Πέφτει η αυλαία για αιτήσεις στην Πυροσβεστική | ενθετα , εργασια , θεσεις εργασιας | ethnos.gr

Πέφτει η αυλαία για αιτήσεις στην Πυροσβεστική | ενθετα , εργασια , θεσεις εργασιας | ethnos.gr

ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Πέφτει η αυλαία για αιτήσεις στην Πυροσβεστική

Η προθεσμία εκπνέει την Παρασκευή

Πέφτει η αυλαία για αιτήσεις στην Πυροσβεστική

Τελευταία ευκαιρία για τους υποψήφιους που επιθυμούν να διεκδικήσουν μία από τις 4.000 θέσεις Πυροσβεστών πενταετούς θητείας, καθώς η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο διαγωνισμός του Πυροσβεστικού Σώματος αφορά την πλήρωση 3.400 θέσεων από το μέχρι σήμερα απασχολούμενο εποχικό προσωπικό και 600 θέσεων από ιδιώτες πολίτες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για μεν τους εποχικούς είναι να έχουν εργαστεί την τελευταία τετραετία, ενώ για τους υπόλοιπους υποψήφιους να είναι έως 29 ετών και να έχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Επίσης να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου καθώς και ανάστημα (χωρίς υποδήματα) 1,70μ. για τους άντρες και 1,65μ. για τις γυναίκες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εποχικοί πυροσβέστες θα πρέπει να μην έχουν υπερβεί το 45ο έτος της ηλικίας τους (σε ειδικές περιπτώσεις το ανώτατο όριο προσαυξάνεται έως το 56ο έτος) και να κατέχουν τουλάχιστον απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Εξτρα πριμοδότηση προσφέρουν στους υποψήφιους η στρατιωτική θητεία ως εθελοντή πενταετούς υποχρέωσης, ή στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά, η γνώση ξένης γλώσσας, η κατοχή πτυχίου ΙΕΚ ειδικότητας "Ειδικός δασικής προστασίας", αλλά και η άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου.

Υποβολή αιτήσεων
Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους έως τις 23 Σεπτεμβρίου, στις ακόλουθες υπηρεσίες του Π.Σ.:

- Αθήνα (Λεωφόρος Γ. Γεννηματά -πρώην Τιτάν- έναντι Θριασίου Νοσοκομείου, Μαγούλα Αττικής)

- Θεσσαλονίκη (οδός Κρήτης 46)

- Κομοτηνή (5ο χιλ. Ε.Ο. Κομοτηνής - Ξάνθης)

- Κοζάνη (οδός Ανατολικής Ρωμυλίας 3)

- Ιωάννινα (οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 18)

- Λάρισα ( οδός Ιωαννίνων 96)

- Πάτρα (οδός Μπιζανίου 3)

- Τρίπολη (οδός Δαβάκη & Αγίου Αθανασίου)

- Λαμία (οδός Νέτσου 4)

- Ερμούπολη (οδός Αλ. Παναγούλη & Παπάγου)

- Μυτιλήνη (1ο χλμ. Μυτιλήνης - Θερμής, περιοχή Καρά - Τεπέ)

- Ηράκλειο Κρήτης (οδός Πλατείας Κύπρου 5)

- Κέρκυρα (οδός Π. Ζαφειροπούλου & Μαρασλή)

- Χίος (οδός Αεροπόρου Ροδοκανάκη 18)

- Σάμος (Βαθύ, οδός Π. Δημητρίου 2)

- Λήμνος (οδός Λ. Δημοκρατίας 48)

- Ρόδος (οδός Εθελοντών Δωδεκανησίων 44)

- Κως (οδός Ολυμπίας 3 - Λάμπη)

- Ζάκυνθος (οδός Αεροδρομίου)

- Αργοστόλι (οδός Ιγγλέση & Θεμιστοκλέους)

- Λευκάδα (περιοχή Μεγάλη Βρύση).

Αγωνίσματα

Οσοι υποψήφιοι επιλεγούν θα περάσουν από υγειονομικές εξετάσεις, ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες. Οι τελευταίες περιλαμβάνουν τα εξής αγωνίσματα:

- Πέντε έλξεις σε μονόζυγο.

