Ειναι τραγικο.Σ'αναγκαζουν να πηγαινεις καθε μηνα ,σαν να εισαι υποδικος που πρεπει να δινει το παρων στον αστυνομικο τμημα,για να παρεις μια απλη υπογραφη ωστε να μπορεσεις να παρεις το επιδομα ανεργιας μετα απο 2 μερες στην τραπεζα.Αυτη η διαδικασια κραταει 2 λεπτα το πολυ ομως εισαι υποχρεωμενος να περιμενεις μια τεραστια ουρα με ταλαιπωρημενους απολυμενους ανθρωπους χαμενους στην γραφειοκρατια που πασχιζουν να μαζεψουν ενα σωρο εγγραφα ωστε να ενταχθουν στο ταμειο ανεργίας!Και οταν ζητας το αυττονοητο και το λογικο δηλαδη οτι ενα απο τα ατομα του προσωπικο θα επρεπε να ασχολειτε μονο με πληρωμες και ανανεωσεις καρτων ανεργιας ερχεται ο προισταμενος με υφος 10 καρδιναλιων να σου πει οτι δεν εχει ατομα!!
θέλω να βάλω πάρα πολλά θέματα! ΑΙΣΘΑΝΟΜΑι ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΟΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ Ο.Α.Ε.Δ., αλλά θα προσπαθήσω να θέτω όσα με διατάξετε οι αφέντες μου.. mdrskla.. πόσο καλοί είστε! πράβο.. άλλωστε τώρα με την τρόικα, όλοι οι έλληνες αγαπιόμαστε πολύ.. οκ.. εντάξει.. ναι.. έγινε.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ.. γονατιστοί.. ναι .. θα κρίνω έγώ και θα αποφασίσω εγώ.. ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΟΜΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ.. ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ .. εσείς θα χάσετε.. πτωχοί άνεργοι και αγράμματοι.. χοχο.. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ..ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ..ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.. πηγενετε να παιξετε ταβλι ηλεκτρονικό και μακιγιαζ ψηφιακό.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ: ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΥ ΟΦΕΛΙΜΑ ΣΑΦΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! [https://www.facebook.com/groups/154179351305263/]

Oaed kilkis ΟΑΕΔ ΚΙΛΚΙΣ

ΟΑΕΔ ΚΙΛΚΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 23410 24159
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 23410 27863
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 23410 20183
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟΛΙΣΗΣ 23410 22672
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 23410 70043
ΚΕΤΕΚ (ΣΧΟΛΗ ΟΑΕΔ) ΚΙΛΚΙΣ 23410 20596
ΚΕΤΕΚ (ΣΧΟΛΗ ΟΑΕΔ) ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 23430 41144
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 23430 41505

ΟΑΕΔ ΚΙΛΚΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ23410 24159
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ23410 27863
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ23410 20183
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟΛΙΣΗΣ23410 22672
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ23410 70043
ΚΕΤΕΚ (ΣΧΟΛΗ ΟΑΕΔ) ΚΙΛΚΙΣ23410 20596
ΚΕΤΕΚ (ΣΧΟΛΗ ΟΑΕΔ) ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ23430 41144
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ23430 41505

Oaed kilkis
Ανοιχτή ομάδα
23 μέληΦωτογραφίεςΈγγραφα


  1. https://www.facebook.com/alektor, 
  2. https://www.facebook.com/DenSeLew, 
  3. https://www.facebook.com/groups/154179351305263/273136262742904/
  4. https://www.facebook.com/pages/%CE%9F%CE%91%CE%95%CE%94-%CE%9A%CE%99%CE%9B%CE%9A%CE%99%CE%A3/113764328695309


