10o-Παιδικών Εξοχών

10o-Παιδικών Εξοχών
Παιδικών Εξοχών
--
Πληροφορίες: 210-5232803
-
Παιδικών Εξοχών Υπουργείο Υγείας
-
α) εξήντα τριών (63) ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , διάρκειας έως τέσσερις (4) μήνες
β) πεντακοσίων ογδόντα πέντε (585) ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο (2) μήνες
-
http://doyleia.blogspot.com/2011/07/666.html
--
ekdilwsi facebook: [http://www.facebook.com/event.php?eid=215319205172283]
--
-



-
Παιδικών Εξοχών Υπουργείο Υγείας
-
α) εξήντα τριών (63) ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , διάρκειας έως τέσσερις (4) μήνες
β) πεντακοσίων ογδόντα πέντε (585) ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο (2) μήνες
-
  1. Πληροφορίες: 210-5232803
  2. Παιδικών Εξοχών Υπουργείο Υγείας
  3. πρόσληψη 666 ανθρώπων Παιδικών Εξοχών Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγυης
  4. στις οικείες Περιφέρειες
  5. Κρατικού Προγράμματος
-
Η πρόσληψη του προσωπικού της περίπτωσης
α) θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (Φ.Ε.Κ. 28/Α΄/1994), όπως ισχύει.
H πρόσληψη του προσωπικού της περίπτωσης
-
β) θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14, παρ. 2, περ. κ΄ του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (Φ.Ε.Κ. 28/Α΄/1994), όπως αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 2 περ. ιε του Ν. 3812/2009 «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 234/Α΄/2009).

-

-
Παιδικών Εξοχών Υπουργείο Υγείας
-
πρόσληψη 666 ανθρώπων Παιδικών Εξοχών Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγυης
από το χρήστη δουλεια, Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011 στις 4:58 μ.μ.
πρόσληψη 666 ανθρώπων Παιδικών Εξοχών Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγυης
-
Πληροφορίες: 210-5232803
-
Λειτουργία των Παιδικών Εξοχών, Κρατικού Προγράμματος στις οικείες Περιφέρειες (Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης)
-
Έγκριση πρόσληψης: α) εξήντα τριών (63) ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , διάρκειας έως τέσσερις (4) μήνες και β) πεντακοσίων ογδόντα πέντε (585) ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο (2) μήνες για τη Λειτουργία των Παιδικών Εξοχών, Κρατικού Προγράμματος στις οικείες Περιφέρειες (Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Η Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 (άρθρο 2, παρ. 1), όπως ισχύει, αποφάσισε την έγκριση πρόσληψης 63 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως 4 μήνες, και 585 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως 2 μήνες, για τη Λειτουργία των Παιδικών Εξοχών, Κρατικού Προγράμματος στις οικείες Περιφέρειες, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η πρόσληψη του προσωπικού της περίπτωσης α) θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (Φ.Ε.Κ. 28/Α΄/1994), όπως ισχύει.
H πρόσληψη του προσωπικού της περίπτωσης β) θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14, παρ. 2, περ. κ΄ του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (Φ.Ε.Κ. 28/Α΄/1994), όπως αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 2 περ. ιε του Ν. 3812/2009 «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 234/Α΄/2009).

Πληροφορίες: 210-5232803
-
http://www.facebook.com/note.php?note_id=136810156399099

--
(Ξένη δημοσίευση)- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011







ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/6/2011



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011



Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την έναρξη εγγραφής παιδιών που θα φιλοξενηθούν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα το καλοκαίρι 2011 ανακοινώνονται τα εξής:



Ύστερα από την Π1β/Γ.Π.οικ 65904 κοινή υπουργική Απόφαση «Ανάθεση οργάνωσης και λειτουργίας Παιδικών Εξοχών - Κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος σε Περιφέρειες» η διαδικασία εγγραφής των παιδιών στις κατασκηνώσεις του προγράμματος έχει ως εξής:

Ι) Α) Στις Παιδικές Εξοχές του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, γίνονται δεκτά παιδιά που έχουν ανάγκη παραθερισμού και είναι ηλικίας από 6 έως 16 ετών.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ:

Π.Ε. ΣΤΑΥΡΟΥ και Π.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ όπου στις κατασκηνώσεις φιλοξενούνται παιδιά (αγόρια και κορίτσια) μέχρι και 12 ετών.

Β) Οι εγγραφές των παιδιών θα γίνονται στις Κρατικές Υγειονομικές Υπηρεσίες (Διευθύνσεις Υγείας και Διευθύνσεις Υγείας και Πρόνοιας όλων των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων - Πολυϊατρεία - Ιατρεία του Ι.Κ.Α., ΙΑΤΡΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α.) κ.λ.π.

Γ) Κάθε παιδί, πριν από την εγγραφή, θα εξετάζεται από τους γιατρούς των πιο πάνω Υγειονομικών Υπηρεσιών, ή από γιατρούς των Ασφαλιστικών Ταμείων που είναι ασφαλισμένοι οι γονείς του και γι αυτό είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Βιβλιαρίου Υγείας ή η κάρτα των υποχρεωτικών για ομαδική συμβίωση εμβολίων τα οποία θα του συστήνονται να γίνουν σε περίπτωση που δεν έχουν γίνει μέχρι την ημέρα της εγγραφής του.

