC/ WEB DESIGNER, διαθέσιμες θέσεις εργασίας ΖΗΤΗ...
Apr 15, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Web Developers - Αθήνα - Zητείται άτομο για εξωτερική συνεργασία από νεοσύστατο δημιουργικό γραφείο για προγραμματισμό στατικών/δυναμικών ιστοσελίδων, e-shop, βάσης δεδομένων. Απαραίτητα προσόντα: άριστη γνώση Flas...
Apr 15, 2011
Προγραμματιστής Εφαρμογών Βάσεων Δεδομένων - Ελλάδα - Ελλάδα – Πτυχίο ΑΕΙ κατεύθυνσης ή ειδίκευσης Πληροφορικής (Computer Science, Information Technology) Εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών στη χρήση εργαλείων ανάπτυξης σε περιβάλλον ORACLE (PL/SQL,...
Apr 15, 2011
JAVA/J2EE & ORACLE SENIOR DEVELOPER fluent in French/English - Ελλάδα - Details: EUROPEAN DYNAMICS (www.eurodyn.com) is a leading European Software, Information and Communication Technologies company, operating in Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας ...
Apr 15, 2011
Προγραμματιστής Πλήρης Απασχόληση - Αθήνα - Αθήνα – Δημοσιεύθηκε από Noemax Technologies Ltd. Δημοσιεύθηκε στις 2 Απρίλιος 09:41. Τώρα υπάρχουν: Τιμή: – Τομέας Εργασίας: Πληροφορική/Τηλεπικοινωνίες Τίτλος θέσης: Προγραμματιστής Τύπος...
Apr 15, 2011
PROJECT MANAGER / BUSINESS ANALYST (RUP, PL/SQL) - Ελλάδα - Details: EUROPEAN DYNAMICS (www.eurodyn.com) is a leading European Software, Information and Communication Technologies company, operating in Μοιραστείτε το: Κατηγορία , Αγγελίες εργασίας ...
Apr 15, 2011
SAP XI Programmer - Ελλάδα - Details: If you join Accenture you can make great ideas happen for some of the world’s most dynamic companies. With broad global resources and deep technical know-how, we collaborate with ...
Apr 15, 2011
Web Developer Πλήρης Απασχόληση - Αθήνα - Εταιρία παροχής υπηρεσιών μέσω διαδικτύου αναζητά έμπειρο web developer για άμεση πρόσληψη. Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, εκπαίδευση, ικανοποιητικές αποδοχές, πλησίον σταθμού μετρό Απαραί...
Apr 15, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] GRAPHIC/ WEB DESIGNER - Αθήνα - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ GRAPHIC/ WEB DESIGNER ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ PRINT/WEB PROJECTS. Min. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ & PORTFOLIO ΣΤΟ mail:
Apr 15, 2011
Senior Web Developer - Αθήνα - ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναζητά Senior Web Developer για την Διεύθυνση Πληροφορικής. Αντικείμενο Ε...
Apr 15, 2011
Προγραμματιστής Joomla, Πλ. Αττικής - Αττική - Αττική – Για να μπορείτε να δείτε την online κατάσταση σας θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το javascript στον περιηγητή σας Συνδεδεμένος ως Προγραμματιστής Joomla, Πλ. Αττικής Αναζήτηση με λέξ...
Apr 15, 2011
SEO EXPERT - Ελλάδα - Details: The company GREEK YELLOW PAGES, the strategic partner of thousands of professionals throughout Greece, with 40 years of experience and expertise in the market seeks to hire: Μοιρα...
Apr 14, 2011
Προγραμματιστής-στρια - Βόρειο Αιγαίο - Περισσότερες Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Apr 14, 2011
Web Designer, Αμπελοκηποι - Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκης - Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκης – Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκης - Απαραίτητα προσόντα: Γνώση των προγραμμάτων και προγραμματισμού πάνω σε flash, dreamweaver, actionscript photosho...
