Προσλήψεις 100 ατόμων στην εταιρεία «ΗΔΙΚΑ A.E.» Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.)

Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.), πρώην Κέντρο Ηλεκτρονικού Υπολογιστού Κοινωνικών Υπηρεσιών (Κ.Η.Υ.Κ.Υ.), είναι φορέας παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής.
Έχει κοινωφελή χαρακτήρα, εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και ειδικότερα από την Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΓΓΚΑ).
Σκοπός της Η.ΔΙ.Κ.Α Α.Ε. σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο είναι η πληροφορική εξυπηρέτηση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, υγείας και κοινωνικής πολιτικής, καθώς και η παροχή υπηρεσιών προς άλλους φορείς του Δημοσίου.
-
Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.)
-
Προσλήψεις 100 ατόμων στην εταιρεία «ΗΔΙΚΑ A.E.»
- [ Translate this page ]
9 hours ago - Συνολικά εκατό (100) άτομα διαφόρων ειδικοτήτων θα προσλάβει η εταιρείαΗλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης «ΗΔΙΚΑ A.E.». Οι προσλήψεις θα γίνουν, ...
anaggelioxoros.blogspot.com/2011/06/100-ae.html
-
vimavoiou: Προσλήψεις στην "ΗΔΙΚΑ Α.Ε"
- [ Translate this page ]
22 hours ago - Συνολικά εκατό (100) άτομα διαφόρων ειδικοτήτων θα προσλάβει η εταιρείαΗλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης «ΗΔΙΚΑ A.E.». Οι προσλήψεις θα γίνουν, ...
vimavoiou.blogspot.com/2011/06/blog-post_842.html
-
ΠΈΜΠΤΗ, 16 ΙΟΥΝΊΟΥ 2011

Προσλήψεις στην "ΗΔΙΚΑ Α.Ε"

Συνολικά εκατό (100) άτομα διαφόρων ειδικοτήτων θα προσλάβει η εταιρεία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης «ΗΔΙΚΑ A.E.». Οι προσλήψεις θα γίνουν, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως 8 μήνες). Ο αριθμός των ατόμων ανά ειδικότητα είναι:

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ– ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ S/W 25
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/W 3
ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ/ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ –ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 10
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ S/W 15
TE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ H/W 5
ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η/Υ – ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ 10
ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η/Υ – ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ 10
ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 14
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ (ΑΔΕΙΑ ΣΤ' ΚΑΣΗΓΟΡΙΑΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ) 2
ΤΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ – ΦΥΛΑΚΩΝ 3
ΤΕ ΚΛΗΤΗΡΩΝ – ΟΔΗΓΩΝ 1
Η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου τετρακοσίων χιλιάδων (1.400.000) €, και θα βαρύνει εξ ολοκλήρου τον προϋπολογισμό της εταιρείας ΗΔΙΚΑ Α.Ε. στον Κ.Α. 212/600002.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να απευθύνονται στην εταιρεία «ΗΔΙΚΑ A.E.», η οποία είναι ο αρμόδιος φορέας για την προκήρυξη και την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, στο Τμήμα Διοικητικού τηλ. 210-9282201.
diorismos.gr
-
http://vimavoiou.blogspot.com/2011/06/blog-post_842.html
-
Προσλήψεις 100 ατόμων στην εταιρεία «ΗΔΙΚΑ A.E.» Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.)

ΔΟΕ: Οι οικιακές βοηθοί στην Ασία »πιο ευάλωτους»

English to Greek translation

ΔΟΕ: Οι οικιακές βοηθοί στην Ασία »πιο ευάλωτους»
17.06.2011 | 12:28 μμ


Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ), δήλωσε την Ασία, συμπεριλαμβανομένης και της Μέσης Ανατολής, υστερεί σε σχέση με άλλες περιοχές για την παροχή καλών συνθηκών εργασίας των οικιακών βοηθών.

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, η ΔΟΕ σημείωσε ότι το 95 τοις εκατό ή περισσότερο των οικιακών βοηθών στην Ασία λαμβάνουν μισθούς που είναι κάτω από τον κατώτατο μισθό.