Δ) Για κάθε παιδί συμπληρώνεται ειδική καρτέλα

- που θα συνοδεύεται από πρόσφατη φωτογραφία, στην οποία εκτός από τα ατομικά στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο, ηλικία, καταγωγή, κ.λ.π.)

- διευκρίνιση για το ποιος γονέας έχει την επιμέλεια του παιδιού όταν πρόκειται για χωρισμένους γονείς

- θα αναγράφεται αν πρόκειται για τρίτεκνη ή πολύτεκνη οικογένεια, προσκομίζοντας από τον αντίστοιχο Δήμο ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να το επιβεβαιώνει

- θα καταγράφεται κάθε παρατήρηση του δημόσιου γιατρού - όχι ιδιώτη - ( για έγκυρη διάγνωση απαραίτητα θα πρέπει να υπάρχει η σφραγίδα του γιατρού ) για την υγεία του παιδιού, καθώς και η γνώμη του για το αν το παιδί θα φιλοξενηθεί σε ορεινή ή παραθαλάσσια κατασκήνωση

- σε ειδική στήλη, θα καταχωρείται η επιθυμία του παιδιού, η οποία θα ικανοποιείται εφόσον συμπίπτει με τη γνώμη του γιατρού και παρέχεται η ευχέρεια από τον σχετικό προγραμματισμό

- σε άλλη στήλη της καρτέλας, θα αναγράφεται ο ασφαλιστικός φορέας που είναι το παιδί άμεσα ή έμμεσα ασφαλισμένο.



Η σωστά συμπληρωμένη καρτέλα για το παιδί διευκολύνει τους αρμόδιους για την παρακολούθησή του, ενώ είναι απαραίτητο στοιχείο για να βοηθηθούν στη στατιστική παρακολούθηση του κατασκηνωτικού προγράμματος οι αρμόδιες Υπηρεσίες.



Ε) Από τις κατασκηνώσεις αποκλείονται, μέχρι αποκατάστασης της υγείας τους, τα παιδιά που πάσχουν από μεταδοτικά νοσήματα (κοκίτης κ.λ.π.) και εντελώς τα παιδιά που πάσχουν από ψυχονευρωτικά νοσήματα (επιληψία κ.λ.π.) σύμφωνα με το άρθρο 1 παράγραφοι 3, 4 του Ν.Δ. 749/48.

ΣΤ) Τα παιδιά μπορούν να επισκέπτονται τις παραπάνω Υγειονομικές Υπηρεσίες για τη εγγραφή τους τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από Δευτέρα 27-6-2011 έως και Παρασκευή 8-7-2011.



ΙΙ) Οι γονείς των παιδιών που προσέρχονται στα ιατρεία για εξέταση θα πρέπει να προσκομίζουν φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας ή φωτοαντίγραφο της πρόσφατης δήλωσής τους θεωρημένο ή υπεύθυνη δήλωση που θα αναφέρει το ύψος του οικογενειακού εισοδήματός τους, εφόσον δεν υποχρεούνται σε υποβολή δήλωσης θεωρημένο από την αρμόδια εφορία.



ΙΙΙ) Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες της παραγράφου ΙΒ΄ θα στείλουν τις συμπληρωμένες καρτέλες ως εξής:

Για τις κατασκηνώσεις που θα λειτουργήσουν από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις στις Διευθύνσεις Πρόνοιας ή Διευθύνσεις Υγείας και Πρόνοιας -Τμήματα Πρόνοιας αυτών οι οποίες στη συνέχεια σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της κάθε κατασκήνωσης της περιοχής τους κατανέμουν τα παιδιά στις κατασκηνώσεις, δηλαδή για τις κατασκηνώσεις του Ν. Θεσ/νίκης στη Δ/νση Κοιν. Μέριμνας της Περιφέρειακής Ενότητας. Θεσσαλονίκης, για τις κατασκηνώσεις του Ν. Καβάλας στη Περιφ. Ενότητα. Καβάλας, του Ν. Γρεβενών στη Π.Ε. Γρεβενών κ.λ.π.





ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι καρτέλες των παιδιών για την κατασκήνωση του Σταυρού να βρίσκονται στην Υπηρεσία μας έως στις 15-7-2011 με βασική προϋπόθεση η σωστή συμπλήρωση των καρτελών για την έγκαιρη συμπλήρωση των καταστάσεων και ειδοποίηση των γονέων.



IV) Τα παιδιά που βρίσκονται στην περιφέρεια του Ν. Θεσσαλονίκης, μπορούν να πηγαίνουν στα Κέντρα Υγείας της περιοχής τους και αφού πάρουν ιατρική βεβαίωση θα πηγαίνουν στο Δήμο τους για συμπλήρωση του εντύπου κατασκηνωτή και στη συνέχεια ο Δήμος θα διαβιβάσει τις καρτέλες στις αρμόδιες Περιφέρειες.



ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1. Η Παιδική Εξοχή Αγ. Τριάδας δεν θα λειτουργήσει φέτος.

2. Ο καθορισμός των κατασκηνωτικών περιόδων δεν έχει γίνει ακόμα από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μόλις έρθει η σχετική απόφαση θα σας ενημερώσουμε.





ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ





Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Γραφείο Τύπου











© ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form
--
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=111543258
--

648 εποχικές προσλήψεις σε 19 κατασκηνώσεις του υπ. Υγείας
Ισχύει το κριτήριο της εντοπιότητας
Εργασία 6/7
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα ΓράμματαShare

Aπό μέρα σε μέρα ξεκινά η προκήρυξη των 648 εποχικών θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων και εκπαιδευτικών βαθμίδων, οι οποίοι θα απασχοληθούν για το καλοκαίρι στις 19 κατασκηνώσεις του υπουργείο Υγείας.
Τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών έδωσαν την έγκρισή τους και πολύ σύντομα οι κατά τόπους δήμοι αναμένεται να δημοσιεύσουν τις προκηρύξεις των θέσεων στις κατασκηνώσεις.

Οι 480 θέσεις αφορούν τις κατασκηνώσεις των μικρών παιδιών, οι 104 θέσεις αφορούν τις παιδικές εξοχές Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες, οι 44 θέσεις αφορούν τις κατασκηνώσεις Ηλικιωμένων Ατόμων, ενώ 20 θέσεις θα καλύψουν οι κατασκηνώσεις των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας.
Οι θέσεις θα καλυφθούν από Συντονιστές, Επιμελητές, Ειδικούς Συνεργάτες-Ψυχαγωγούς, Ειδικούς Συνεργάτες-Χειροτέχνες, Γυμναστές, Ομαδάρχες, Διαχειριστές, Βοηθούς Διαχειριστών, Αποθηκάριους, Γιατρούς, Νοσοκόμους, Τραπεζοκόμους, Μάγειρες, Βοηθούς Μαγείρου, Παιδαγωγούς, Εργάτες, Εργάτριες, Φύλακες, Ειδικούς Τεχνίτες, Οδηγούς, Καθαριστές/στριες, Ναυγασώστες.
Για όλες τις θέσεις ισχύει το κριτήριο της εντοπιότητας και κατά συνέπεια προηγούνται οι δημότες του εκάστοτε δήμου που προκηρύσσει τις θέσεις, έπονται οι υποψήφιοι των υπόλοιπων δήμων του νομού και ακολουθούν οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των νομών της χώρας.
Οι υποψήφιοι της ειδικότητας ΔΕ Ναυαγοσωστών και ΠΕ Γυμναστών οποιασδήποτε ειδικότητας με άδεια Ναυαγοσώστη πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 45 ετών, ενώ όσοι επιθυμούν να καλύψουν κάποια από τις υπόλοιπες θέσεις πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. Επίσης, για τις θέσεις των ομαδαρχών οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον απολυτήριο Γ' Γυμνασίου.
Κερατέα Αττικής
Στις κατασκηνώσεις της Κερατέας θα προσληφθούν 14 Ομαδάρχες, τρεις Επιμελητές, τέσσερις Ειδικοί Συνεργάτες Ψυχαγωγίας, τέσσερις Ειδικοί Συνεργάτες-Χειροτέχνες, τρεις Γυμναστές, ενώ από μία θέση θα μοιραστούν οι ειδικότητες: Ναυαγοσωστών, Συντονιστών, Διαχειριστών, Βοηθών Διαχειριστών, Αποθηκάριων, Γιατρών, Νοσοκόμων, Μαγείρων, Βοηθών Μαγείρων, Οδηγών, Εργατών Καθαριότητας, Φυλάκων και Ειδικών Τεχνιτών.
Κέρκυρα
Στις κατασκηνώσεις του υπουργείου Υγείας στην Κέρκυρα θα προσληφθούν εννέα Ομαδάρχες, τέσσερις Εργάτες, τρεις Εργάτριες, ενώ από δύο θέσεις θα καλύψουν οι ειδικότητες Επιμελητών, Ειδικών Συνεργατών Ψυχαγωγίας, Ειδικών Συνεργατών Χειροτεχνίας και Γυμναστών. Από μία θέση θα μοιραστούν οι ειδικότητες: Διαχειριστών, Βοηθών Διαχειριστών, Αποθηκάριων, Γιατρών, Νοσοκόμων, Μαγείρων, Βοηθών Μαγείρων, Οδηγών, Φυλάκων, Ειδικών Τεχνιτών και Ναυαγοσωστών.
Ηράκλειο Κρήτης
Οι κατασκηνώσεις του Ηρακλείου Κρήτης θα εντάξουν στο δυναμικό τους 15 Ομαδάρχες, τρεις Επιμελητές, έξι Εργάτες, πέντε Εργάτριες, τρεις Ειδικούς Συνεργάτες-Χειροτεχνίας, δύο Ειδικούς Συνεργάτες Ψυχαγωγίας, ενώ από μία θέση θα μοιραστούν οι ειδικότητες: Διαχειριστών, Βοηθών Διαχειριστών, Αποθηκάριων, Γιατρών, Νοσοκόμων, Μαγείρων, Βοηθών Μαγείρων, Φυλάκων, Ειδικών Τεχνιτών και Ναυαγοσωστών.