Apr 14, 2011
Oracle ERP Software Developer - Πρώτη, Σερρών - αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και περισσότερο προηγμένους τεχνολογικά, βιομηχανικούς Ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων διέλασης αλουμινίου στην...
Apr 14, 2011
SENIOR WEB DEVELOPER - ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ - Αθήνα - Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ζητά να προσλάβει: SENIOR WEB DEVELOPER για την Διεύθυνση Πληροφορικής ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ο υποψήφιος θα καλύψει τη θέση του SENIOR WEB DEVELOPER στο Τμήμ...
Apr 14, 2011
web developer - Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης - Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης – Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης - Ζητείται web developer με γνώσεις PHP, MySQL, HTML, CSS, javascript (jQuery) για μόνιμη απασχόληση (πενθήμερο, οκτάωρο)...
Apr 14, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] GRAPHIC/ WEB DESIGNER - Αθήνα - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ GRAPHIC/ WEB DESIGNER ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ PRINT/WEB PROJECTS. Min. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ & PORTFOLIO ΣΤΟ mail: Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 06.04.11, 12:47 pm 1 δημοσίευση • Σελίδα 1 α...
Apr 14, 2011
ΠΡΟΣΦΟΡΑ] Graphic & webdesigner – Θεσσαλονικη - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Τελειοφοιτος γραφιστικης με γνωσεις webdesign αναζητει δουλεια στην περιοχη της Θεσσαλονικης. online portfolio : Βιογραφικο – CV : θα βρειτε ...
Apr 14, 2011
Προγραμματιστης .Νετ, Κ.Πατησια - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Ζητείται προγραμματιστής από εταιρεία πληροφορικής με γνώσεις .NET, Visual Studio 2005, MS SQL Server 2005. Μοιραστείτε το: Κατηγορία , , Θεσσαλονίκη Αγγελ...
Apr 14, 2011
SENIOR WEB DEVELOPER - Χρυσός Οδηγός - Αθήνα - Ο υποψήφιος θα καλύψει τη θέση του SENIOR WEB DEVELOPER στο Τμήμα Ανάπτυξης Ηλεκτρονικών Προϊόντων της Διεύθυνσης Πληροφορικής. Απαιτούμενα Προσόντα: - Πτυχίο Πληροφορικής (...
Apr 14, 2011
Web designer - Κάστρο-Κυλλήνη, Ηλείας - Είναι μια μηχανή αναζήτησης αγγελιών θέσεων εργασίας. To πλεονέκτημα του Jobsite είναι η διαρκής ανανέωση των αγγελιών και η μεγάλη ποικιλία σε όλους τους κλάδους εργασίας....
Apr 14, 2011
Προγραμματιστής - ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - Αθήνα - ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με σημαντική παρουσία στο internet ζητά προγραμματιστή για μόνιμη συνεργασία πλήρους απασχόλησης. Γνώσεις και εμπειρία απαραίτητα σε τεχνολογίες Visual B...
Apr 14, 2011
Άμεση πρόσληψη Senior Software Engineer - Αθήνα - Η εταιρία Analysis Business Solutions αναζητά Senior Software Engineer για άμεση πρόσληψη!
Apr 13, 2011
ΖΗΤΗΣΗ - GRAPHIC/ WEB DESIGNER - Αθήνα - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ GRAPHIC/ WEB DESIGNER ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ PRINT/WEB PROJECTS. Min. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ & PORTFOLIO ΣΤΟ mail: Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 06.04.11, 12:47 pm 1 δημοσίευση • Σελίδα 1 α...
Apr 13, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] έμπειρη/ος Flash Designer / Developer - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Ζητείται γραφίστας με άριστες γνώσεις Flash και έτοιμο portfolio, για εξωτερική συνεργασία σε διάφορα projects. Επιθυμειτες γνώσεις actionscript / flex Μοι...