Οι εργαζόμενοι αυτοί συνήθως δεν παίρνουν σε τακτική εβδομαδιαία ανάπαυση. Επίσης, δεν υπάρχει όριο για το εβδομαδιαίο ωράριο εργασίας τους, η ΔΟΕ σημείωσε.

Από την άλλη πλευρά, μόνο 42 με 46 τοις εκατό των οικιακών βοηθών και σε άλλες περιοχές εμπειρία αυτών των συνθηκών εργασίας, της ΔΟΕ είπε.

«Στις Φιλιππίνες, οι εγχώριες εργαζόμενοι λαμβάνουν το 50 τοις εκατό του κατώτατου μισθού στην Εθνική περιφέρεια της πρωτεύουσας, και λιγότερο από το 45 τοις εκατό σε άλλα μέρη της χώρας," η ΔΟΕ είπε.

Παρά τις χαμηλότερες αμοιβές, εργάζονται πολύ περισσότερο από ό, τι οι άλλοι εργαζόμενοι που λαμβάνουν τον κατώτατο μισθό, τη ΔΟΕ τόνισε.

"Στην Ινδονησία, εκτιμάται ότι το 81 τοις εκατό εργάζονται περισσότερο από 11 ώρες την ημέρα? Στο
Φιλιππίνες, περίπου εργάζεται με μειωμένο περισσότερο από 10 ώρες την ημέρα, «η ΔΟΕ σημείωσε.

100ο ετήσιο συνέδριο της ΔΟΕ

Τα θέματα που αφορούν τις οικιακές βοηθούς προέτρεψαν τους εκπροσώπους της την 100η ετήσια Διάσκεψη της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας να υιοθετήσει τα διεθνή πρότυπα με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των οικιακών βοηθών σε όλο τον κόσμο.

Το ετήσιο συνέδριο που πραγματοποιείται στη Γενεύη, Ελβετία, από την 1η Ιουνίου έως 17.

Σύμφωνα με ένα δελτίο ειδήσεων στην ιστοσελίδα της ΔΟΕ, Juan Somavia, της ΔΟΕ Γενικός Διευθυντής, δήλωσε: «Προχωράμε το σύστημα των προτύπων της ΔΟΕ στην άτυπη οικονομία, για πρώτη φορά, και αυτό είναι μια σημαντική ανακάλυψη μεγάλης σημασίας."

Η ΔΟΕ είπε ότι η κυβέρνηση των Φιλιππίνων, μέσω του Τμήματος Εργασίας και Απασχόλησης, υπό την προεδρία της επιτροπής για την Οικιακού Προσωπικού.

Πρόσφατες εκτιμήσεις του ILO με βάση τις εθνικές έρευνες και / ή οι απογραφές των 117 χώρες θέση ο αριθμός των εγχώριων εργαζομένων κατά τουλάχιστον 53 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν 100 εκατομμύρια οικιακοί βοηθοί σε όλο τον κόσμο, θεωρώντας ότι αυτό το είδος της εργασίας είναι συχνά κρυμμένη και παράνομα.

Στις αναπτυσσόμενες χώρες, οι εγχώριες εργαζομένων αποτελούν τουλάχιστον 4 έως 12 τοις εκατό της απασχόλησης των μισθών. Περίπου το 83 τοις εκατό αυτών των εργαζομένων είναι γυναίκες ή κορίτσια.

Οι οικιακές βοηθοί είναι ιδιαίτερα ευάλωτα επειδή εργάζονται σε ιδιωτικές κατοικίες (αθέατες, απομονωμένος από τους υπόλοιπους εργαζόμενους), αλλά είναι σε μεγάλο βαθμό αποκλεισμένοι από την προστασία της εργασίας και της κοινωνικής.

Η προσφάτως εγκριθείσα Σύμβαση ορίζει τις ελάχιστες προδιαγραφές που θα παρέχει προστασία reater να οικιακών βοηθών.

Σύμφωνα με τη ΔΟΕ, η νέα σύμβαση θα εκτελεστεί μετά από δύο χώρες έχουν επικυρώσει.

