Best Workplaces το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον

-

-
ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μετριέται από την ποιότητα των τριών, αλληλένδετων σχέσεων:

  1. Τη σχέση μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης.
  2. Τη σχέση που έχουν οι εργαζόμενοι με τη δουλειά τους /την επιχείρηση.
  3. Τη σχέση ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους συναδέλφους τους.

-
εκεί όπου οι εργαζόμενοι "εμπιστεύονται τους διοικούντες, είναι υπερήφανοι για τη δουλειά τους και απολαμβάνουν τη συνεργασία με τους συναδέλφους τους" 
η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους διευθυντές και τους εργαζόμενους είναι το κύριο χαρακτηριστικό των εταιρειών με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα 
επιχειρήσεις να αλλάξουν την εργασιακή τους νοοτροπία 
Έρευνα Εργασιακού Κλίματος 
Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον 
έρευνα BEST WORKPLACES για τη βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον
διακριθούν βραβευθούν
επιχειρήσεις το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον
Λίστες Επιχειρήσεων με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον
ετήσιο διαγωνισμό για την κατάρτιση λίστας με τις 100 Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον
Λίστες των Επιχειρήσεων με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα
λίστα με τις 20 Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον
Trust Index®
Great Place to Work® Institute
Culture Audit©
τήρηση του υψηλότερου δυνατού επιπέδου αμεροληψίας κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης
Έρευνα Εργασιακού Κλίματος 
Έρευνα Εργασιακού Κλίματος για το 2012

-

  1. δημογραφικά στοιχεία, 
  2. αμοιβές, 
  3. παροχές, 
  4. πολιτισμό, 
  5. συμμετοχή της κοινότητας

αναθεώρηση του πολιτισμού της εταιρείας
-
επιχειρήσεις το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον
Great Place to Work Institute 100 Best Workplaces στην Ευρώπη
Λίστες Επιχειρήσεων με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον σε 46 χώρες ανά τον κόσμο
-
bestcompaniesaz
bestcompanies.co.uk
greatplacetowork.com
-
Best workplaces with big salaries
http://www.facebook.com/pages/Best-workplaces-with-big-salaries/266176983982

Σχετικές πληροφορίες
Senior account execs take home an average $249,607 total compensation annually. See which other Best Companies to Work For offer big paychecks at http://bit.ly/5ypuCJ

-
Best Tech Workplaces
http://www.facebook.com/pages/Best-Tech-Workplaces/110319209065822
 -

Best Christian Workplaces Institute


Συμβουλευτικές υπηρεσίες/Επαγγελματικές υπηρεσίες · Mercer Island, Washington

-
ταξιδεύων με εισητήριον διάρκειας
Best Workplaces for Commuters
-

Best Workplaces
http://www.facebook.com/pages/100-Best-Workplaces-in-Europe/111174752266240
100 Best Workplaces in Europe

Περιγραφή

Από Wikipedia, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
100 Best Workplaces in Europe is a ranking of the 100 workplaces in Europe performed each year Financial Times, in partnership with Great Place to Work. The list is based on employee surveys and a review of the company's culture. Two thirds of the total score is from employee responses to a 57 question survey on the culture of the company. The rest of the score is based on demographics, pay, benefits, culture, and community involvement.
The 2007 survey winner was the car manufacturer Ferrari of Italy.

External links

-

Περιγραφή
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
100 Best Workplaces στην Ευρώπη είναι μια κατάταξη των 100 χώρων εργασίας στην Ευρώπη κάθε χρόνο εκτελούνται Financial Times, σε συνεργασία με το Great Place to Work. Η λίστα βασίζεται στις έρευνες των εργαζομένων και την αναθεώρηση του πολιτισμού της εταιρείας. Τα δύο τρίτα της συνολικής βαθμολογίας είναι από τις απαντήσεις των εργαζομένων στο κατά 57 έρευνα ερώτηση σχετικά με την κουλτούρα της εταιρείας. Το υπόλοιπο του σκορ είναι με βάση δημογραφικά στοιχεία, τις αμοιβές, παροχές, τον πολιτισμό, και τη συμμετοχή της κοινότητας.

Το 2007 νικητής έρευνα ήταν ο κατασκευαστής αυτοκινήτων της Ferrari από την Ιταλία.