Τα δικαιολογητικά
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν μαζί με τις αιτήσεις είναι:
  • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  • Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους, στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού.
  • Βεβαίωση της οικείας προϊσταμένης αρχής Α/βάθμιας ή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης για τους εν ενεργεία εκπαιδευτικούς, όπου θα αναφέρεται ο χρόνος διορισμού τους και η πραγματική υπηρεσία τους.
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 (μόνο για ενήλικους υποψηφίους) ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
H κατανομή των θέσεων στις κατασκηνώσεις
Παιδικές κατασκηνώσεις
Θέσεις
Κερατέα Αττικής
52
Καμένα Βούρλα
37
Αγία Παρασκευή Λάρισας
37
Σταυρός Θεσσαλονίκης
50
Μεταμόρφωση Χαλκιδικής
44
Μάκρη Αλεξανδρούπολης
42
Ηράκλειο Κρήτης
47
Νέα Πέραμος Καβάλας
48
Κέρκυρα
36
Αμφιλοχία
46
Χανίων
46
Εξοχές για ΑΜΕΑ
5η Αγίου Ανδρέα
24
Σταυρός Θεσσαλονίκης
22
Μεταμόρφωση Χαλκιδικής
20
Νέα Πέραμος Καβάλας
19
Χανίων
19
Κατασκηνώσεις ηλικιωμένων
Αγία Παρασκευή Λάρισας
18
Γαλατάς Πόρου
26
Κατασκηνώσεις υπ. Υγείας
20
Σύνολο θέσεων
648
Τα απαραίτητα προσόντα
ΥΕ Νυχτοφυλάκων
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις αυτές θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης Τεχνικής Σχολής ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
ΠΕ Γυμναστών
Για τις θέσεις ΠΕ Γυμναστών απαιτείται πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ειδικότητας Παραδοσιακών Φορέων ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΑΕΙ της Ελλάδας ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής,αντίστοιχης ειδικότητας.
ΔΕ Μαγείρων
Τα απαραίτητα προσόντα για τις θέσεις ΔΕ Μαγείρων είναι: πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Μαγειρικής Tέχνης ή Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α' ή Β' κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας αντίστοιχης ειδικότητας.
ΔΕ Ναυαγοσωστών
Για τις θέσεις ΔΕ Ναυαγοσωστών οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας ή άλλον ισότιμο τίτλο του εξωτερικού ανεξαρτήτως ειδικότητας. Ακόμη, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν άδεια ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.
Γιατροί-Νοσηλευτές
Οσοι επιθυμούν να καλύψουν μία από τις θέσεις Ιατρών θα πρέπει να έχουν: Αδεια χρησιμοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας, βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου, η οποία ιδιότητα πρέπει να υφίσταται τόσο κατά τον χρόνο υποβολής και λήξης της προθεσμίας των αιτήσεων όσο και κατά τον χρόνο διορισμού, εκπλήρωση της υποχρεωτικής άσκησης υπηρεσίας υπαίθρου, αποδεικνυόμενη με βεβαίωση από το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ή βεβαίωση του ίδιου του υπουργείου ότι δεν απαιτείται.
Για τις θέσεις Νοσηλευτικού προσωπικού απαιτείται πτυχίο ή δίπλωμα Νοσηλευτικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. Επιπλέον οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος Νοσηλευτή - Νοσηλεύτριας και ταυτότητα μέλους της Ενωσης Νοσηλευτών/τριών Ελλάδος (ΕΝΕ).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΓΕΝΗΣ

-
648 εποχικές προσλήψεις σε 19 κατασκηνώσεις του υπ. Υγείας
Ισχύει το κριτήριο της εντοπιότητας
Εργασία 6/7

Share
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Ατιμωρησία και γραφειοκρατία μαστίζουν το Δημόσιο
Στάση αναμονής από την ΠΝΟ
Εύφημος μνεία στους ευζώνους για τη στάση τους στα πρόσφατα επεισόδια
«Αγανακτισμένοι» ξενοδόχοι για τις 8.000 ακυρώσεις
«Απογείωση» των αφίξεων
Τον χώρισε και τη μαχαίρωσε
Σοκ από το θάνατο μοντέλου
Κυκλοφοριακή συμφόρηση από την πορεία των οδηγών ταξί
Χωρίς ΤΑΧΙ σήμερα όλη η χώρα
περισσότερα »

