Προσλήψεις 120.000 ανέργων σε Δήμους

έναρξη του προγράμματος αυτεπιστασίας


Προσλήψεις 120.000 ανέργων σε Δήμους

 





Πράσινο φως για την έναρξη του προγράμματος αυτεπιστασίας στου δήμους, μέσω του οποίου θα μπορέσουν να απασχοληθούν 120.000 άνεργοι, δίνει το υπουργείο Οικονομικών.
Αναλυτικότερη ενημέρωση στο αρχείο που επισυνάπτεται.
Πηγή: Τα Νέα 10-10-2011
AttachmentSize
eidisi_101011.pdf333.18 KB

Τρέχουν 968 προσλήψεις για εποχικό προσωπικό | ενθετα , εργασια , πρωτοσελιδο | ethnos.gr

Τρέχουν 968 προσλήψεις για εποχικό προσωπικό | ενθετα , εργασια , πρωτοσελιδο | ethnos.gr

-
968 νέες θέσεις εποχικού προσωπικού
54 φορείς του Δημοσίου | Νοέμβριος
υπηρεσίες 32 δήμων, υπουργείων, της ΔΕΗ και των ΕΛΤΑ
θέσεις, 66 πόλεις
-

  1. Η Κοζάνη, 
  2. η Εορδαία, 
  3. η Κασσάνδρα, 
  4. η Παλλήνη, 
  5. η Φλώρινα 
  6. η Θεσσαλονίκη Κόρινθος, 
  7. η Πάτρα, 
  8. τα Χανιά, 
  9. το Ρέθυμνο 
  10. και το Ηράκλειο Κρήτης

-
70 ειδικοτήτων


  1. Τεχνικοί Ορυχείων, 
  2. Εργάτες Καθαριότητας, 
  3. Μηχανοτεχνίτες, 
  4. Βρεφονηπιοκόμοι 
  5. Οδηγοί Απορριμματοφόρων

-
Τρέχουν 968 προσλήψεις για εποχικό προσωπικό
Με 968 νέες θέσεις εποχικού προσωπικού όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης σε 54 φορείς του Δημοσίου μπαίνει ο Νοέμβριος.


  1. Με 968 νέες θέσεις εποχικού προσωπικού όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης σε 54 φορείς του Δημοσίου μπαίνει ο Νοέμβριος. 
  2. Το προσωπικό θα στελεχώσει υπηρεσίες 32 δήμων, υπουργείων, της ΔΕΗ και των ΕΛΤΑ.
  3. Η Κοζάνη, η Εορδαία, η Κασσάνδρα, η Παλλήνη, η Φλώρινα και η Θεσσαλονίκη είναι κάποιες από τις 66 πόλεις που συγκεντρώνουν τις περισσότερες θέσεις, ενώ μεγάλο αριθμό προσλήψεων πραγματοποιούν η Κόρινθος, η Πάτρα, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο Κρήτης.
  4. Οι φορείς θα καλύψουν ανάγκες τους με επαγγελματίες 70 ειδικοτήτων. 
  5. Τη μεγαλύτερη ζήτηση παρουσιάζουν οι Τεχνικοί Ορυχείων, οι Εργάτες Καθαριότητας, οι Μηχανοτεχνίτες, οι Βρεφονηπιοκόμοι και οι Οδηγοί Απορριμματοφόρων.
  6. ΜΕ ΜΟΡΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ
  7. Οι 16 πρώτοι δήμοι στο πρόγραμμα αυτεπιστασίας
  8. Υπογράφεται το Νοέμβριο η υπουργική απόφαση που θα ορίζει τον χρόνο έκδοσης της δημόσιας πρόσκλησης του ΟΑΕΔ στους ανέργους και θα καθορίζει τη μοριοδότησή τους για πρόσληψη σε τεχνικά έργα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
-
Άρθρο 209  ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
ανώτατο χρόνος εργασίας τις 135 ημέρες ετησίως
οι πρώτες προσλήψεις είναι να γίνουν από την 1η Δεκεμβρίου
625 ευρώ μισθός

  1. αμοιβές 625 ευρώ μήνα
  2. ασφαλιστικές εισφορές 320 ευρώ μήνα



μετά από αίτημα του δημάρχου ή προέδρου προς τον οικείο ΟΑΕΔ και η πρόσληψη γίνεται υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ και με βάση Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης ετήσιας διάρκειας
-
κριτήρια:

  1. α) το χρονικό διάστημα της συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας όπως αποτυπώνεται στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, 
  2. β) την ηλικία, με πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση σε νέους έως 29 ετών και ανέργους άνω των 55 ετών, 
  3. γ) την οικογενειακή κατάσταση 
  4. δ) την ανεργία του/της συζύγου

-
Κάθε υποψήφιος με την αίτησή του δηλώνει υποχρεωτικώς

  1. την ειδικότητά του, 
  2. τα προσόντα 
  3. και τα κριτήρια που διαθέτει και αποδεικνύει, 
  4. καθώς και μέχρι τρεις φορείς στους οποίους επιθυμεί να προσληφθεί.