εξωτερικές συνδέσεις
Great Place to Work Institute
100 Best Workplaces στην Ευρώπη

-
κουλτούρα της εταιρείας

-
Περιγραφή Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια 100 Best Workplaces στην Ευρώπη είναι μια κατάταξη των 100 χώρων εργασίας στην Ευρώπη κάθε χρόνο εκτελούνται Financial Times, σε συνεργασία με το Great Place to Work. Η λίστα βασίζεται στις έρευνες των εργαζομένων και την αναθεώρηση του πολιτισμού της εταιρείας. Τα δύο τρίτα της συνολικής βαθμολογίας είναι από τις απαντήσεις των εργαζομένων στο κατά 57 έρευνα ερώτηση σχετικά με την κουλτούρα της εταιρείας. Το υπόλοιπο του σκορ είναι με βάση δημογραφικά στοιχεία, τις αμοιβές, παροχές, τον πολιτισμό, και τη συμμετοχή της κοινότητας. Το 2007 νικητής έρευνα ήταν ο κατασκευαστής αυτοκινήτων της Ferrari από την Ιταλία. εξωτερικές συνδέσεις Great Place to Work Institute 100 Best Workplaces στην Ευρώπη
-
Best Workplaces

-
http://www.greatplacetowork.gr/best/index.php
-

Λίστες των Επιχειρήσεων με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα (Best Workplaces)


-

Κάθε χρόνο, το Great Place to Work® Institute καταρτίζει Λίστες Επιχειρήσεων με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον σε 46 χώρες ανά τον κόσμο.
Κάθε λίστα αναδεικνύει επιχειρήσεις σε μια συγκεκριμένη χώρα ή περιφέρεια, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία με αυτή που αναπτύχθηκε στις Η.Π.Α. - μέσω της οποίας διερευνούμε την άποψη των εργαζομένων σχετικά με τα επίπεδα εμπιστοσύνης και την ποιότητα των υφιστάμενων σχέσεων ανάμεσα σε αυτούς και τη διοίκηση.
Με βάση τις εθνικές λίστες με τις Καλύτερες Επιχειρήσεις στις Ευρωπαϊκές χώρες, το Great Place to Work® Institute Europe διοργανώνει ετήσιο διαγωνισμό για την κατάρτιση λίστας με τις "100 Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη." Η πρώτη λίστα με τις "100 Καλύτερες" ανακοινώθηκε το 2003 συμπεριλαμβάνοντας όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προηγουμένως, το Ινστιτούτο είχε διεξάγει έρευνες σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως τη Δανία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Το Ινστιτούτο διεξάγει διαγωνισμούς για την ανάδειξη των Εταιρειών με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, όλων των κρατών μελών της Ε.Ε., της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Χιλής, της Κολομβίας, του Μεξικό, του Περού, της Ινδίας, της Κορέας και πολλών άλλων στο άμεσο μέλλον.
Η επιλογή των Εταιρειών με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα γίνεται κυρίως βάσει των απαντήσεων των εργαζομένων τους στο Trust Index®, ένα αποκλειστικό εργαλείο διαγνωστικής έρευνας προσωπικού που έχει αναπτυχθεί από το Great Place to Work® Institute.
Επιπλέον πληροφορίες για την τελική επιλογή των εταιρειών της λίστας παίρνουμε από τη συμπλήρωση του Culture Audit©, ένα ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται από τη διεύθυνση προσωπικού των επιχειρήσεων και απαρτίζεται από δύο μέρη, το οποίο επίσης έχει αναπτυχθεί από το Great Place to Work®Institute.
Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την τήρηση του υψηλότερου δυνατού επιπέδου αμεροληψίας κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης. Το Great Place to Work®Institute και οι χορηγοί επικοινωνίας του, δημοσιεύουν πληροφορίες μόνο για τις εταιρείες που διακρίνονται και περιλαμβάνονται στη λίστα, ενώ, δημοσιεύουν μόνο τα θετικά στοιχεία για κάθε εταιρεία.
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα επικοινωνήστε μαζί μας και στείλτε μας τα στοιχεία σας - θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

-

Λίστες των Επιχειρήσεων με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα (Best Workplaces)
Κάθε χρόνο, το Great Place to Work® Institute καταρτίζει Λίστες Επιχειρήσεων με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον σε 46 χώρες ανά τον κόσμο.