Apr 13, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Web Developers - Αθήνα - Zητείται άτομο για εξωτερική συνεργασία από νεοσύστατο δημιουργικό γραφείο για προγραμματισμό στατικών/δυναμικών ιστοσελίδων, e-shop, βάσης δεδομένων. Απαραίτητα προσόντα: άριστη γνώση Flas...
Apr 13, 2011
ERP Product Specialist - Καλλιθέα, Αττικής - ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία ανάπτυξης λογισμικού και παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, ζητά να προσλάβει στελέχη για τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγοράς Εξωτερικού. Συγκεκριμένα, η ε...
Apr 13, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Γραφίστες – Web Designers για πρακτική άσκηση - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Γραφίστες έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων (web designers - developers), απόφοιτοι ΙΕΚ, σχολών γραφιστικής, τμημάτων ΤΕΙ κλπ, ζητούνται σε μόνιμη βάση από ετ...
Apr 13, 2011
Software Engineer - Θεσσαλία - μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, η οποία δραστηριοποιείται στη σχεδίαση, υλοποίηση και υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής αναζητά Software Engineer. Η θέση αφορά σε ανάπτυξη...
Apr 13, 2011
Τεχνικός Η/Υ, Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη - Για να μπορείτε να δείτε την online κατάσταση σας θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το javascript στον περιηγητή σας
Apr 13, 2011
Web Designer - Αθήνα - WEB Designer για σχεδιασμό (Photoshop, Illustrator) υλοποίηση, όσο και χειρισμό 2-3D assets (interactive Flash/ Director-Shockwave, video premiere/AfterFX/Digital Fusion κτλ) για την ανάπτυ...
Apr 13, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Ζητείται Web Designer - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - H Point Blank ψάχνει Web Designer, με βάση την Θεσσαλονίκη, για ένταξη στην δημιουργική της ομάδα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να χειρίζονται άνετα Illustrato...
Apr 13, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 13, 2011
E-Commerce Co-ordinator στη ΦΑΝΝΥ Α.Ε. (Θεσσαλονίκη) - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη Αγγελίες εργασίας E-Commerce Co-ordinator στη ΦΑΝΝΥ Α.Ε. (Θεσσαλονίκη), Θεσσαλονίκη διαθέσιμες θέσεις εργασίας E-Commerce Co-ordinator στη ΦΑΝΝΥ Α.Ε. (Θεσσαλονίκη). Στο Ερ...
Apr 13, 2011
Web designer - Αθήνα - To Jober.gr είναι μια δωρεάν δικτυακή υπηρεσία με στόχο την αναζήτηση εργασίας και την προβολή αγγελιών αναζήτησης προσωπικού. Συνεχίστε 143 Θέσεις Εργασίας  0 αιτούντες Web designer εταιρ...
Apr 12, 2011
Oracle ERP Software Developer - Θεσσαλία - αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και περισσότερο προηγμένους τεχνολογικά, βιομηχανικούς Ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων διέλασης αλουμινίου στην Ευρώ...
Apr 12, 2011
{ΖΗΤΗΣΗ}Joomla developer / designer - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - » Η κακολογία είναι η Αθάνατη κόρη της τεμπελιάς και της εγωπάθειας» Κομφούκιος Έχει γίνει ήδη αναφορά προβλήματος για αυτή την αγγελία. Μοιραστείτε το: Κα...
Apr 12, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Web Developers - Αθήνα - Zητείται άτομο για εξωτερική συνεργασία από νεοσύστατο δημιουργικό γραφείο για προγραμματισμό στατικών/δυναμικών ιστοσελίδων, e-shop, βάσης δεδομένων. Απαραίτητα προσόντα: άριστη γνώση Flas...
Apr 12, 2011
Πωλητές υπηρεσιών internet, Ν.Κόσμος - Βουλιαγμένη, Αττικής - Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκης - Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκης – Ζητούνται πωλητές για συνεργασία με νεοσύστατη εταιρεία υπηρεσιών internet, Λ.Βουλιαγμένης 110 (Μετρό Αγ.Ιωάννης). Βιο...