-
δειγμα


  1. συντήρηση και επισκευή δικτύων ύδρευσης - αποχέτευσης, 
  2. αποκατάσταση ΧΑΔΑ, 
  3. εμπλουτισμός υδροφόρου ορίζοντα -
  4. δημιουργία μικρών και ευέλικτων φραγμάτων που συγκρατούν το νερό και εμπλουτίζουν τους υδροφόρους ορίζοντες-, 
  5. πρόληψη και αποκατάσταση φυσικών καταστροφών -
  6. αποψίλωση, 
  7. δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, εκεί που δεν μπορεί να γένει φυσική αναγέννηση, 
  8. αναδασώσεις-, 
  9. συντήρηση επισκευή κοινωνικών υποδομών -
  10. βρεφονηπιακοί σταθμοί, 
  11. αθλητικά κέντρα-, 
  12. συντήρηση επισκευή κοινόχρηστων χώρων πάρκα, 
  13. πλατείες, 
  14. παιδικές χαρές, 
  15. πεζόδρομοι, 
  16. πεζοδρόμια

-
ΜΕ ΜΟΡΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

  1. 16 δήμοι 
  2. πρόγραμμα αυτεπιστασίας
  3. Νοέμβριο 
  4. υπουργική απόφαση 
  5. χρόνο έκδοσης 
  6. δημόσιας πρόσκλησης ΟΑΕΔ στους ανέργους 
  7. μοριοδότησή πρόσληψη 
  8. τεχνικά έργα Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ξεκινούν το Δεκέμβριο οι προσλήψεις συμβασιούχων από τους Δήμους;

http://www.isthmos.gr/article.php?news_id=26101

Πρόκειται για το σχέδιο για προσλήψεις 120.000 ανέργων από τους δήμους σε βάθος 3ετίας για τις ανάγκες έργων που εκτελούνται με αυτεπιστασία . Αναφορικά με τις αμοιβές και τις ασφαλιστικές εισφορές αναμένεται να φτάσουν τα 625 ευρώ και τα 320 ευρώ τ
-
τα 625 ευρώ και τα 320 ευρώ το μήνα
-
Ημερομηνία : 24.10.2011

Με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου εκτός από τις περικοπές στους μισθούς και την εργασιακή εφεδρεία ξεκινάει κι ένα πρόγραμμα-μαμούθ για την καταπολέμηση της ανεργίας μέσω των δήμων. Πρόκειται για το γνωστό σχέδιο για προσλήψεις 120.000 ανέργων από τους δήμους σε βάθος τριετίας για τις ανάγκες έργων που εκτελούνται με αυτεπιστασία εκπόνησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και έγινε νόμος του κράτους με το πολυνομοσχέδιο.

Αυτά αναφέρονται σε ρεπορτάζ του www.aftodioikisi.gr και επίσης τονίζονται τα εξής...

Να σημειωθεί ότι η πρόταση είχε κατατεθεί σε συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής τον περασμένο Αύγουστο από τον υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη και βασίστηκε σε παλαιότερη ιδέα του υφυπουργού Πάρι Κουκουλόπουλου όταν ως πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ είχε προτείνει τη χρηματοδότηση προγραμμάτων αυτεπιστασίας με πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είχε λάβει την έγκριση από τακτικό συνέδριο των εκπροσώπων των ΟΤΑ. Ο ίδιος ο κ. Κουκουλόπουλος έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμφωνία της προηγούμενης διοίκησης της ΚΕΔΚΕ, ενώ αναμένεται το ίδιο να γίνει και με το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) τις επόμενες εβδομάδες.



Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στόχος της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΣ είναι οι πρώτες προσλήψεις είναι να γίνουν από την 1η Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή δήμων που είχαν εκπονήσει και παλαιότερα προγράμματα αυτεπιστασίας και στη συνέχεια να επεκταθεί και στους υπόλοιπους δήμους της χώρας, ώστε εντός του 2012 οι προσλήψεις μέσω αυτεπιστασίας να φτάσουν τις 40.000. Μάλιστα, σύμφωνα με υπολογισμούς η υλοποίηση του τριετούς (2012-14) προγράμματος της αυτεπιστασίας θα μπορούσε να δώσει αύξηση του ΑΕΠ κατά 1% ετησίως.