Aπό μέρα σε μέρα ξεκινά η προκήρυξη των 648 εποχικών θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων και εκπαιδευτικών βαθμίδων, οι οποίοι θα απασχοληθούν για το καλοκαίρι στις 19 κατασκηνώσεις του υπουργείο Υγείας.
Τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών έδωσαν την έγκρισή τους και πολύ σύντομα οι κατά τόπους δήμοι αναμένεται να δημοσιεύσουν τις προκηρύξεις των θέσεων στις κατασκηνώσεις.
Οι 480 θέσεις αφορούν τις κατασκηνώσεις των μικρών παιδιών, οι 104 θέσεις αφορούν τις παιδικές εξοχές Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες, οι 44 θέσεις αφορούν τις κατασκηνώσεις Ηλικιωμένων Ατόμων, ενώ 20 θέσεις θα καλύψουν οι κατασκηνώσεις των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας.
Οι θέσεις θα καλυφθούν από Συντονιστές, Επιμελητές, Ειδικούς Συνεργάτες-Ψυχαγωγούς, Ειδικούς Συνεργάτες-Χειροτέχνες, Γυμναστές, Ομαδάρχες, Διαχειριστές, Βοηθούς Διαχειριστών, Αποθηκάριους, Γιατρούς, Νοσοκόμους, Τραπεζοκόμους, Μάγειρες, Βοηθούς Μαγείρου, Παιδαγωγούς, Εργάτες, Εργάτριες, Φύλακες, Ειδικούς Τεχνίτες, Οδηγούς, Καθαριστές/στριες, Ναυγασώστες.
Για όλες τις θέσεις ισχύει το κριτήριο της εντοπιότητας και κατά συνέπεια προηγούνται οι δημότες του εκάστοτε δήμου που προκηρύσσει τις θέσεις, έπονται οι υποψήφιοι των υπόλοιπων δήμων του νομού και ακολουθούν οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των νομών της χώρας.
Οι υποψήφιοι της ειδικότητας ΔΕ Ναυαγοσωστών και ΠΕ Γυμναστών οποιασδήποτε ειδικότητας με άδεια Ναυαγοσώστη πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 45 ετών, ενώ όσοι επιθυμούν να καλύψουν κάποια από τις υπόλοιπες θέσεις πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. Επίσης, για τις θέσεις των ομαδαρχών οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον απολυτήριο Γ' Γυμνασίου.
Κερατέα Αττικής
Στις κατασκηνώσεις της Κερατέας θα προσληφθούν 14 Ομαδάρχες, τρεις Επιμελητές, τέσσερις Ειδικοί Συνεργάτες Ψυχαγωγίας, τέσσερις Ειδικοί Συνεργάτες-Χειροτέχνες, τρεις Γυμναστές, ενώ από μία θέση θα μοιραστούν οι ειδικότητες: Ναυαγοσωστών, Συντονιστών, Διαχειριστών, Βοηθών Διαχειριστών, Αποθηκάριων, Γιατρών, Νοσοκόμων, Μαγείρων, Βοηθών Μαγείρων, Οδηγών, Εργατών Καθαριότητας, Φυλάκων και Ειδικών Τεχνιτών.
Κέρκυρα
Στις κατασκηνώσεις του υπουργείου Υγείας στην Κέρκυρα θα προσληφθούν εννέα Ομαδάρχες, τέσσερις Εργάτες, τρεις Εργάτριες, ενώ από δύο θέσεις θα καλύψουν οι ειδικότητες Επιμελητών, Ειδικών Συνεργατών Ψυχαγωγίας, Ειδικών Συνεργατών Χειροτεχνίας και Γυμναστών. Από μία θέση θα μοιραστούν οι ειδικότητες: Διαχειριστών, Βοηθών Διαχειριστών, Αποθηκάριων, Γιατρών, Νοσοκόμων, Μαγείρων, Βοηθών Μαγείρων, Οδηγών, Φυλάκων, Ειδικών Τεχνιτών και Ναυαγοσωστών.
Ηράκλειο Κρήτης
Οι κατασκηνώσεις του Ηρακλείου Κρήτης θα εντάξουν στο δυναμικό τους 15 Ομαδάρχες, τρεις Επιμελητές, έξι Εργάτες, πέντε Εργάτριες, τρεις Ειδικούς Συνεργάτες-Χειροτεχνίας, δύο Ειδικούς Συνεργάτες Ψυχαγωγίας, ενώ από μία θέση θα μοιραστούν οι ειδικότητες: Διαχειριστών, Βοηθών Διαχειριστών, Αποθηκάριων, Γιατρών, Νοσοκόμων, Μαγείρων, Βοηθών Μαγείρων, Φυλάκων, Ειδικών Τεχνιτών και Ναυαγοσωστών.
Τα δικαιολογητικά
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν μαζί με τις αιτήσεις είναι:
Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους, στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού.
Βεβαίωση της οικείας προϊσταμένης αρχής Α/βάθμιας ή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης για τους εν ενεργεία εκπαιδευτικούς, όπου θα αναφέρεται ο χρόνος διορισμού τους και η πραγματική υπηρεσία τους.
Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 (μόνο για ενήλικους υποψηφίους) ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
H κατανομή των θέσεων στις κατασκηνώσεις
Παιδικές κατασκηνώσεις
Θέσεις
Κερατέα Αττικής
52
Καμένα Βούρλα
37
Αγία Παρασκευή Λάρισας
37
Σταυρός Θεσσαλονίκης
50
Μεταμόρφωση Χαλκιδικής
44
Μάκρη Αλεξανδρούπολης
42
Ηράκλειο Κρήτης
47
Νέα Πέραμος Καβάλας
48
Κέρκυρα
36
Αμφιλοχία
46
Χανίων
46
Εξοχές για ΑΜΕΑ
5η Αγίου Ανδρέα
24
Σταυρός Θεσσαλονίκης
22
Μεταμόρφωση Χαλκιδικής
20
Νέα Πέραμος Καβάλας
19
Χανίων
19
Κατασκηνώσεις ηλικιωμένων
Αγία Παρασκευή Λάρισας
18
Γαλατάς Πόρου
26
Κατασκηνώσεις υπ. Υγείας
20
Σύνολο θέσεων
648
Τα απαραίτητα προσόντα
ΥΕ Νυχτοφυλάκων
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις αυτές θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης Τεχνικής Σχολής ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
ΠΕ Γυμναστών
Για τις θέσεις ΠΕ Γυμναστών απαιτείται πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ειδικότητας Παραδοσιακών Φορέων ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΑΕΙ της Ελλάδας ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής,αντίστοιχης ειδικότητας.
ΔΕ Μαγείρων
Τα απαραίτητα προσόντα για τις θέσεις ΔΕ Μαγείρων είναι: πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Μαγειρικής Tέχνης ή Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α' ή Β' κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας αντίστοιχης ειδικότητας.
ΔΕ Ναυαγοσωστών
Για τις θέσεις ΔΕ Ναυαγοσωστών οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας ή άλλον ισότιμο τίτλο του εξωτερικού ανεξαρτήτως ειδικότητας. Ακόμη, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν άδεια ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.
Γιατροί-Νοσηλευτές
Οσοι επιθυμούν να καλύψουν μία από τις θέσεις Ιατρών θα πρέπει να έχουν: Αδεια χρησιμοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας, βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου, η οποία ιδιότητα πρέπει να υφίσταται τόσο κατά τον χρόνο υποβολής και λήξης της προθεσμίας των αιτήσεων όσο και κατά τον χρόνο διορισμού, εκπλήρωση της υποχρεωτικής άσκησης υπηρεσίας υπαίθρου, αποδεικνυόμενη με βεβαίωση από το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ή βεβαίωση του ίδιου του υπουργείου ότι δεν απαιτείται.
Για τις θέσεις Νοσηλευτικού προσωπικού απαιτείται πτυχίο ή δίπλωμα Νοσηλευτικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. Επιπλέον οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος Νοσηλευτή - Νοσηλεύτριας και ταυτότητα μέλους της Ενωσης Νοσηλευτών/τριών Ελλάδος (ΕΝΕ).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΓΕΝΗΣ
-