Ενθάρρυνση πρωτοβουλιών

Παρόλα αυτά, η ΔΟΕ σημείωσε ενθαρρυντικές πρωτοβουλίες στην Ασία.

Οι Φιλιππίνες και η Ινδονησία έχουν και οι δύο εκκρεμούσες νομοθετικές νομοσχέδια τα οποία θέσπιση ελάχιστων προτύπων εργασίας και των νομικών δικαιωμάτων για τις οικιακές βοηθούς.

Αν και έχουν παρόμοια νομοσχέδια έχουν κατατεθεί και στις δύο χώρες τα τελευταία τέσσερα έως πέντε έτη, αυτές δεν πέρασαν.

Στην Ινδία, μια εθνική πολιτική αναπτύσσεται για την κάλυψη των οικιακών βοηθών από την υπάρχουσα νομοθεσία. - CMA / OMG / VVP, GMA Νέα

2.149 νέες προσλήψεις για εποχικούς σε 105 υπηρεσίες | ειδησεις , ελλαδα | v2.imerisia.gr

2.149 νέες προσλήψεις για εποχικούς σε 105 υπηρεσίες | ειδησεις , ελλαδα | v2.imerisia.gr
-
2.149 νέες προσλήψεις για εποχικούς σε 105 υπηρεσίες
Σε 2.149 ανέρχονται οι θέσεις εποχικού προσωπικού που προκηρύχθηκαν αυτή την εβδομάδα από 105 φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, κυρίως για υποψηφίους δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης
"Η" Online 17/6 11:43

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
57.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας σε όλη τη χώρα
Ερχονται 180 προσλήψεις στην ΕΤΑ
140 συμβάσεις έργου σε δημοτικές εταιρείες
Δημοτικά Συμβούλια
257 συμβασιούχοι σε 5 υπηρεσίες της ΔΕΗ
352 συμβασιούχοι σε 5 υπηρεσίες των ΕΛ.ΤΑ.
49 θέσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
184 προσλήψεις μονίμων σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας
Διοικητικός και μάνατζερ στο Corallia
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Τέσσερις νέες εισφορές για συντάξεις και εφάπαξ
Η Ελλάδα, στις κορυφαίες της Ευρώπης
Για 24η νύχτα οι «Αγανακτισμένοι» το Σύνταγμα
Παναθηναϊκός-Γιαννακόπουλος: «Η απόφαση αποχώρησης της οικογένειας από την ΚΑΕ δεν αλλάζει»
Βελτιώνεται ο καιρός
Βόμβες μολότοφ εναντίον ΜΑΤ, στο υπουργείο Πολιτισμού
Μείωση τζίρου και λουκέτα για το 84% των επιχειρήσεων
Προσφυγή για τις εγγυήσεις της ΕΤΒΑ
Στα δικαστήρια η «φοροκάρτα»
περισσότερα »

Σε 2.149 ανέρχονται οι θέσεις εποχικού προσωπικού που προκηρύχθηκαν αυτή την εβδομάδα από 105 φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, κυρίως για υποψηφίους δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Οι θέσεις στην πλειονότητά τους αφορούν προσωπικό καθαριότητας και τεχνίτες, οι οποίοι θα προσληφθούν με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου. Τις περισσότερες θέσεις προκήρυξαν 55 δήμοι και δημοτικές επιχειρήσεις, που θα προσλάβουν 907 εποχικούς υπάλληλους, τα ΕΛ.ΤΑ. με 352 και η ΔΕΗ με 257 θέσεις. Προσωπικό θα προσληφθεί, επίσης, στο υπουργείο Πολιτισμού και στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Επίσης 91 νέους υπαλλήλους θα προσλάβει η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Ορεστιάδας, ενώ 14 συνολικά θέσεις προκήρυξαν δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Πεντάμηνη εργασία σε 57.000 ανέργους
Σε εφαρμογή τέθηκε το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στις 13 περιφέρειες. Δικαιούχοι θα είναι μακροχρόνια άνεργοι αλλά και αγρότες, και θα επιλεγούν με συγκεκριμένα κριτήρια.
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ
184 θέσεις για μόνιμους στην Ψυχική Υγεία
Στις υπηρεσίες του ΑΣΕΠ βρίσκεται επείγουσα προκήρυξη του υπουργείου Υγείας για κατ' εξαίρεση προσλήψεις μόνιμου και βοηθητικού νοσηλευτικού προσωπικού στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας.