Κάθε λίστα αναδεικνύει επιχειρήσεις σε μια συγκεκριμένη χώρα ή περιφέρεια, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία με αυτή που αναπτύχθηκε στις Η.Π.Α. - μέσω της οποίας διερευνούμε την άποψη των εργαζομένων σχετικά με τα επίπεδα εμπιστοσύνης και την ποιότητα των υφιστάμενων σχέσεων ανάμεσα σε αυτούς και τη διοίκηση.

Με βάση τις εθνικές λίστες με τις Καλύτερες Επιχειρήσεις στις Ευρωπαϊκές χώρες, το Great Place to Work® Institute Europe διοργανώνει ετήσιο διαγωνισμό για την κατάρτιση λίστας με τις "100 Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη." Η πρώτη λίστα με τις "100 Καλύτερες" ανακοινώθηκε το 2003 συμπεριλαμβάνοντας όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προηγουμένως, το Ινστιτούτο είχε διεξάγει έρευνες σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως τη Δανία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Ινστιτούτο διεξάγει διαγωνισμούς για την ανάδειξη των Εταιρειών με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, όλων των κρατών μελών της Ε.Ε., της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Χιλής, της Κολομβίας, του Μεξικό, του Περού, της Ινδίας, της Κορέας και πολλών άλλων στο άμεσο μέλλον.

Η επιλογή των Εταιρειών με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα γίνεται κυρίως βάσει των απαντήσεων των εργαζομένων τους στο Trust Index®, ένα αποκλειστικό εργαλείο διαγνωστικής έρευνας προσωπικού που έχει αναπτυχθεί από το Great Place to Work® Institute.

Επιπλέον πληροφορίες για την τελική επιλογή των εταιρειών της λίστας παίρνουμε από τη συμπλήρωση του Culture Audit©, ένα ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται από τη διεύθυνση προσωπικού των επιχειρήσεων και απαρτίζεται από δύο μέρη, το οποίο επίσης έχει αναπτυχθεί από το Great Place to Work® Institute.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την τήρηση του υψηλότερου δυνατού επιπέδου αμεροληψίας κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης. Το Great Place to Work® Institute και οι χορηγοί επικοινωνίας του, δημοσιεύουν πληροφορίες μόνο για τις εταιρείες που διακρίνονται και περιλαμβάνονται στη λίστα, ενώ, δημοσιεύουν μόνο τα θετικά στοιχεία για κάθε εταιρεία.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα επικοινωνήστε μαζί μας και στείλτε μας τα στοιχεία σας - θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

-

30 Ιούνιος-07 Οκτώβριος 2011

Best Workplaces 2012

Ελλάδα

Δηλώστε Συμμετοχή στη μεγαλύτερη Έρευνα Εργασιακού Κλίματος για το 2012!
Για 10η συνεχή χρονιά το Great Place to Work® Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School, διοργανώνει τη μεγάλη ετήσια έρευνα BEST WORKPLACES για τη βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.
Φέτος θα διακριθούν και θα βραβευθούν 25 επιχειρήσεις χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους. Η πρώτη κατηγορία θα περιλαμβάνει 10 ‘μεγάλες’ εταιρείες οι οποίες απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους, η δεύτερη 10 ‘μεσαίες’ επιχειρήσεις με 50-250 εργαζόμενους και για πρώτη φορά φέτος μια τρίτη κατηγορία με 5 ‘μικρές’ επιχειρήσεις που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους.
Κατεβάστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και τη φόρμα συμμετοχής στο ακόλουθο link.
Δείτε Πληροφορίες & Δήλωση Συμμετοχής

-
http://www.greatplacetowork.gr/news/index.php
-

Το Great Place to Work® Διεθνώς

Οι τοπικοί εταίροι του Great Place to Work® Institute διεθνώς δημοσιεύουν λίστες με τα Best Workplaces στη χώρα τους και παρέχουν συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες για να βοηθήσουν επιχειρήσεις να αλλάξουν την εργασιακή τους νοοτροπία. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε συγκεκριμένες χώρες ή περιφέρειες, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα links.
Έδρα: Σαν Φραντσίσκο, Καλιφόρνια
www.greatplacetowork.com