3353487 Προσλήψεις 89 ΕΛΤΑ 14 Οκτωβρίου 2011

hellenic post ELTA
ΑΔΑ: 4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ
Απελλού 1, 101 88 ΑΘΗΝΑ, http://g.co/maps/a77t5
3353487 Προσλήψεις 89 ΕΛΤΑ 14 Οκτωβρίου 2011
ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε.
πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 3353228 και 3353487
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 14 Οκτωβρίου 2011.
http://et.diavgeia.gov.gr/f/elta/ada/4%CE%918%CE%A5%CE%9F%CE%A1%CE%A12-%CE%A5%CE%9C%CE%9B
Προσλήψεις 89 εποχικών στα ΕΛΤΑ Αθήνας-Πειραιά, Κ.Δ. Αττικής και Αεροπορικού Ταχυδρομ www.diorismos.gr Ειδησεογραφικό δίκτυο για την εκπαίδευση την εργασία και την επιχειρηματικότητα Κοινοποιήστε

www.diorismos.gr
Ειδησεογραφικό δίκτυο για την εκπαίδευση την εργασία και την επιχειρηματικότητα
'

A

-
Πριν από 21 ώρες
-
[PDF] 

ΑΔΑ: 4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ

static.diavgeia.gov.gr/doc/4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ - Translate this page
File Format: PDF/Adobe Acrobat - Quick View
επικοινωνίας: 210 3353228 και 3353487). Τα ειδικά τυπικά προσόντα (τίτλοι σπουδών κλπ), τα κριτήρια κατάταξης, τα δικαιολογητικά που θα υποβάλουν οι ...