Apr 12, 2011
Software Engineer - Θεσσαλία - μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, η οποία δραστηριοποιείται στη σχεδίαση, υλοποίηση και υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής αναζητά Software Engineer. Η θέση αφορά σε ανάπτυξη...
Apr 12, 2011
Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - Καλλιθέα, Αττικής - Τίτλος αγγελίας: Αισθητικοι Κομμωτριες ζητουνται απο ηλεκτρονικο καταστημα παροχης υπηρεσιων - e-Mail Homepage - Τηλέφωνο 6945164438 Πόλη Καλλιθεα Αναρτήθηκε στις 10.04.2011 ΧΡΗ...
Apr 12, 2011
ΖΗΤΗΣΗ - GRAPHIC/ WEB DESIGNER - Αθήνα - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ GRAPHIC/ WEB DESIGNER ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ PRINT/WEB PROJECTS. Min. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ & PORTFOLIO ΣΤΟ mail: Member Δημοσ.: 1Εγγραφή: 06.04.11, 12:47 pm 1 δημοσίευση • Σελίδα 1 α...
Apr 12, 2011
ERP Product Specialist - Θεσσαλία - ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία ανάπτυξης λογισμικού και παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, ζητά να προσλάβει στελέχη για τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγοράς Εξωτερικού. Συγκεκριμένα, η εταιρεία α...
Apr 12, 2011
Web developer - Αθήνα - Ξεκινήστε την αναζήτηση σας πληκτρολογώντας την περιοχή ή την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει! Είσοδος χρήστη Εmail Password είμαι Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος, εγγραφείτε σαν Αγγελίες που ...
Apr 12, 2011
Senior Software Engineer Accounting & Payroll Systems - Ελλάδα - μία από τις παλαιότερες εταιρείες στην ελληνική αγοράς πληροφορικής που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης, αναζητά Senior Software Engineer Accounting & Payroll ...
Apr 12, 2011
ΠΡΟΣΦΟΡΑ] Graphic & webdesigner – Θεσσαλονικη - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Τελειοφοιτος γραφιστικης με γνωσεις webdesign αναζητει δουλεια στην περιοχη της Θεσσαλονικης. online portfolio : Βιογραφικο – CV : θα βρειτε στο παραπανω λινκ . τιλ : 69...
Apr 12, 2011
Server Administrator - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Η Multihosting.gr, εταιρία φιλοξενίας και κατασκευής ιστοσελίδων, leader του χώρου στη Β.Ελλάδα, επιθυμεί να στελεχώσει ΑΜΕΣΑ το τεχνικό τμήμα με Διαχειριστή Web Servers...
Apr 12, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] web designer για εξωτερική συνεργασία - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Προσόντα που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα: η δέσμευση σε χρόνους και η καλή συνεργασία Όσοι ενδιαφέρονται να αποστείλουν βιογραφικό στο Προσπαθώ πάντα να κάνω αυτό που δεν ξέ...
Apr 12, 2011
Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής ή Γραμματέας Διεύθυνσης - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Τίτλος Θέσεως: Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής ή Γραμματέας Διεύθυνσης Ημερ.Καταχώρησης: 08.06.2010 Εταιρία: – Θεσσαλονίκη Κατηγορία: Περιγραφή Από το Ιατρείο Πλαστικής Χει...
Apr 12, 2011
Web Developer - Αθήνα - To Jober.gr είναι μια δωρεάν δικτυακή υπηρεσία με στόχο την αναζήτηση εργασίας και την προβολή αγγελιών αναζήτησης προσωπικού. Συνεχίστε 143 Θέσεις Εργασίας  Πρόσφατα εμφανισμένα 0 αιτούντ...