Ενεργός ο ρόλος ΑΣΕΠ και ΟΑΕΔ



Υπενθυμίζεται ότι με τη σχετική ρύθμιση* δίνεται η δυνατότητα στους δήμους, συνδέσμους και τα ΝΠΔΔ τους να προσλαμβάνουν με απλή απόφαση δημάρχου ή των προέδρων να προσλαμβάνουν ανέργους κυρίως για ειδικότητες εργατών και οικοδόμων, χωρίς να απαιτείται η έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής για την εκτέλεση μικρών αναπτυξιακών έργων ( για παράδειγμα συντήρηση και επισκευή δικτύων ύδρευσης - αποχέτευσης, αποκατάσταση ΧΑΔΑ, εμπλουτισμός υδροφόρου ορίζοντα -δημιουργία μικρών και ευέλικτων φραγμάτων που συγκρατούν το νερό και εμπλουτίζουν τους υδροφόρους ορίζοντες-, πρόληψη και αποκατάσταση φυσικών καταστροφών -αποψίλωση, δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, εκεί που δεν μπορεί να γένει φυσική αναγέννηση, αναδασώσεις-, συντήρηση επισκευή κοινωνικών υποδομών -βρεφονηπιακοί σταθμοί, αθλητικά κέντρα-, συντήρηση επισκευή κοινόχρηστων χώρων πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές, πεζόδρομοι, πεζοδρόμια) με ανώτατο χρόνος εργασίας τις 135 ημέρες ετησίως.



Όπως προβλέπει η σχετική ρύθμιση η επιλογή του προσωπικού αυτού γίνεται, μετά από αίτημα του δημάρχου ή προέδρου προς τον οικείο ΟΑΕΔ και η πρόσληψη γίνεται υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ και με βάση Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης ετήσιας διάρκειας με βάση τα εξής ιδίως κριτήρια: α) το χρονικό διάστημα της συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας όπως αποτυπώνεται στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, β) την ηλικία, με πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση σε νέους έως 29 ετών και ανέργους άνω των 55 ετών, γ) την οικογενειακή κατάσταση και δ) την ανεργία του/της συζύγου. Κάθε υποψήφιος με την αίτησή του δηλώνει υποχρεωτικώς την ειδικότητά του, τα προσόντα και τα κριτήρια που διαθέτει και αποδεικνύει, καθώς και μέχρι τρεις φορείς στους οποίους επιθυμεί να προσληφθεί.



Στα 625 ευρώ ο μισθός


  1. φόρο ζύθου, 
  2. τέλη διαφήμισης 
  3. ΤΑΠ


Προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα αυτεπιστασίας με τη σύμφωνη γνώμη των δήμων θα δεσμευθούν για μία 25ετια τα έσοδα από τον φόρο ζύθου, τέλη διαφήμισης και ΤΑΠ, που το 2010 ξεπέρασαν τα 128 εκ. ευρώ και κατανεμήθηκαν με βάση τον επίσημο πληθυσμό των δήμων. Τα χρήματα αυτά θα αποτελέσουν την εγγύηση για δάνειο ύψους περίπου 1,5 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με την οποία θα ξεκινήσουν επαφές τις επόμενες εβδομάδες. Αναφορικά με τις αμοιβές και τις ασφαλιστικές εισφορές που αναμένεται να φτάσουν τα 625 ευρώ και τα 320 ευρώ το μήνα αντίστοιχα ανά εργαζόμενο, θα καταβάλλονται από τον ΟΑΕΔ. Οι αμοιβές από ευρωπαϊκά κονδύλια του Κοινωνικού Ταμείου και οι ασφαλιστικές εισφορές από κονδύλια του ίδιου του οργανισμού.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ

Άρθρο 209

Προσωπικό για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία

1.Για τις ανάγκες έργων που εκτελούνται με αυτεπιστασία από δήμους, συνδέσμους και τα νομικά τους πρόσωπα δημοσίου δικαίου, επιτρέπεται η πρόσληψη προσωπικού οποιασδήποτε ειδικότητας με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαρκούς ή διακεκομμένης απασχόλησης, κατά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα και έως 135 ημέρες ετησίως, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου, όπως αυτές προκύπτουν από τη σχετική μελέτη ή την εισήγηση της διευθύνουσας υπηρεσίας, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 58 του π.δ. 609/1985 (Α΄170), όπως ισχύει, εφόσον
διαπιστώνεται, με ειδική αιτιολογία, ότι δεν επαρκεί το προσωπικό που διαθέτει ο φορέας κατασκευής του έργου.

2. Η πρόσληψη γίνεται με απόφαση του δημάρχου ή του προέδρου του συνδέσμου ή του προέδρου του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, χωρίς να απαιτείται η έγκριση της Επιτροπής της Π.Υ.Σ. 33/2006 (Α΄ 280), όπως ισχύει.

3. Η επιλογή του προσωπικού αυτού γίνεται, μετά από αίτημα του οικείου δημάρχου ή προέδρου συνδέσμου ή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου προς την αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) στην αρμοδιότητα του οποίου
ανήκει ο δήμος ή ο σύνδεσμος ή το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου αυτού , βάσει Κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης, ανά ειδικότητα που τηρεί το ΚΠΑ2 του Οργανισμού σύμφωνα με τα οριζόμενα στις επόμενες παραγράφους.