-

  1. [PDF] 

    1 Ελληνικά Ταχυδρομεία Α. Ε.

    www.kepea.gr/uplds/File/elta21.pdf - Translate this page
    File Format: PDF/Adobe Acrobat - Quick View
    Απελλού 1101 88 Αθήνα. 2103353228. 2103240602 www.elta-net.gr. ΕΛΤΑ 21 (2). 1. Ελληνικά Ταχυδρομεία Α. Ε. Κεντρική Υπηρεσία. Διεύθυνση Ανθρώπινου ...
  2. [PDF] 

    ΑΠΟΦΑΣΗ Α π ο φ α σ ί ζ ο υ µ ε ΑΔΑ: 4Α8ΟΟΡΡ2-4ΛΠ

    static.diavgeia.gov.gr/doc/4Α8ΟΟΡΡ2-4ΛΠ - Translate this page
    File Format: PDF/Adobe Acrobat - Quick View
    8 Σεπτ. 2011 – website. Απελλού 1 101 88 ΑΘΗΝΑ. 2103353228. 2103240602 www.elta-net.gr. ΠΑΠΑ∆ΑΚΗΣ. ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: «Απόλυση Προσωπικού» ...
  3. [PDF] 

    ΑΔΑ: 4ΑΓΓΟΡΡ2-ΝΒ

    www.proslipsis.gr/cm_download.php?cm_attid... - Translate this page
    File Format: PDF/Adobe Acrobat - Quick View
    e-mail website. Απελλού 1 101 88 ΑΘΗΝΑ. 2103353100. 2103353227 e.noutsis@elta-net.gr www.elta-net.gr. Κεντρική Υπηρεσία. ∆/νση Ανθρώπινου ∆υναµικού ...
  4. [PDF] 

    ΑΠΟΦΑΣΗ

    static.diavgeia.gov.gr/doc/4Α8ΗΟΡΡ2-ΛΦΩ - Translate this page
    File Format: PDF/Adobe Acrobat - Quick View
    21 Σεπτ. 2011 – Απελλού 1 101 88 ΑΘΗΝΑ. 0103353228. 0103240602 www.elta-net.gr αυγικου. ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: «Απόλυση Προσωπικού». Έχοντας υπόψη ...

-


05/10/2011
Προσλήψεις ΕΛΤΑ
Προσλήψεις 89 εποχικών στα ΕΛΤΑ Αθήνας-Πειραιά, Κ.Δ. Αττικής και Αεροπορικού Ταχυδρομείου
a↑ a↓ a      
Διαφημίσεις Google
Νο1 στα Αγγλικά ενηλίκων.
Άμεση έναρξη,νέα τμήματα κάθε μήνα. 2η γλώσσα δωρεάν μέχρι 7 Οκτώβριου
www.eurodiastasi.gr
Εθνική Σχολή Δικαστών
Ειδικευμένοι καθηγητές-Έναρξη 14/11 Πρακτικά - Σημειώσεις - Νομολογία
www.kollintzas.gr

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

Πρόκειται για δεκατρείς (13) θέσεις εργασίας Δ.Ε. Διανομέων, μερικής απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών), σαράντα έξι (46) θέσεις εργασίας Δ.Ε. Οδηγών, πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών και τριάντα (30) θέσεις εργασίας Υ.Ε. Διαμετακομιστών, πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών.

Οι προσλήψεις θα γίνουν για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. Αθήνας, Πειραιά, Κέντρου Διαλογής Αττικής και Αεροπορικού Ταχυδρομείου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και  να την υποβάλλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη Διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α. Ε., ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Προσλήψεων, Απελλού 1, 101 88 ΑΘΗΝΑ (για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 77/2011).

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 3353228 και 3353487. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 14 Οκτωβρίου 2011.

'
05/10/2011 Προσλήψεις 89 εποχικών στα ΕΛΤΑ Αθήνας-Πειραιά, Κ.Δ. Αττικής και Αεροπορικού Ταχυδρομείου a↑ a↓ a Διαφημίσεις Google Νο1 στα Αγγλικά ενηλίκων. Άμεση έναρξη,νέα τμήματα κάθε μήνα. 2η γλώσσα δωρεάν μέχρι 7 Οκτώβριου www.eurodiastasi.gr Εθνική Σχολή Δικαστών Ειδικευμένοι καθηγητές-Έναρξη 14/11 Πρακτικά - Σημειώσεις - Νομολογία www.kollintzas.gr Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Πρόκειται για δεκατρείς (13) θέσεις εργασίας Δ.Ε. Διανομέων, μερικής απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών), σαράντα έξι (46) θέσεις εργασίας Δ.Ε. Οδηγών, πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών και τριάντα (30) θέσεις εργασίας Υ.Ε. Διαμετακομιστών, πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών. Οι προσλήψεις θα γίνουν για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. Αθήνας, Πειραιά, Κέντρου Διαλογής Αττικής και Αεροπορικού Ταχυδρομείου. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη Διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α. Ε., ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Προσλήψεων, Απελλού 1, 101 88 ΑΘΗΝΑ (για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 77/2011). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 3353228 και 3353487. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 14 Οκτωβρίου 2011.
-

Diorismos.gr - Προσλήψεις 89 εποχικών στα ΕΛΤΑ Αθήνας-Πειραιά ...

www.diorismos.gr/Dpages/.../viewnews.php?... - Translate this page
Πριν από 21 ώρες – Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 3353228 και 3353487. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 14 Οκτωβρίου 2011...