352 συμβασιούχοι σε 5 υπηρεσίες των ΕΛ.ΤΑ. | ειδησεις , ελλαδα | v2.imerisia.gr

352 συμβασιούχοι σε 5 υπηρεσίες των ΕΛ.ΤΑ. | ειδησεις , ελλαδα | v2.imerisia.gr
-
352 συμβασιούχοι σε 5 υπηρεσίες των ΕΛ.ΤΑ.
Τετράμηνες και οκτάμηνες συμβάσεις για όσους επιλεγούν
"Η" Online 17/6 12:03

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
2.149 νέες προσλήψεις για εποχικούς σε 105 υπηρεσίες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Τέσσερις νέες εισφορές για συντάξεις και εφάπαξ
Η Ελλάδα, στις κορυφαίες της Ευρώπης
Για 24η νύχτα οι «Αγανακτισμένοι» το Σύνταγμα
Παναθηναϊκός-Γιαννακόπουλος: «Η απόφαση αποχώρησης της οικογένειας από την ΚΑΕ δεν αλλάζει»
Βελτιώνεται ο καιρός
Βόμβες μολότοφ εναντίον ΜΑΤ, στο υπουργείο Πολιτισμού
Μείωση τζίρου και λουκέτα για το 84% των επιχειρήσεων
Προσφυγή για τις εγγυήσεις της ΕΤΒΑ
Στα δικαστήρια η «φοροκάρτα»
περισσότερα »

Τις 352 φτάνουν οι νέες προσλήψεις που πραγματοποιούνται σε επτά Περιφερειακές Διευθύνσεις των ΕΛ.ΤΑ. με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι κυρίως θα προσληφθούν ως Διανομείς με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας τεσσάρων και οκτώ μηνών. Οι διαγωνισμοί που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι οι εξής:
ΕΛ.ΤΑ. Στερεάς Ελλάδας
Σε δύο εργάσιμες ημέρες, την Πέμπτη, 16 Ιουνίου, λήγει η προθεσμία στον διαγωνισμό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας για 28 θέσεις εποχικού προσωπικού. Δέκα θέσεις αφορούν απασχόληση διάρκειας τεσσάρων μηνών και 18 θέσεις οκτώ μηνών. Τις θέσεις θα καταλάβουν Διανομείς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα Καταστήματα Καρπενησίου, Λαμίας, Δομοκού, Τιθορέας, Καμμένων Βούρλων, Λίμνης, Μαντουδίου, Αράχοβας, Αγίου Γεωργίου, Διστόμου, Χαλκίδας, Αλιβερίου, Αταλάντης, Γρανίτσας, Ερέτριας, Ιτέας, Καρύστου, Θηβών και Μακρακώμης και τις Μονάδες Διαλογής Χαλκίδας, Λιβαδειάς και Λαμίας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22310 66780.
ΕΛ.ΤΑ. Πειραιά και Αιγαίου
Εως την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Ιουνίου, θα γίνονται δεκτά τα "χαρτιά" των υποψηφίων για τις 23 θέσεις Διανομέων ΔΕ που θα προσληφθούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πειραιά και Αιγαίου για το χρονικό διάστημα των οκτώ και τεσσάρων μηνών. Το προσωπικό θα τοποθετηθεί σε 14 νησιά των Κυκλάδων, της Δωδεκανήσου, αλλά και τη Σάμο και τη Λέσβο.
Στη Ρόδο αντιστοιχούν επτά θέσεις, εκ των οποίων μία στο Κεντρικό Κατάστημα της Ρόδου, τέσσερις στη Μονάδα Διανομής Ρόδου και δύο στο Κατάστημα Λίνδου. Από αυτές τις θέσεις, τέσσερις αφορούν τετράμηνη σύμβαση εργασίας.
Δύο θέσεις αφορούν τη Μυτιλήνη, εκ των οποίων μία για το Κεντρικό Κατάστημα και μία για τη Μονάδα Διανομής. Οι θέσεις θα καλυφθούν με τετράμηνη και οκτάμηνη σύμβαση εργασίας, αντίστοιχα.
Δύο θέσεις θα καλυφθούν και στη Χίο, εκ των οποίων μία με σύμβαση τεσσάρων και μία με σύμβαση οκτώ μηνών.
Οι υπόλοιπες θέσεις που θα προκηρυχθούν αφορούν οκτάμηνη απασχόληση και κατανέμονται από μία στα Καταστήματα: Κω, Σύρου, Καλύμνου, Καρλοβασίου, Λέρου, Μήθυμνας, Μήλου, Μύρινας, Νάξου, Νισύρου, Πάρου και Τήνου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 4146141.
ΕΛ.ΤΑ. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης
Τον καθορισμό της προθεσμίας για αιτήσεις αναμένουν οι υποψήφιοι για τις δύο θέσεις Διανομέων με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας στο Κεντρικό Κατάστημα Καβάλας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2510 226946.