- Δρόμος 1.000 μ. σε χρόνο 4' (μία προσπάθεια).

- Αλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,10μ. (τρεις προσπάθειες).

- Αλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 4 μ. (τρεις προσπάθειες).

- Μεταφορά ανά χέρι αλτήρα με λαβή βάρους είκοσι πέντε κιλών έκαστος, σε απόσταση εκατό μέτρων χωρίς διακοπή των κινήσεων και χωρίς επαφή των αλτήρων με το έδαφος σε χρόνο 50'' (μία προσπάθεια).

- Ανάβαση - κατάβαση σε ολκωτή πυροσβεστική κλίμακα σε ύψος εννέα μέτρων, τοποθετημένη σε πυροσβεστικό πύργο ασκήσεων σε χρόνο το αργότερο 1' και 50'' (μία προσπάθεια).

- Βάδισμα χωρίς υποδήματα και με τρεις υποχρεωτικές στάσεις σε δοκό.

1.776 θέσεις εργασίας


19.676 υποψήφιοι δίνουν «μάχη» για 1.776 θέσεις εργασίας

Η ΗΔΙΚΑ δέχθηκε 1.800 αιτήσεις για 100 προσλήψεις

19.676 υποψήφιοι δίνουν «μάχη» για 1.776 θέσεις εργασίας
Σε χιλιάδες ανέρχονται οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τις εποχικές θέσεις που προκηρύσσουν οι φορείς του Δημοσίου. Από τη στιγμή που έκλεισε η στρόφιγγα των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού, γίνεται κυριολεκτικά "μάχη" για μια εποχική θέση.
Συγκεκριμένα, για 1.776 θέσεις έγιναν 19.676 αιτήσεις, χωρίς μάλιστα να προσμετρώνται οι αιτήσεις που απορρίφθηκαν επειδή δεν είχαν τα απαραίτητα κριτήρια. Ρεκόρ αιτήσεων σημειώθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, όπου για 1.200 θέσεις Ειδικών Φρουρών υποβλήθηκαν περισσότερες από 15.000 αιτήσεις!
Αυτό σημαίνει ότι στην Ελληνική Αστυνομία θα προσληφθεί σχεδόν ένας στους 15. Κύμα αιτήσεων είχαμε και στην ΗΔΙΚΑ, η οποία για 100 θέσεις δέχθηκε 1.800 αιτήσεις. Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι εποχικές θέσεις γίνονται όλο και πιο περιζήτητες και, δυστυχώς, ο αριθμός των αιτήσεων είναι πολλαπλάσιος των θέσεων.
Μάλιστα, αξίζει να επισημανθεί ότι τις περισσότερες αιτήσεις συγκεντρώνουν οι θέσεις Εργατών Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, επειδή δεν απαιτούν ειδικά τυπικά προσόντα.
ΗΔΙΚΑ: Εκατοντάδες άνθρωποι έστειλαν την αίτησή τους για να καλύψουν μία από τις εποχικές θέσεις στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης. Συγκεκριμένα, η ΗΔΙΚΑ δέχθηκε 1.800 αιτήσεις, ενώ για τις θέσεις Διοικητικού Λογιστικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υποβλήθηκαν περίπου 1.000 αιτήσεις. Αρκετές αιτήσεις υποβλήθηκαν και για τις θέσεις Πληροφορικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και ΔΕ Προσωπικού Η/Υ-Προγραμματιστών.