-

-

  1. [PDF] 

    ΑΔΑ4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ

    static.diavgeia.gov.gr/doc/4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ - Translate this page
    File Format: PDF/Adobe Acrobat - Quick View
    ... δηλαδή: Κεντρική σελίδα - Έντυπα αιτήσεων – ∆ιαγωνισµών φορέων – Εποχικού (ΣΟΧ) . Ο ∆ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΜΠΥΡΑΚΟΣ. ΑΔΑ4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ.
  2. Ανάρτηση Αποφάσεων στο Διαδίκτυο | ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε

    et.diavgeia.gov.gr/f/elta/find/thid:383 - Translate this page
    Ημερομηνία: 29/09/2011 14:00:13ΑΔΑ4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ. Είδος: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝΛήψη Αρχείου · ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ...
  3. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

    et.diavgeia.gov.gr/f/elta/ada/4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ - Translate this page
    ΑΔΑ4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ; Αριθμός Πρωτοκόλλου112/1173/311.31; ΘέμαΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ; Τελικός ...
  4. Ανάρτηση Αποφάσεων στο Διαδίκτυο | Όλοι οι φορείς

    et.diavgeia.gov.gr/f/all/find/unit:3458 - Translate this page
    Φορεάς: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. Ημερομηνία: 29/09/2011 14:00:13ΑΔΑ:4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ. Είδος: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝΛήψη Αρχείου ...
  5. Αποτελέσματα Αναζήτησης

    diavgeia.info/main.php?count... - Cached - Translate this page
    Φορέας, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. Είδος, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ. Ημερομηνία, 2011-09-29 14:00:13. ΑΔΑ4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ ...

-
ΑΔΑ: 4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ, http://et.diavgeia.gov.gr/f/elta/search/free.php?q=%CE%91%CE%94%CE%91%3A+4%CE%918%CE%A5%CE%9F%CE%A1%CE%A12-%CE%A5%CE%9C%CE%9B
-

Περίπου 2 αποτελέσματα (0,43 δευτερόλεπτα)
... δηλαδή: Κεντρική σελίδα - Έντυπα αιτήσεων – ∆ιαγωνισµών φορέων – Εποχικού (ΣΟΧ) . Ο ∆ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΜΠΥΡΑΚΟΣ. ΑΔΑ4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ.
static.diavgeia.gov.gr/doc/4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ
ΑΔΑ4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ; Αριθμός Πρωτοκόλλου112/1173/311.31; ΘέμαΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ; Τελικός ...
et.diavgeia.gov.gr/f/elta/ada/4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ

'


  • ΑΔΑ4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ
  • Αριθμός Πρωτοκόλλου112/1173/311.31
  • ΘέμαΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
  • Τελικός ΥπογράφωνΔιευθυντής - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΜΠΥΡΑΚΟΣ -
  • Ημερομηνία Απόφασης07/09/2011
  • Ημερομηνία Ανάρτησης29/09/2011 14:00:13
  • Είδος ΑπόφασηςΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ
  • ΦορέαςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε
  • ΜονάδαΔ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
  • Θεματική
    • Ανθρώπινο δυναμικό
    • Προκηρύξεις
    • Προσλήψεις
  • ΑρχείοΛήψη ΑρχείουSHA-256: e0e842e88626cbf593ddf56fd20e01dcae51f3259dde55c604f7950e365f9d68

-

View Larger Map
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ > ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε Αναζήτηση: [Σύνθετη Αναζήτηση] Αρχική » ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΑΔΑ4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛΑριθμός Πρωτοκόλλου112/1173/311.31ΘέμαΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΤελικός ΥπογράφωνΔιευθυντής - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΜΠΥΡΑΚΟΣ - Ημερομηνία Απόφασης07/09/2011Ημερομηνία Ανάρτησης29/09/2011 14:00:13Είδος ΑπόφασηςΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝΦορέαςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.ΕΜονάδαΔ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΘεματικήΑνθρώπινο δυναμικόΠροκηρύξειςΠροσλήψειςΑρχείοΛήψη ΑρχείουSHA-256: e0e842e88626cbf593ddf56fd20e01dcae51f3259dde55c604f7950e365f9d68 Σχεδιάστηκε από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και υλοποιήθηκε με χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού από την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Καταγραφή Στατιστικών με χρήση "cookies"
3353487 Προσλήψεις 89 ΕΛΤΑ 14 Οκτωβρίου 4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ-signed, proslipsi, proslipseis - https://docs.google.com/document/d/1jevSvRKJH2hjKzwONA4vXPPvZD8oniHBfzh1vGZHCEQ/edit?hl=el - http://www.scribd.com/doc/67723934/3353487-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-89-%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%91-14-%CE%9F%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-4%CE%918%CE%A5%CE%9F%CE%A1%CE%A12-%CE%A5%CE%9C%CE%9B-signed - 3353487 Προσλήψεις 89 ΕΛΤΑ 14 Οκτωβρίου 4Α8ΥΟΡΡ2-ΥΜΛ-signed - [scribd id=67723934 key=key-1a95e9f5ro1lgruzdugr mode=list] - - http://issuu.com/4803/docs/3353487____________89______14___________4_8____2-_?mode=window&backgroundColor=%23222222