Το ΑΣΕΠ ενημερώνεται από τον ΟΑΕΔ αυθημερόν σχετικά με τους επιλεγόμενους ανά ειδικότητα, τον φορέα πρόσληψης και τη διάρκεια της απασχόλησης.

4. Οι άνεργοι κατατάσσονται ανά ειδικότητα σε Κυλιόμενους Πίνακες Κατάταξης ετήσιας διάρκειας με βάση τα εξής ιδίως κριτήρια: α) το χρονικό διάστημα της συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας όπως αποτυπώνεται στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, β) την ηλικία, με πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση σε νέους έως 29 ετών και ανέργους άνω των 55 ετών, γ) την οικογενειακή κατάσταση και δ) την ανεργία του/της συζύγου.

5. Με απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, μετά από σύμφωνη γνώμη του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, καθορίζεται η διαδικασία και ο χρόνος έκδοσης της δημόσιας πρόσκλησης από τον ΟΑΕΔ για την κατάρτιση του Πίνακα, ο τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ανέργων για πλήρωση των αιτούμενων θέσεων ανά ειδικότητα από τους φορείς της παραγράφου 1 για την εκτέλεση των έργων, ο τρόπος σύνταξης των Πινάκων, η μοριοδότηση καθενός από τα κριτήρια της παραγράφου 4 για την κατάταξη των ανέργων στους Πίνακες, η διαδικασία επικαιροποίησης των Πινάκων από τον ΟΑΕΔ, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του παρόντος. Η πρόσκληση για την κατάρτιση Ετήσιου Κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης Ανέργων εκδίδεται από τον ΟΑΕΔ και αποστέλλεται στο ΑΣΕΠ το οποίο την εγκρίνει ή την τροποποιεί μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) εργασίμων ημερών από την περιέλευση του αντίστοιχου σχεδίου σε αυτό.

6. Οι Πίνακες πριν την οριστικοποίηση ή επικαιροποίησή τους εγκρίνονται από το ΑΣΕΠ και αναρτώνται στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ και του ΑΣΕΠ και στον πίνακα ανακοινώσεων της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ.

7. Κατά των ανωτέρω πινάκων επιτρέπεται η υποβολή ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών προς το ΑΣΕΠ, που αρχίζει από την επόμενη της καταχώρισής τους στους διαδικτυακούς τόπους. Οι λεπτομέρειες για την υποβολή και την εξέταση των ενστάσεων καθορίζονται στην πρόσκληση.

8. Κάθε υποψήφιος με την αίτησή του δηλώνει υποχρεωτικώς την ειδικότητά του, τα προσόντα και τα κριτήρια που διαθέτει και αποδεικνύει, καθώς και μέχρι τρεις (3) φορείς της παραγράφου 1 του παρόντος, κατά σειρά προτίμησης, στους οποίους επιθυμεί να προσληφθεί.

9. Για την πρόσληψη σε έργα αυτεπιστασίας ενός δήμου προτάσσονται οι άνεργοι, οι οποίοι δηλώνουν τον οικείο δήμο ως πρώτη προτίμηση, έπονται οι άνεργοι που τον δηλώνουν ως δεύτερη προτίμηση και ακολουθούν εκείνοι που τον δηλώνουν ως τρίτη προτίμηση.

10. Δικαίωμα πρόσληψης κατά τις διατάξεις του παρόντος άρθρου έχουν μόνον όσοι υποψήφιοι έχουν ενταχθεί στον εκάστοτε ισχύοντα Ετήσιο Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης Ανέργων όπως αυτός οριστικοποιείται μετά την εξέταση των ενστάσεων και μόνον εφόσον διατηρούν την ιδιότητα του ανέργου κατά την πρόσληψη και δεν έχουν υπερβεί τις 135 εργάσιμες ημέρες ετησίως.

11. Η απασχόληση του ανωτέρω προσωπικού σε έργα ή καθήκοντα άσχετα με την εκτέλεση του έργου για το οποίο προσλήφθηκε ή ξένα με την ειδικότητά του ή χωρίς να συντρέχουν τα προσόντα πρόσληψης ανά ειδικότητα, απαγορεύεται. Μεταφορά του προσωπικού αυτού από έργο σε άλλο έργο δεν επιτρέπεται.

12. Το ΑΣΕΠ δύναται να ελέγχει δειγματοληπτικά τη νομιμότητα των προσλήψεων που διενεργούνται κατά τις διατάξεις του παρόντος άρθρου. Εάν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις πρόσληψης ή δεν αποδεικνύονται τα κριτήρια βάσει των οποίων ο υποψήφιος κατατάχθηκε στον Ετήσιο Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, η πρόσληψη ανακαλείται
υποχρεωτικά, με απόφαση του αρμόδιου, κατά την παράγραφο 2 του παρόντος, οργάνου, εφαρμοζομένων των παραγράφων 15 και 16 του παρόντος άρθρου.