Ευρώπηwww.greatplacetowork-europe.com
Αυστρίαwww.greatplacetowork.at
Βέλγιοwww.greatplacetowork.be
Γαλλίαwww.greatplacetowork.fr
Γερμανίαwww.greatplacetowork.de
Δανίαwww.greatplacetowork.dk
Ελβετίαwww.greatplacetowork.ch
Ελλάδαwww.greatplacetowork.gr
Ηνωμένο Βασίλειοwww.greatplacetowork.co.uk
Ιρλανδίαwww.greatplacetowork.ie
Ισπανίαwww.greatplacetowork.es
Ιταλίαwww.greatplacetowork.it
Λουξεμβούργοwww.greatplacetowork.lu
Νορβηγίαwww.greatplacetowork.no
Ολλανδίαwww.greatplacetowork.nl
Πολωνίαwww.greatplacetowork.pl
Πορτογαλίαwww.greatplacetowork.pt
Σουηδίαwww.greatplacetowork.se
Φινλανδίαwww.greatplacetowork.fi
Βόρεια Αμερική
ΗΠΑwww.greatplacetowork.com
Καναδάςwww.greatplacetowork.ca
Λατινική Αμερική
Paraguaywww.greatplacetowork.com.py
Αργεντινήwww.greatplacetowork.com.ar
Βενεζουέλαwww.greatplacetowork.com.ve
Βολιβίαwww.greatplacetowork.com.bo
Βραζιλίαwww.greatplacetowork.com.br
Εκουαδόρwww.greatplacetowork.com.ec
Κεντρική Αμερική και Καραϊβικήwww.greatplacetowork-ca.com
Κολομβίαwww.greatplacetowork.com.co
Μεξικόwww.greatplacetowork.com.mx
Ουρουγουάηwww.greatplacetowork.com.uy
Περούwww.greatplacetowork.com.pe
Χιλήwww.greatplacetowork.cl
Ασία και Ωκεανία
Αυστραλίαwww.greatplacetowork.com.au
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράταwww.greatplacetowork.ae
Ιαπωνίαwww.greatplacetowork.jp
Ινδίαwww.greatplacetowork.in
Κορέαwww.greatplacetowork.co.kr
Africa
Nigeriawww.greatplacetowork.com.ng

-

Το Great Place to Work® Διεθνώς
Οι τοπικοί εταίροι του Great Place to Work® Institute διεθνώς δημοσιεύουν λίστες με τα Best Workplaces στη χώρα τους και παρέχουν συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες για να βοηθήσουν επιχειρήσεις να αλλάξουν την εργασιακή τους νοοτροπία. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε συγκεκριμένες χώρες ή περιφέρειες, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα links.

Έδρα: Σαν Φραντσίσκο, Καλιφόρνια
www.greatplacetowork.com

Ευρώπη www.greatplacetowork-europe.com
Αυστρία www.greatplacetowork.at
Βέλγιο www.greatplacetowork.be
Γαλλία www.greatplacetowork.fr
Γερμανία www.greatplacetowork.de
Δανία www.greatplacetowork.dk
Ελβετία www.greatplacetowork.ch
Ελλάδα www.greatplacetowork.gr
Ηνωμένο Βασίλειο www.greatplacetowork.co.uk
Ιρλανδία www.greatplacetowork.ie
Ισπανία www.greatplacetowork.es
Ιταλία www.greatplacetowork.it
Λουξεμβούργο www.greatplacetowork.lu
Νορβηγία www.greatplacetowork.no
Ολλανδία www.greatplacetowork.nl
Πολωνία www.greatplacetowork.pl
Πορτογαλία www.greatplacetowork.pt
Σουηδία www.greatplacetowork.se
Φινλανδία www.greatplacetowork.fi
Βόρεια Αμερική
ΗΠΑ www.greatplacetowork.com
Καναδάς www.greatplacetowork.ca
Λατινική Αμερική
Paraguay www.greatplacetowork.com.py
Αργεντινή www.greatplacetowork.com.ar
Βενεζουέλα www.greatplacetowork.com.ve
Βολιβία www.greatplacetowork.com.bo
Βραζιλία www.greatplacetowork.com.br
Εκουαδόρ www.greatplacetowork.com.ec
Κεντρική Αμερική και Καραϊβική www.greatplacetowork-ca.com
Κολομβία www.greatplacetowork.com.co
Μεξικό www.greatplacetowork.com.mx
Ουρουγουάη www.greatplacetowork.com.uy
Περού www.greatplacetowork.com.pe
Χιλή www.greatplacetowork.cl
Ασία και Ωκεανία
Αυστραλία www.greatplacetowork.com.au
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα www.greatplacetowork.ae
Ιαπωνία www.greatplacetowork.jp
Ινδία www.greatplacetowork.in
Κορέα www.greatplacetowork.co.kr
Africa
Nigeria www.greatplacetowork.com.ng