"ΔΩΔΩΝΗ": Σε 980 ανέρχονται οι αιτήσεις που υπέβαλαν οι ενδιαφερόμενοι για τις 300 θέσεις εποχικού προσωπικού στην Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου "Δωδώνη". Το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο, ενώ οι 980 αιτήσεις αφορούν μόνο αυτές που πληρούσαν τις προϋποθέσεις. Να επισημανθεί ότι τις περισσότερες αιτήσεις συγκέντρωσαν οι ειδικότητες των τυροκόμων και των Οδηγών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Δήμος Θερμαϊκού: Τετρακόσιες τριάντα αιτήσεις δέχθηκε ο Δήμος Θερμαϊκού για τις 50 εποχικές θέσεις Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Τις περισσότερες αιτήσεις συγκέντρωσε η ειδικότητα των Εργατών Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (29 θέσεις - 307αιτήσεις). Για τις θέσεις Οδηγών Απορριμματοφόρου υποβλήθηκαν 72 αιτήσεις, για τις θέσεις Οδηγών Τράκτορα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 22 αιτήσεις, για τις θέσεις ΔΕ Πρασίνου 22 αιτήσεις, ενώ για τη θέση του Χειριστή Μηχανημάτων Εργων ο φορέας δέχθηκε μόλις μία αίτηση.
Δήμος Τυρνάβου: Περίπου 150 αιτήσεις δέχθηκε ο Δήμος Τυρνάβου για τις 19 θέσεις εποχικού προσωπικού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιλεγούν στον Δήμο για εργασία μόλις δύο στους 15 υποψηφίους.
Δήμος Ηρακλείου: Ρεκόρ αιτήσεων είχαμε και στον Δήμο Ηρακλείου, ο οποίος προκήρυξε 30 θέσεις εποχικού προσωπικού. Ολες οι θέσεις αφορούσαν Εργάτες Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ ο φορέας έλαβε 870 αιτήσεις.
Δήμος Φιλοθέης: Δεκάδες αιτήσεις υποβλήθηκαν και για τις 38 εποχικές θέσεις στον Δήμο Φιλοθέης. Συνολικά, ο φορέας δέχθηκε 156 αιτήσεις, ενώ πιο αναλυτικά, υποβλήθηκαν 130 αιτήσεις για τις θέσεις των Εργατών ΥΕ, περίπου 20 για τις θέσεις Οδηγών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και έξι για τους Χειριστές Μηχανημάτων Εργων.
Δήμος Καρύστου: Μόλις ένας στους έξι υποψηφίους θα εργαστεί στον Δήμο Καρύστου. Ο φορέας δέχθηκε για δέκα εποχικές θέσεις 63 αιτήσεις, ενώ την πλειονότητα των αιτήσεων συγκεντρώνει η ειδικότητα των Εργατών Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.
Δήμος Νεάπολης - Συκεών: Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε και για τις θέσεις εποχικού προσωπικού στο Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νεάπολης - Συκεών. Ο φορέας προκήρυξε 19 εποχικές θέσεις και δέχθηκε περίπου 198 αιτήσεις. Να σημειωθεί ότι εκατοντάδες αιτήσεις δέχθηκε και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Συκεών. Συγκεκριμένα, για 23 θέσεις, ο φορέας δέχθηκε 507 αιτήσεις.
Ρεκόρ στην Αστυνομία
Ευκαιρία εργασίας για χιλιάδες ανέργους φαίνεται ότι αποτέλεσε η προκήρυξη της Ελληνικής Αστυνομίας για τις 1.200 θέσεις Ειδικών Φρουρών. Για τις θέσεις στην ΕΛ.ΑΣ υποβλήθηκαν περισσότερες από 15.000 αιτήσεις, ενώ ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον έδειξαν χιλιάδες απόφοιτοι Λυκείου.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΓΕΝΗΣ
ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ANA ΦΟΡΕΑ
ΦορέαςΘέσειςΑιτήσεις
Δ. Φιλοθέης38156
Δ. Καρύστου1063
Δ. Ηρακλείου Κρήτης30870
Δ. Ανδρου1029
Δ. Τυρνάβου19150
Ελληνική Αστυνομία1.20015.000
ΗΔΙΚΑ1001.800
Δ. Νεάπολης - Συκεών19198
Δ. Θερμαϊκού50430
Δωδώνη300980
Σύνολα1.77619.676