13. Οι δαπάνες για τις αμοιβές του ανωτέρω προσωπικού και οι σχετικές εργοδοτικές επιβαρύνσεις καταβάλλονται από τις διατιθέμενες για το έργο πιστώσεις.

14. Το προσωπικό αυτό απολύεται αυτοδικαίως μόλις περατωθεί το έργο ή λήξει ο χρόνος διάρκειας της σύμβασής του, χωρίς καμία αποζημίωση για την αιτία αυτή και χωρίς διαπιστωτική πράξη. Σε περίπτωση που οι ανάγκες απασχόλησης του προσωπικού στο αυτό έργο δεν
είναι συνεχείς, συνάπτονται συμβάσεις αντίστοιχες με τα χρονικά διαστήματα απασχόλησης του προσωπικού αυτού. Σε περίπτωση ολοκλήρωσης του έργου προ της συμπληρώσεως των 135 ημερών εντός του ίδιου ημερολογιακού έτους, ο άνεργος παραμένει με τα ίδια αρχικά
κριτήρια εγγραφής στον ισχύοντα Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης και δύναται να απασχοληθεί σε έργο δήμου, συνδέσμου ή νομικού προσώπου της αρχικής επιλογής του μέχρι τη συμπλήρωση των 135 ημερών.

15. Τα αρμόδια για την εκκαθάριση των αποδοχών όργανα παύουν να καταβάλλουν αποδοχές σε προσωπικό, που διατηρείται κατά παράβαση των διατάξεων του παρόντος άρθρου, άλλως τα καταβαλλόμενα ποσά καταλογίζονται σε βάρος τους.

16. Σε περίπτωση παραβίασης των διατάξεων ως προς τη σύναψη και την εξέλιξη των συμβάσεων που συνάπτονται βάσει του παρόντος ευθύνεται ο δήμαρχος ή πρόεδρος του συνδέσμου ή νομικού προσώπου, σε βάρος του οποίου καταλογίζονται και τα ποσά που κατέβαλλε παρανόμως.

17. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Οικονομικών και Εσωτερικών, η οποία εκδίδεται μετά από γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ, μέρος ή το σύνολο της δαπάνης για την αμοιβή του προσωπικού που προσλαμβάνεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παρόν άρθρο, είναι δυνατόν να καλύπτεται με επιχορήγηση από τον ΟΑΕΔ. Με την ίδια ή όμοια απόφαση καταρτίζονται ειδικά συγχρηματοδοτούμενα ή μη προγράμματα απασχόλησης, σύμφωνα με τους όρους των οποίων διενεργείται η ως άνω επιχορήγηση. Με ανάλογη εφαρμογή του άρθρου 18 του ν. 3833/2010 (Α΄40) ή με ανάλογη εφαρμογή του άρθρου 69 του ν. 3996/2011 (Α΄170) ο ΟΑΕΔ μπορεί να επιδοτεί μέχρι και το εκατό τοις εκατό (100%) των ασφαλιστικών εισφορών (εργοδοτών και εργαζομένων) για προσλαμβανόμενους με την διαδικασία του παρόντος. Η εφαρμογή της παρούσας παραγράφου μπορεί να γίνεται και συμπληρωματικά.»

Προσλήψεις Δημοσίων Φορέων


  1. ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ Δημοσίων Φορέων 
  2. Προσλήψεις prokirikseis Δημοσιογραφικά dimosiografika 57, 
  3. Περιλήψεις Προκηρύξεων ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ Δημοσίων Φορέων 
  4. Δημοσιογραφικά ermis newsletter 
  5. http://issuu.com/4803/docs/___________proslipseis_57/1
  6. Προσλήψεις Δημοσίων Φορέων
-

-
http://issuu.com/4803/docs/___________proslipseis_57?mode=window&backgroundColor=%23222222

Δημοσιογραφικά

Δημοσιογραφικά
-

  1. gspa.gr
  2. kep.gov.gr
  3. ypes.gr

-
Δημοσιογραφικά

Δημοσιογραφικά
     
-

  1. Εφημερίδα Δημοσιογραφικά. Εφημερίδα Δημοσιογραφικά. ΠαλαιότεραΔημοσιογραφικά. Νέα ηλεκτρονική μορφή για τα "ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά". Copyright © 2009
  2. 57ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά"- 25/10/11. Κυκλοφόρησε η πεντηκοστή ...56ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά" - 18/10/11. Κυκλοφόρησε η ...
  3. Διαδικτυακή Πύλη της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