-
http://www.greatplacetowork.gr/international/index.php
-

Τι κάνει ένα Great Place to Work®

Κάθε επιχείρηση μπορεί να γίνει ένα Great Place to Work®!
Η προσέγγισή μας, που βασίζεται σε έρευνες άνω των 20 ετών, εστιάζεται στο γεγονός ότι η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους διευθυντές και τους εργαζόμενους είναι το κύριο χαρακτηριστικό των εταιρειών με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα.
Πίσω από τον ορισμό που δίνουμε για το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον - εκεί όπου οι εργαζόμενοι "εμπιστεύονται τους διοικούντες, είναι υπερήφανοι για τη δουλειά τους και απολαμβάνουν τη συνεργασία με τους συναδέλφους τους" - βρίσκεται η άποψη ότι ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μετριέται από την ποιότητα των τριών, αλληλένδετων σχέσεων:
  • Τη σχέση μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης.
  • Τη σχέση που έχουν οι εργαζόμενοι με τη δουλειά τους /την επιχείρηση.
  • Τη σχέση ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους συναδέλφους τους.

-

Τι κάνει ένα Great Place to Work®
Κάθε επιχείρηση μπορεί να γίνει ένα Great Place to Work®!

Η προσέγγισή μας, που βασίζεται σε έρευνες άνω των 20 ετών, εστιάζεται στο γεγονός ότι η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους διευθυντές και τους εργαζόμενους είναι το κύριο χαρακτηριστικό των εταιρειών με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα.

Πίσω από τον ορισμό που δίνουμε για το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον - εκεί όπου οι εργαζόμενοι "εμπιστεύονται τους διοικούντες, είναι υπερήφανοι για τη δουλειά τους και απολαμβάνουν τη συνεργασία με τους συναδέλφους τους" - βρίσκεται η άποψη ότι ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μετριέται από την ποιότητα των τριών, αλληλένδετων σχέσεων:

Τη σχέση μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης.
Τη σχέση που έχουν οι εργαζόμενοι με τη δουλειά τους /την επιχείρηση.
Τη σχέση ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους συναδέλφους τους.