ΤΟ ΒΗΜΑ - 165 προσλήψεις στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης - εργασία

ΤΟ ΒΗΜΑ - 165 προσλήψεις στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης - εργασία
-
165 προσλήψεις στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης
Ενισχύεται άμεσα το Λιγνιτικό Κέντρο, αιτήσεις έως 14 Ιουνίου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/06/2011, 16:30


1Share

emailεκτύπωση
Αθήνα

Με 165 συμβασιούχους, κυρίως τεχνικούς, ενισχύεται το Λιγνιτικό Κέντρο της ΔΕΗ, στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση οκτώ μηνών.

Οι φάκελοι υποψηφιότητας υποβάλλονται έως τις 14 Ιουνίου.

Η κατανομή των θέσεων , ανά ειδικότητα , έχει ως εξής:

ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΥΧΕΙΩΝ 40

ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΥΧΕΙΩΝ - ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 25

ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ 1

ΔΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ 1

ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 12

ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΨΥΚΤΙΚΟΙ 1

ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ 2

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ 15

ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ 1

ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 8

ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ 6

ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 3

ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 12

ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ (ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΙ) 2

ΔΕ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΕΣ 36

Οι ενδιαφερόμενοι για θέσεις Τεχνικών Ορυχείων, πρέπει να διαθέτουν:

Πτυχίο ΙΕΚ Μηχανολογικού ή Ηλεκτρολογικού Τομέα ή Απολυτήριο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Μηχανολογικού ή Ηλεκτρολογικού Τομέα ή Απολυτήριο Τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Κλάδου Μηχανολογίας ή Ηλεκτρολογίας ή Πτυχίο Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών Μηχανολογικών ή Ηλεκτρολογικών Ειδικοτήτων ή Απολυτήριος Τίτλος Α΄ή Β΄ κύκλου σπουδών των ΤΕΕ Μηχανολογικού ή Ηλεκτρολογικού Τομέα .

Για τις θέσεις Μηχανοτεχνιτών απαιτείται:

1. Πτυχίο ΙΕΚ Μηχανολογικού Τομέα ή Πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Μηχανολογικού Τομέα τμήματος Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων και Βιομηχανικής παραγωγής ή Απολυτήριος Τίτλος Κλάδου Μηχανολογίας Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Πτυχίο Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών Μηχανολογικών Ειδικοτήτων ή Πτυχίο Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων Μηχανολογικού Τομέα Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Πτυχίο Σχολών Μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ.

2. Επαγγελματική άδεια (Βεβαίωση εγγραφής στο βιβλίο των Πτυχιούχων Μέσων Τεχνικών Σχολών ειδικότητας Μηχανολόγου) ή άδεια άσκησης επαγγέλματος Πρακτικού Μηχανικού Συντηρητή τουλάχιστον Γ΄ Τάξης.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της ΔΕΗ /Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, Τ.Κ. 222 00 –Μεγαλόπολη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27910 25045 (εσωτ. 33034, 33020 )

ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ θέσεις Εργασία Καριέρα Πρακτική άσκηση Υποτροφία seminaria