-

  1. Υπουργείο Εσωτερικών - Εφημερίδα Δημοσιογραφικά

    www.ypes.gr/el/Newspaper/ - Cached - Translate this page
    You +1'd this publicly. Undo
    Εφημερίδα Δημοσιογραφικά. Εφημερίδα Δημοσιογραφικά. ΠαλαιότεραΔημοσιογραφικά. Νέα ηλεκτρονική μορφή για τα "ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά". Copyright © 2009 ...
  2. ERMIS - Newsletters

    www.kep.gov.gr/portal/page/.../newsletter - Cached - Translate this page
    You +1'd this publicly. Undo
    57ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά"- 25/10/11. Κυκλοφόρησε η πεντηκοστή ...56ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά" - 18/10/11. Κυκλοφόρησε η ...
    You've visited this page 2 times. Last visit: 6/28/11
  3. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ"

    www.gspa.gr/.../eCPortal.asp?id... - Cached - Translate this page
    You +1'd this publicly. Undo
    Διαδικτυακή Πύλη της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

-
http://www.ypes.gr/el/Newspaper/
-

Εφημερίδα Δημοσιογραφικά
 
Παλαιότερα   Δημοσιογραφικά.

Νέα ηλεκτρονική μορφή για τα "ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά"

-
-

Δημοσιογραφικά

Πρόσφατα
Αρχείο

57ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά"- 25/10/11

Κυκλοφόρησε η πεντηκοστή έβδομη ηλεκτρονική έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

56ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά" - 18/10/11

Κυκλοφόρησε η πεντηκοστή έκτη ηλεκτρονική έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

55ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά" - 11/10/11

Κυκλοφόρησε η πεντηκοστή πέμπτη ηλεκτρονική έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

54ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά" - 04/10/11

Κυκλοφόρησε η πεντηκοστή τέταρτη ηλεκτρονική έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