Δημοσίευση τίτλουΑγώνας δρόμου για 55.000 προσλήψεις ανέργων


Αγώνας δρόμου για 55.000 προσλήψεις ανέργων

Οσοι προσληφθούν θα εργαστούν για πέντε μήνες

Αγώνας δρόμου για 55.000 προσλήψεις ανέργων
Περιορίζεται ο ρόλος των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων μόνο στην πραγματοποίηση των προσλήψεων 55.000 κοινωνικών θέσεων εργασίας, αφού ακόμα και στο τμήμα της σύνταξης και του ελέγχου των προκηρύξεων θα παρέμβει τελικά το ΑΣΕΠ. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τη συμμετοχή των ΜΚΟ στην επιλογή των 55.000 οι οποίοι θα απασχοληθούν στους ΟΤΑ σε θέσεις κοινωνικής εργασίας από πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας και μετά την άρνηση του προέδρου του ΑΣΕΠ Γ. Βέη να εμπλακεί η ανεξάρτητη αρχή στην επιλογή των υποψηφίων, σύντομα θα υπάρξει λύση προκειμένου να μη χαθούν τα χρήματα του προγράμματος το οποίο λήγει τον Νοέμβριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρμόδιος υπουργός Γ. Κουτρουμάνης προκειμένου να διασφαλίσει την αντικειμενική επιλογή των υποψηφίων, θα καταθέσει σύντομα νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία οι προκηρύξεις των διαγωνισμών που θα δημοσιοποιήσουν οι φορείς εκτέλεσης του έργου (ΜΚΟ) θα συνταχθούν από το ΑΣΕΠ.
Το υπουργείο Εργασίας με τον τρόπο αυτό ανέστειλε τις αντιρρήσεις της ανεξάρτητης αρχής να εμπλακεί στο πρόγραμμα, αφού όπως χαρακτηριστικά είχε πει ο κ. Βέης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, δεν θα μπορούσε το ΑΣΕΠ να ελέγξει προκηρύξεις που έχουν συνταχθεί από ιδιωτικές εταιρείες.
Με την τροπολογία που θα καταθέσει το υπουργείο Εργασίας, το ΑΣΕΠ θα συντάξει τις προκηρύξεις όλων των ΜΚΟ ή θα δώσει προκήρυξη-πρότυπο, στο πλαίσιο που συντάσσονται οι διαγωνισμοί εποχικού προσωπικού για τους δήμους.
Οπως αναφέρουν πηγές του ΑΣΕΠ, με τη συγκεκριμένη διαδικασία θα μπορεί κατόπιν η ανεξάρτητη αρχή να ελέγχει τα μόρια των υποψηφίων τα οποία θα είναι αντίστοιχα με αυτά που προβλέπει ο νόμος 2190/1994. Οι ΜΚΟ περιορίζονται στον ρόλο του φορέα πρόσληψης των συμβασιούχων που θα απασχοληθούν μόνο για 5 μήνες στις θέσεις που προβλέπει το πρόγραμμα.
Στα βασικά κριτήρια που θα υπολογίζονται για τη πρόσληψη του προσωπικού θα είναι ο χρόνος που βρίσκεται ο υποψήφιος στην ανεργία, οι τίτλοι σπουδών, καθώς και η οικογενειακή κατάσταση όσων καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής.
Νίκος Β. Τσίτσας

71 ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί και διερμηνείς Στην προκήρυξη 71 θέσεων ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και μεταφραστών - διερμηνέων θα προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία έως το τέλος του μήνα.[ 21/9/2011 ]


71 ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί και διερμηνείς

Στην προκήρυξη 71 θέσεων ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και μεταφραστών - διερμηνέων θα προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία έως το τέλος του μήνα.[ 21/9/2011 ]

ΦΟΡΕΙΣ 19.676 υποψήφιοι δίνουν «μάχη» για 1.776 θέσεις εργασίας Η ΗΔΙΚΑ δέχθηκε 1.800 αιτήσεις για 100 προσλήψεις[ 21/9/2011 ]


ΦΟΡΕΙΣ

19.676 υποψήφιοι δίνουν «μάχη» για 1.776 θέσεις εργασίας

Η ΗΔΙΚΑ δέχθηκε 1.800 αιτήσεις για 100 προσλήψεις[ 21/9/2011 ]

75 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα (16/09/2011)

75 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα (16/09/2011):
1. Finance & Administration Manager Deadline Application: 26-09-2011

2. Διευθυντής Καταστήματος – Ηλεκτρονική (Ηράκλειο)

3. Συνεργάτης Υποστήριξης Μηχανογράφησης – LIDL (N. Θεσσαλονίκης)

4. Βοηθός Υπεύθυνου Ανακαινίσεων – LIDL (Ν. Τρικάλων)