Apr 12, 2011
Web developer - Αθήνα - Η Web and Art Solutions αναζητά web developer, με εμπειρία στον χώρο, όρεξη και μεράκι για εργασία και συνεχή εξέλιξη. Απαιτούμενα προσόντα: Άριστη γνώση σε XTHML/CSS Άριστη γνώση templatin...
Apr 12, 2011
Web designer - Αθήνα - Ξεκινήστε την αναζήτηση σας πληκτρολογώντας την περιοχή ή την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει! Είσοδος χρήστη Εmail Password είμαι Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος, εγγραφείτε σαν Αγγελίες που ...
Apr 11, 2011
Software Engineer - Ελλάδα - μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, η οποία δραστηριοποιείται στη σχεδίαση, υλοποίηση και υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής αναζητά Software Engineer. Η θέση αφορά σε ανάπτυξη κ...
Apr 11, 2011
WEBMASTER – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Είναι μια μηχανή αναζήτησης αγγελιών θέσεων εργασίας. To πλεονέκτημα του Jobsite είναι η διαρκής ανανέωση των αγγελιών και η μεγάλη ποικιλία σε όλους τους ...
Apr 11, 2011
Oracle ERP Software Developer – Κεντρική Μακεδονία-Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Απαραίτητη εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών σε ανάπτυξη λογισμικού σε περιβάλλον Oracle Μοιραστείτε το: Κατηγορία , , Θεσσαλονίκη Αγγελίες εργασίας Oracle ERP...
Apr 11, 2011
Oracle ERP Software Developer - Ελλάδα - αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και περισσότερο προηγμένους τεχνολογικά, βιομηχανικούς Ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων διέλασης αλουμινίου στην Ευρώπη...
Apr 11, 2011
ΠΡΟΣΦΟΡΑ] ..ελάτε να συνεργαστούμε WebDesigner – Developer - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Με πολυετή προϋπηρεσία σε διαφημιστικές εταιρείες Ζητά Εξωτερική συνεργασία η 4ωρη εργασία (για θεσσαλονικη) αναλαμβάνοντας τη δημιουργία: We...
Apr 11, 2011
ΖΗΤΗΣΗ] Web Developers - Αθήνα - Zητείται άτομο για εξωτερική συνεργασία από νεοσύστατο δημιουργικό γραφείο για προγραμματισμό στατικών/δυναμικών ιστοσελίδων, e-shop, βάσης δεδομένων. Απαραίτητα προσόντα: άριστη γνώση Flas...
Apr 11, 2011
Διαχειριστής – Προγραμματιστής - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – ΖΗΤΕΙΤΑΙ Διαχειριστής-Προγραμματιστής: SQL Server, Windows Server και Αctive Directory, δίκτυα και διαχείριση, επιλογή/επισκευή hardware, web...
Apr 11, 2011
Προγραμματιστής Joomla - Ελληνικό, Αττικής - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ με γνώση ανάπτυξης νέων components/modules για Joomla (όχι απλή χρήση έτοιμων), τετράωρο, έμμισθος (ΙΚΑ) ή ελεύθερη συνεργασία(ΤΕΒΕ). Βιογραφικά στο: pchaidem@hi...
Apr 11, 2011
ERP Product Specialist - Ελλάδα - ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία ανάπτυξης λογισμικού και παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, ζητά να προσλάβει στελέχη για τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγοράς Εξωτερικού. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανα...
Apr 11, 2011
ΖΗΤΗΣΗ - GRAPHIC/ WEB DESIGNER - Αθήνα - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ GRAPHIC/ WEB DESIGNER ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ PRINT/WEB PROJECTS. Min. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ & PORTFOLIO ΣΤΟ mail:
Apr 11, 2011
IT Administrator – Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονίκη - Η Regency Entertainment Ψυχαγωγική & Τουριστική Α.Ε., κατέχοντας ηγετική θέση στην ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών και πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων κα...
Apr 11, 2011
IT Administrator – Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη – Η Regency Entertainment