53ο τεύχος εφημερίδας "Δημοσιογραφικά" - 28/09/11

Κυκλοφόρησε η πεντηκοστή τρίτη ηλεκτρονική έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
-
-
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ"
Διακοπή της εφημερίδας Δημοσιογραφικά
 ΔΙΑΚΟΠΉ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑΣ 6-7-10.DOC  51,50 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.477 6-7-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_477.PDF  510,55 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.476 29-6-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_476.PDF  390,75 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 475 22-6-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_475.PDF  482,78 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 474 15-6-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_474.PDF  395,55 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Τ. 473 8-6-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_473.PDF  396,06 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.472 1-6-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_472.PDF  381,87 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.471 25-5-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_471.PDF  479,45 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 470 18-5-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_470.PDF  403,57 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 469 11-5-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_469.PDF  408,01 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.468 4-5-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_468.PDF  388,50 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.467 27-4-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_467.PDF  393,61 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.466 20-4-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_466.PDF  474,26 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 465 13-4-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_465.PDF  484,99 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 464 30-3-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_464.PDF  392,49 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 463 23-3-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_463.PDF  401,61 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 462 16-3-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_462.PDF  408,88 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.461 9-3-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_461.PDF  393,61 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 460 2-3-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_460.PDF  437,45 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 459 23-2-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_459.PDF  384,87 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 458 16-2-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_458.PDF  413,64 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.455 26-1-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_455.PDF  407,76 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.454 19-1-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_454.PDF  383,67 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.453 12-1-2010
 ΤΕΎΧΟΣ_453.PDF  403,44 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Τ 452 22-12-2009
 ΤΕΎΧΟΣ_452.PDF  430,11 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ 451 15-12-2009
 ΤΕΎΧΟΣ_451.PDF  390,21 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ 450 8-12-2009
 ΤΕΎΧΟΣ_450.PDF  389,34 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.449 1-12-2009
 ΤΕΎΧΟΣ_449.PDF  417,20 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.448 24-11-2009
 ΤΕΎΧΟΣ_448.PDF  388,11 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.447 17-11-2009
 ΤΕΎΧΟΣ_447.PDF  420,17 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.446 10-11-2009
 ΤΕΎΧΟΣ_446.PDF  432,97 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ 445 3-11-2009
 DIMOSIOGRAFIKA_T445.PDF  409,97 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 444 27-10-2009
 DIMOSIOGRAFIKA_T444_F  393,00 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.443 20-10-2009
 DIMOSIOGRAFIKA_T443_F.PDF  450,65 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.442 13-10-2009
 ΤΕΎΧΟΣ_442.PDF  416,42 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 441 6-10-2009
 DIMOSIOGRAFIKA_T441.PDF  376,57 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.440 29-9-2009
 ΤΕΎΧΟΣ_440.PDF  390,86 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 439 22-9-2009
 DIMOSIOGRAFIKA_T439.PDF  706,28 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.438 15-9-2009
 TEYXOS438.PDF  456,14 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.437 8-9-2009
 TEYXOS437.PDF  431,88 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.436 1-9-2009
 TEYXOS436.PDF  381,99 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.435 4-8-2009
 TEYXOS435.PDF  410,01 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.434 28-7-2009
 TEYXOS434.PDF  430,50 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.433 21-7-2009
 TEYXOS433.PDF  390,41 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.432 14-7-2009
 TEYXOS432.PDF  415,64 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.431 7-7-2009
 TEYXOS431.PDF  472,77 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.430 30-6-2009
 TEYXOS430.PDF  412,69 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.429 23-6-2009
 TEYXOS429.PDF  401,01 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.428 16-6-2009
 TEYXOS428.PDF  394,74 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 427 9-6-2009
 TEYXOS427.PDF  412,93 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.426 2-6-2009
 TEYXOS426.PDF  410,64 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 425 26-5-2009
 TEYXOS425.PDF  321,36 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.424 19-5-2009
 TEYXOS424.PDF  359,82 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.423 12-5-2009
 TEYXOS423.PDF  309,74 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.422 5-5-2009
 TEYXOS422.PDF  330,86 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.421 28-4-2009
 TEYXOS421.PDF  308,96 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.420 16-4-2009
 TEYXOS420.PDF  310,39 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 419 14-4-2009
 TEYXOS419.PDF  326,76 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.418 7-4-2009
 TEYXOS418.PDF  293,06 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 417 31-3-2009
 TEYXOS417.PDF  354,66 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.416 24-3-2009
 TEYXOS416.PDF  374,96 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.415 17-3-2009
 TEYXOS415.PDF  292,78 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.414 10-3-2009
 TEYXOS414.PDF  298,35 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 413 3-3-2009
 DIMOSIOGRAFIKA_413.PDF  281,08 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.412 24-2-2009
 TEYXOS412.PDF  288,18 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 411 17-2-2009
 TEYXOS411.PDF  308,89 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.410 10-2-2009
 TEYXOS410.PDF  299,93 Kb
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
 ΕΓKYΚΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ.DOC  46,00 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.348 30-10-2007
 TEYXOS348.PDF  268,18 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.349 6-11-2007
 TEYXOS349.PDF  215,79 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.350 13-11-2007
 TEYXOS350.PDF  272,07 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.351 20-11-2007
 TEYXOS351.PDF  293,88 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.352 27-11-2007
 TEYXOS352.PDF  257,99 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.353 4-12-2007
 TEYXOS353.PDF  266,97 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.354 11-12-2007
 TEYXOS354.PDF  246,46 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.355 18-12-2007
 TEYXOS355.PDF  316,63 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.356 8-1-2008
 TEYXOS356.PDF  291,53 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.357 15-1-2008
 TEYXOS357.PDF  265,03 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.358 22-1-2008
 TEYXOS358.PDF  285,98 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.359 29-1-2008