-
http://www.greatplacetowork.gr/great/index.php
-
Λίστες των Επιχειρήσεων με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα (Best Workplaces) Κάθε χρόνο, το Great Place to Work® Institute καταρτίζει Λίστες Επιχειρήσεων με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον σε 46 χώρες ανά τον κόσμο. Κάθε λίστα αναδεικνύει επιχειρήσεις σε μια συγκεκριμένη χώρα ή περιφέρεια, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία με αυτή που αναπτύχθηκε στις Η.Π.Α. - μέσω της οποίας διερευνούμε την άποψη των εργαζομένων σχετικά με τα επίπεδα εμπιστοσύνης και την ποιότητα των υφιστάμενων σχέσεων ανάμεσα σε αυτούς και τη διοίκηση. Με βάση τις εθνικές λίστες με τις Καλύτερες Επιχειρήσεις στις Ευρωπαϊκές χώρες, το Great Place to Work® Institute Europe διοργανώνει ετήσιο διαγωνισμό για την κατάρτιση λίστας με τις "100 Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη." Η πρώτη λίστα με τις "100 Καλύτερες" ανακοινώθηκε το 2003 συμπεριλαμβάνοντας όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προηγουμένως, το Ινστιτούτο είχε διεξάγει έρευνες σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως τη Δανία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Ινστιτούτο διεξάγει διαγωνισμούς για την ανάδειξη των Εταιρειών με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, όλων των κρατών μελών της Ε.Ε., της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Χιλής, της Κολομβίας, του Μεξικό, του Περού, της Ινδίας, της Κορέας και πολλών άλλων στο άμεσο μέλλον. Η επιλογή των Εταιρειών με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα γίνεται κυρίως βάσει των απαντήσεων των εργαζομένων τους στο Trust Index®, ένα αποκλειστικό εργαλείο διαγνωστικής έρευνας προσωπικού που έχει αναπτυχθεί από το Great Place to Work® Institute. Επιπλέον πληροφορίες για την τελική επιλογή των εταιρειών της λίστας παίρνουμε από τη συμπλήρωση του Culture Audit©, ένα ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται από τη διεύθυνση προσωπικού των επιχειρήσεων και απαρτίζεται από δύο μέρη, το οποίο επίσης έχει αναπτυχθεί από το Great Place to Work® Institute. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την τήρηση του υψηλότερου δυνατού επιπέδου αμεροληψίας κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης. Το Great Place to Work® Institute και οι χορηγοί επικοινωνίας του, δημοσιεύουν πληροφορίες μόνο για τις εταιρείες που διακρίνονται και περιλαμβάνονται στη λίστα, ενώ, δημοσιεύουν μόνο τα θετικά στοιχεία για κάθε εταιρεία. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα επικοινωνήστε μαζί μας και στείλτε μας τα στοιχεία σας - θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.
Το Great Place to Work® Διεθνώς Οι τοπικοί εταίροι του Great Place to Work® Institute διεθνώς δημοσιεύουν λίστες με τα Best Workplaces στη χώρα τους και παρέχουν συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες για να βοηθήσουν επιχειρήσεις να αλλάξουν την εργασιακή τους νοοτροπία. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε συγκεκριμένες χώρες ή περιφέρειες, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα links. Έδρα: Σαν Φραντσίσκο, Καλιφόρνια www.greatplacetowork.com Ευρώπη www.greatplacetowork-europe.com Αυστρία www.greatplacetowork.at Βέλγιο www.greatplacetowork.be Γαλλία www.greatplacetowork.fr Γερμανία www.greatplacetowork.de Δανία www.greatplacetowork.dk Ελβετία www.greatplacetowork.ch Ελλάδα www.greatplacetowork.gr Ηνωμένο Βασίλειο www.greatplacetowork.co.uk Ιρλανδία www.greatplacetowork.ie Ισπανία www.greatplacetowork.es Ιταλία www.greatplacetowork.it Λουξεμβούργο www.greatplacetowork.lu Νορβηγία www.greatplacetowork.no Ολλανδία www.greatplacetowork.nl Πολωνία www.greatplacetowork.pl Πορτογαλία www.greatplacetowork.pt Σουηδία www.greatplacetowork.se Φινλανδία www.greatplacetowork.fi Βόρεια Αμερική ΗΠΑ www.greatplacetowork.com Καναδάς www.greatplacetowork.ca Λατινική Αμερική Paraguay www.greatplacetowork.com.py Αργεντινή www.greatplacetowork.com.ar Βενεζουέλα www.greatplacetowork.com.ve Βολιβία www.greatplacetowork.com.bo Βραζιλία www.greatplacetowork.com.br Εκουαδόρ www.greatplacetowork.com.ec Κεντρική Αμερική και Καραϊβική www.greatplacetowork-ca.com Κολομβία www.greatplacetowork.com.co Μεξικό www.greatplacetowork.com.mx Ουρουγουάη www.greatplacetowork.com.uy Περού www.greatplacetowork.com.pe Χιλή www.greatplacetowork.cl Ασία και Ωκεανία Αυστραλία www.greatplacetowork.com.au Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα www.greatplacetowork.ae Ιαπωνία www.greatplacetowork.jp Ινδία www.greatplacetowork.in Κορέα www.greatplacetowork.co.kr Africa Nigeria www.greatplacetowork.com.ng
Τι κάνει ένα Great Place to Work® Κάθε επιχείρηση μπορεί να γίνει ένα Great Place to Work®! Η προσέγγισή μας, που βασίζεται σε έρευνες άνω των 20 ετών, εστιάζεται στο γεγονός ότι η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους διευθυντές και τους εργαζόμενους είναι το κύριο χαρακτηριστικό των εταιρειών με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα. Πίσω από τον ορισμό που δίνουμε για το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον - εκεί όπου οι εργαζόμενοι "εμπιστεύονται τους διοικούντες, είναι υπερήφανοι για τη δουλειά τους και απολαμβάνουν τη συνεργασία με τους συναδέλφους τους" - βρίσκεται η άποψη ότι ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μετριέται από την ποιότητα των τριών, αλληλένδετων σχέσεων: Τη σχέση μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης. Τη σχέση που έχουν οι εργαζόμενοι με τη δουλειά τους /την επιχείρηση. Τη σχέση ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους συναδέλφους τους.
-