5. Συνεργάτης Λογιστικής καταστημάτων – LIDL (N. Θεσσαλονίκης)

6. Γεωπόνος

7. Πωλητής / Πωλήτρια – TASTY FOODS (Ν. Αρκαδίας)

8. Πωλητής / Πωλήτρια – TASTY FOODS (Ν. Αργολίδας)

9. Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου - (Θεσσαλονίκη)

10. Έμπειρη Λογίστρια - (Θεσσαλονίκη)

11. Ιατρικός Επισκέπτης – Γενική Χημικών Προϊόντων (Αττική)

12. Γεωπόνος

13. Υπάλληλος Γραφείου στη Διακίνηση / Logistics - (Αττική)

14. Υπεύθυνος Πωλήσεων – NOISIS (Θεσσαλονίκη)

15. Υποδιευθυντής -τρια Καταστήματος - (Κοζάνη)

16. Υποδιευθυντής -τρια Καταστήματος - (Γρεβενά)

17. Σύμβουλος Οικονομοτεχνικών Μελετών – NOISIS (Θεσσαλονίκη)

18. Στέλεχος Λογιστηρίου – ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε ()

19. Flash/ActionScript 3 Developer - (Αττική)

20. Sales Manager - (Θεσσαλονίκη) Deadline Application: 26-09-2011

21. Προγραμματιστής σε τεχνολογίες Microsoft .NET - (Αττική)

22. Web Designer HTML/CSS Author - (Αττική)

23. Web Designer - (Θεσσαλονίκη)

24. Ζωοτέχνης - (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)

25. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

26. Webdeveloper - (Αττική)

27. Sales Senior Manager - (Αττική)

28. Product Manager - (Αττική)

29. Consultant - (Αττική)

30. Senior Consultant - (Αττική)

31. Στέλεχος Πωλήσεων Καταστήματος - (Σέρρες)

32. Clinical Research Associate - (Αττική)

33. Λογιστής Α’ τάξης - (Θεσσαλονίκη)

34. Area Manager-Επιθεωρητής Καταστημάτων Λιανικής

35. Field Manager - (Αττική) Deadline Application: 24-09-2011

36. J2ee Developer – Trenkwalder JobCentres Hellas S.A. (Αττική)

37. Λογίστρια - (Αττική)

38. Βοηθός Λογιστή - (Μύκονος)

39. Regional Manager - (Αττική)

40. Προϊστάμενος Λογιστηρίου - (Αττική)

41. Sales Manager - (Θεσσαλονίκη)

42. Java/Oracle – development and system maintenance - (Αττική)

43. Γραφίστας Ατελιέ - (Αττική)

44. Commercial Director

45. Παραγωγός διαφήμισης - (Αττική)

46. Collections’ Planner - (Αττική)

47. Product Manager - (Αττική)

48. Software Engineer - (Αττική)

49. Sales Manager - (Κρήτη)

50. Financial Controller - (Κρήτη)

51. Front Office Manager - (Κρήτη)

52. Λογιστής / Βοηθός Λογιστή – NOVENDIA (Αττική)

53. Senior Software Engineer - (Αττική)

54. Παιδαγωγός - (Αττική)

55. Agri-Sales Representative - (Λάρισα)

56. Agri-Sales Representative - (Ν. Αργολίδας)

57. Receptionist – NOVENDIA (Αττική)

58. Agri-Sales Representative - (Ν. Αιτωλοακαρνανίας)

59. Agri-Sales Representative - (Ν. Λακωνίας)

60. Agri-Sales Representative - (Ν. Μαγνησίας)

61. Agri-Sales Representative - (Ν. Αρκαδίας)

62. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - (Αττική)

63. Web developer - (Αττική)

64. Database Administrator - (Αττική)

65. Services Sales Engineer – SCHNEIDER (Αττική)

66. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ - (Θεσσαλονίκη)

67. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΑΜΕΙΩΝ – JUMBO (Αττική)

68. Technical Writer - (Αττική)

69. Βοηθός Λογιστή - (Αττική)

70. TECHNICAL CUSTOMER SERVICE SUPPORT – DIVERSEY (Αττική)

71. Γραφίστας – SIAS Α.Ε. (Αττική)