 TEYXOS359.PDF  306,75 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.360 5-2-2007
 TEYXOS360.PDF  303,17 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.361 12-2-2007
 TEYXOS361.PDF  338,11 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 362 19-2-2008
 DIMOSIOGRAFIKA_362.PDF  306,50 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.363 26-2-2008
 TEYXOS363.PDF  307,37 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.364 4-3-2008
 TEYXOS364.PDF  301,65 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.365 11-3-2008
 TEYXOS365.PDF  281,04 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΆ τ. 366 18-3-2008
 DIMOSIOGRAFIKA_366.PDF  304,18 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.367 25-3-2008
 TEYXOS367.PDF  274,74 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.368 1-4-2008
 TEYXOS368.PDF  235,47 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.369 8-4-2008
 TEYXOS369.PDF  268,92 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.370 15-04-2008
 TEYXOS370.PDF  248,72 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.371 22-04-2008
 TEYXOS371.PDF  274,00 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.372 29-4-2007
 TEYXOS372.PDF  281,04 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.373 6-5-2008
 TEYXOS373.PDF  265,34 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.374 13-5-2008
 TEYXOS374.PDF  464,22 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.375 20-5-08
 TEYXOS375.PDF  301,00 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.376 27-05-2008
 TEYXOS376.PDF  301,49 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.377 03-06-2008
 TEYXOS377.PDF  298,65 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.378 10-06-2008
 TEYXOS378.PDF  302,67 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.379 17-06-2008
 TEYXOS379.PDF  269,93 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.380 24-6-2008
 TEYXOS380.PDF  286,69 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.381 1-7-2008
 TEYXOS381.PDF  332,41 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.382 8-7-08
 TEYXOS382.PDF  288,82 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.383 15-7-2008
 TEYXOS383.PDF  314,45 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.384 22-07-08
 TEYXOS384.PDF  274,39 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.385 29-7-2008
 DIMOSIOGRAFIKA_385.PDF  367,90 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 386 5-8-2008
 TEYXOS386.PDF  295,07 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.387 2-9-2008
 TEYXOS387.PDF  297,99 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.388 9-9-2008
 TEYXOS388.PDF  279,13 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 389 16-9-2008
 TEYXOS389.PDF  275,45 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.390 23-9-2008
 TEYXOS390.PDF  354,02 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.391 30-9-2008
 TEYXOS391.PDF  303,23 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.392 7-10-2008
 TEYXOS392.PDF  277,95 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 393 14-10-2008
 TEYXOS393.PDF  285,60 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 394 21-10-2008
 TEYXOS394.PDF  267,53 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 395 27-10-2008
 TEYXOS395.PDF  270,56 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 396 4-11-2008
 TEYXOS396.PDF  302,04 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.397 11-11-2008
 TEYXOS397.PDF  295,52 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.398 18-11-2008
 TEYXOS398.PDF  257,08 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.399 25-11-2008
 TEYXOS399.PDF  252,45 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.400 2-12-2008
 TEYXOS400.PDF  291,55 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.401 9-12-2008
 TEYXOS401.PDF  277,54 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.402 16-12-2008
 TEYXOS402.PDF  299,69 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.403 23-12-2008
 TEYXOS403.PDF  338,14 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.404 30-12-2008
 TEYXOS404.PDF  326,08 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.405 5-1-2009
 TEYXOS405.PDF  302,95 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.406 13-1-2009
 TEYXOS406.PDF  292,74 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.407 20-1-2009
 TEYXOS407.PDF  294,69 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.408 27-1-2009
 DIMOSIOGRAFIKA_408.PDF  291,95 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.409 3-2-2009
 TEYXOS409.PDF  288,26 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.328 22-5-2007
 TEYXOS328.PDF  260,27 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.329 29-5-2007
 TEYXOS329.PDF  274,72 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.330 5-6-2007
 TEYXOS330.PDF  269,31 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.331 12-6-2007
 TEYXOS331.PDF  253,73 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.332 19-6-2007
 TEYXOS332.PDF  252,44 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.333 26-6-2007
 TEYXOS333.PDF  238,80 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.334 3-7-2007
 TEYXOS334-FINAL.PDF  269,22 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.335 10-7-2007
 TEYXOS335-MAIL.PDF  259,02 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.336 17-7-2007
 TEYXOS336-FINAL.PDF  253,92 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.337 24-7-2007
 TEYXOS337.PDF  277,67 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.338 31-7-2007
 TEYXOS338.PDF  311,84 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.339 28-8-2007
 TEYXOS339.ZIP  946,94 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.340 4-9-2007
 TEYXOS340.PDF  493,23 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.341 11-9-2007
 TEYXOS341.PDF  655,01 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.342 17-9-2007
 TEYXOS342.PDF  519,87 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.343 25-9-2007
 TEYXOS343.PDF  831,73 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.344 2-10-2007
 TEYXOS344.PDF  416,07 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.345 9-10-2007
 TEYXOS345.PDF  233,39 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.347 23-10-2007
 TEYXOS347.PDF  260,90 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.327 15-5-2007
 TEYXOS327.PDF  252,89 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.326 8-5-2007
 TEYXOS326-FINAL.PDF  276,26 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ.325 30-4-2007
 TEYXOS325.PDF  262,76 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 324 24-4-2007
 TEYXOS324.PDF  276,11 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 323 17-4-2007
 TEYXOS323EMAIL.PDF  260,15 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 322 3-4-2007
 TEYXOS322-FINAL.PDF  311,22 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 321 27-3-2007
 TEYXOS321.PDF  253,90 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 320 20-3-2007
 TEYXOS320.PDF  259,08 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 319 13-3-2007
 TEYXOS319.PDF  251,26 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 318 6-3-2007
 TEYXOS318.PDF  272,89 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 317 27-2-2007
 TEYXOS317.PDF  275,36 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 316 20-2-2007
 TEYXOS316.PDF  262,33 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 315 13-2-2006
 TEYXOS315-SECOND.PDF  308,80 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 314 6-2-2007
 TEYXOS314.PDF  239,77 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 313 30-1-2007
 TEYXOS313.PDF  248,56 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 312 23-1-2007
 TEYXOS312.PDF  242,76 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 311 16-1-2007
 TEYXOS 311.PDF  252,88 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 310 10-1-2006
 TEYXOS310.PDF  233,51 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 309 2-1-2007
 TEYXOS309-FOURTH1.PDF  471,30 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 308 26-12-2006
 TEYXOS308.PDF  570,79 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 307 19-12-2006
 TEYXOS307.PDF  623,03 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 306 12-12-2006
 TEYXOS306.PDF  468,65 Kb
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τ. 305 5-12-2006
 TEYXOS305.PDF  458,71 Kb
Κατεβάστε απο το παρακάτω link τον Acrobat Reader για να δείτε τα αρχεία .pdf.

-
Δημοσιογραφικά
-