-

2011 Best Workplaces Hellas

Η λίστα με τις 20 Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2011 συντάχθηκε από το Great Place to Work® Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, Χορηγό Επικοινωνίας της Έρευνας, στις 3 Απριλίου 2011. Η λίστα Best Workplaces Hellas 2011 χωρίζεται σε δύο κατηγορίες μεγέθους: στις 10 καλύτερες εταιρείες με πάνω από 250 εργαζόμενους και στις 10 καλύτερες εταιρείες με 50 έως 250 εργαζόμενους.
Το Site του Συνεργάτη μας: ALBA Graduate Business School
Το Site του Χορηγού Επικοινωνίας μας: ΤΟ ΒΗΜΑ

Κατάταξη βάσει:

ΚατάταξηΕταιρείες

Προβολή:

ΑπλήΑναλυτική
ΚατάταξηΕταιρείες
Πάνω από 250 Εργαζόμενοι
1 Athenian Brewery
2 Elais – Unilever Hellas
3 Tasty Foods
4 Ygeia Hospital
5 Media Strom
6 Pharmathen
7 Leroy Merlin
8 Würth Hellas
9 Vivechrom
10 Accenture
50-250 Εργαζόμενοι
1 Xerox Hellas
2 Kri-Kri, Milk Industry
3 Imperial Tobacco Hellas
4 Medtronic Hellas
5 Genesis Pharma
6 Data Communication
7 3M
8 Melissa Kikizas
9 Amgen Hellas
10 British American Tobacco Hellas

-

2011 Best Workplaces Hellas
Η λίστα με τις 20 Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2011 συντάχθηκε από το Great Place to Work® Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, Χορηγό Επικοινωνίας της Έρευνας, στις 3 Απριλίου 2011. Η λίστα Best Workplaces Hellas 2011 χωρίζεται σε δύο κατηγορίες μεγέθους: στις 10 καλύτερες εταιρείες με πάνω από 250 εργαζόμενους και στις 10 καλύτερες εταιρείες με 50 έως 250 εργαζόμενους.

Το Site του Συνεργάτη μας: ALBA Graduate Business School
Το Site του Χορηγού Επικοινωνίας μας: ΤΟ ΒΗΜΑ
Κατάταξη βάσει:
ΚατάταξηΕταιρείες
Προβολή:
ΑπλήΑναλυτική
Κατάταξη Εταιρείες
  Πάνω από 250 Εργαζόμενοι
1 Athenian Brewery
2 Elais – Unilever Hellas
3 Tasty Foods
4 Ygeia Hospital
5 Media Strom
6 Pharmathen
7 Leroy Merlin
8 Würth Hellas
9 Vivechrom
10 Accenture
  50-250 Εργαζόμενοι
1 Xerox Hellas
2 Kri-Kri, Milk Industry
3 Imperial Tobacco Hellas
4 Medtronic Hellas
5 Genesis Pharma
6 Data Communication
7 3M
8 Melissa Kikizas
9 Amgen Hellas
10 British American Tobacco Hellas

-
http://www.greatplacetowork.gr/best/list-gr.htm
-
2011 Best Workplaces Hellas Η λίστα με τις 20 Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2011 συντάχθηκε από το Great Place to Work® Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, Χορηγό Επικοινωνίας της Έρευνας, στις 3 Απριλίου 2011. Η λίστα Best Workplaces Hellas 2011 χωρίζεται σε δύο κατηγορίες μεγέθους: στις 10 καλύτερες εταιρείες με πάνω από 250 εργαζόμενους και στις 10 καλύτερες εταιρείες με 50 έως 250 εργαζόμενους. Το Site του Συνεργάτη μας: ALBA Graduate Business School Το Site του Χορηγού Επικοινωνίας μας: ΤΟ ΒΗΜΑ Κατάταξη βάσει: ΚατάταξηΕταιρείες Προβολή: ΑπλήΑναλυτική Κατάταξη Εταιρείες Πάνω από 250 Εργαζόμενοι 1 Athenian Brewery 2 Elais – Unilever Hellas 3 Tasty Foods 4 Ygeia Hospital 5 Media Strom 6 Pharmathen 7 Leroy Merlin 8 Würth Hellas 9 Vivechrom 10 Accenture 50-250 Εργαζόμενοι 1 Xerox Hellas 2 Kri-Kri, Milk Industry 3 Imperial Tobacco Hellas 4 Medtronic Hellas 5 Genesis Pharma 6 Data Communication 7 3M 8 Melissa Kikizas 9 Amgen Hellas 10 British American Tobacco Hellas