72. Υπεύθυνος Ποιότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης – Leroy Merlin Greece (Αττική)

73. Regional Sales Representative - (Αττική)

74. Product Manager - (Αττική)

75. Marketing Specialist - (Αττική)

1.705 Θέσεις Εποχικού Προσωπικού

1.705 Θέσεις Εποχικού Προσωπικού: Για προσλήψεις 1.705 εποχικών υπαλλήλων κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, “Στην έγκριση συνολικά 1.705 θέσεων σε δήμους, φορείς των υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού και Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και θρησκευμάτων προχώρησε η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Ειδικότερα ενέκρινε την πρόσληψη 214 ατόμων με σχέση εργασίας [...]

1.441 προσλήψεις


  1. Diorismos.gr - Η κατανομή για 1.441 προσλήψεις σε ΟΤΑ και ...

     - [ Translate this page ]
    www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=10889... - Cached
    8 Σεπτ. 2011 – Ειδησεογραφικό δίκτυο για την εκπαίδευση την εργασία και την επιχειρηματικότητα.
  2. 1.441 προσλήψεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ

     - [ Translate this page ]
    www.exipno.gr/index.php/odigos-epiviosis/.../15630-1441---- - Cached
    12 Σεπτ. 2011 – Πράσινο φως άναψε η τετραμελής επιτροπή υπουργών για την πρόσληψη 1.441 συμβασιούχων κυρίως σε ΟΤΑ αλλά και σε συνδέσμους και σε ...
  3. Η κατανομή για 1.441 προσλήψεις σε ΟΤΑ και Παιδικούς ...

    https://jobrss.wordpress.com/.../η-κατανομή-για-1-441-προσλήψεις-... - Cached
    8 Σεπτ. 2011 – Η κατανομή για 1.441 προσλήψεις σε ΟΤΑ και Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Τις νέες εγκρίσεις της Επιτροπής της Πράξης του ...
  4. ΥΠΕΣ: 1.441 προσλήψεις στους ΟΤΑ - Serres TV | Η διαδικτυακή ...

     - [ Translate this page ]
    www.serrestv.gr/tv/article_read.php?a=2686 - Cached
    10 Σεπτ. 2011 – Στην πρόσληψη 1.441 υπαλλήλων, διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για τη σύναψη ...
  5. Η κατανομή για 1.441 προσλήψεις σε ΟΤΑ και Παιδικούς ...

     - [ Translate this page ]
    www.naro.gr/.../η-κατανομή-για-1-441-προσλήψεις-σε-οτα-και-παιδ... - Cached
    Τις νέες εγκρίσεις της Επιτροπής της Πράξης του Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 σε ΟΤΑ α' και β' βαθμού παρουσιάζει το Diorismos.gr.
  6. Εγκρίθηκαν 1.441 προσλήψεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ

     - [ Translate this page ]
    www.e-dimosio.gr/.../1-441-προσλήψεις-συμβασιούχων-στους-οτα/ - Cached
    110+ items – Πρόκειται για 678 προσλήψεις με σχέση ...
    • • Αγίας Βαρβάρας – 7
    • • Αγίας Παρασκευής – 12
    • • Αγίου Δημητρίου – 1
  7. Πράσινο φώς για 1.441 προσλήψεις σε ΟΤΑ και Παιδικούς ...

     - [ Translate this page ]
    www.facebook.com/note.php?note_id=239263926120068 - Cached
    8 Σεπτ. 2011 – Πράσινο φώς για 1.441 προσλήψεις σε ΟΤΑ και Παιδικούς - Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. by ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ (Δ.Α.ΣΤΑ. ...
  8. Διορισμοι - Διαγωνισμοι

     - [ Translate this page ]
    dictyo.gr/index.php?option=com_content&view...id... - Cached
    14 Σεπτ. 2011 – Η κατανομή για 1.441 προσλήψεις σε ΟΤΑ και Παιδικούς - Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Τις νέες εγκρίσεις της Επιτροπής της Πράξης του ...
  9. kathimerini.gr | Προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες

     - [ Translate this page ]
    news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2.../2011_455406 - Cached
    9 Σεπτ. 2011 – Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης,1.441 προσλήψεις θα γίνουν σε δήμους και περιφέρειες για την ...