Nikos Ntavas
re file esu ti douleia exeis edw??
Μου αρέσει! ·  · Να μην παρακολουθώ τη δημοσίευση · Πριν από 17 λεπτά
Δημήτριος Κουλόγλου αλλού να βαζετε ασχετα στοιχεία θεματαΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΑΕΔ
Πριν από 17 λεπτά · Μου αρέσει!
Δημήτριος Κουλόγλου re file esu ti douleia exeis edw??αλλού να βαζετε ασχετα στοιχεία θεματαΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΑΕΔ
Πριν από 17 λεπτά · Μου αρέσει!
Nikos Ntavas ee kai?????ante pastra apo edw
Πριν από 16 λεπτά · Μου αρέσει!
Vilson West makru dn katalabeneis αλλού να βαζετε ασχετα στοιχεία θεματαΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΑΕΔ
Πριν από 13 λεπτά · Μου αρέσει!
Δημήτριος Κουλόγλου εχεις νευράκια και τα βάζεις μαζί μου που είμαι καλός και δεν φταίω
Αδύνατη η δημοσίευση του σχολίου. Προσπαθήστε ξανά

Oaed kilkis
Ανοιχτή ομάδα
23 μέληΦωτογραφίεςΈγγραφα



Μέλη



Basilhs Katsavos

Dwra Dwraki
O.Α.Ε.Δ.

Lefteris Paraskevas
Kilkís, Greece

Roula Georgiadou
Toúmba, Thessaloniki, Greece

Ζετα Δετσικα
ΟΑΕΔ ΣΧΟΛΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

Sofia Gaitanidou
Tei larisas touristikwn epix/sewn

Ioanna Sarafi
Ενιαιο Λυκειο Αξιουπολης

Filiw Karakash

Vilson West

Dwraki Dwra
Oaed kilkis

Maria Tsaparidou

Panos Alexiadis
ΕΠΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Arthouros Kotsemanidis
Iek delta

Xaroula Xatzopoulou
�Yios Pétros, Kilkis, Greece

Tasos Marmaridis
Texas City, Texas

Anastasios Marmaridis
Oaed

Olga G. Douloumpaka
Εργάζεται στην εταιρεία Γενικο νοσοκομειο κιλκις

Grigoris Petridis
ΟΑΕΔ

Nikoleta Arvaniti
2o Geniko Lykeio Kilkis

Panagiotis Giannopoulos

Giwrgos Eronidis

μετατροπή της επιδότησης ανεργίας, για τους ανέργους που τη δικαιούνται, σε επιδότηση της απασχόλησής τους

μετατροπή της επιδότησης ανεργίας, για τους ανέργους που τη δικαιούνται, σε επιδότηση της απασχόλησής τους, καθώς το ποσό του επιδόματος ανεργίας καταβάλλεται ως επιχορήγηση στην επιχείρηση ή τον εργοδότη που θα προσφέρει εργασία με ασφάλιση στον άνεργο

Ξεκίνησε Πρόγραμμα απασχόλησης και κατάρτισης επιδοτούμενων ανέργων από τον ΟΑΕΔ
Ειδήσεις - Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων
Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2011 13:37

Ξεκίνησε χθες, 19 Δεκεμβρίου 2011, η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο πρόγραμμα «απασχόλησης και κατάρτισης δικαιούχων επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας» του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.
Στόχος του προγράμματος είναι η απασχόληση 10.000 επιδοτούμενων ανέργων, σε νέες θέσεις εργασίας, με την καταβολή ποσού ίσου προς το επίδομα ανεργίας, ως επιδόματος απασχόλησης στις επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους, καθώς και η κατάρτισή τους στο αντικείμενο απασχόλησής τους. Με το πρόγραμμα ο ΟΑΕΔ προσφέρει κίνητρο στις επιχειρήσεις να προσλάβουν και να καταρτίσουν επιδοτούμενους ανέργους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα μειώσουν το προσωπικό τους, παλαιό και νέο, για διάστημα 36 έως 42 μηνών.
Ο εργοδότης που προσφέρει τη θέση εργασίας, με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση 25 ημερών μηνιαίως, λαμβάνει ως επιχορήγηση για κάθε προσλαμβανόμενο, ποσό ίσο με το επίδομα ανεργίας ή το επίδομα μακροχρόνια ανέργου που θα ελάμβανε ο άνεργος, για το διάστημα που υπολείπεται μέχρι τη λήξη της επιδότησής του (περιγράφεται στην εγκριτική απόφαση τακτικής ή μακροχρόνιας ανεργίας). Η επιχορήγηση προσαυξάνεται κατά 14 ευρώ ημερησίως, για 25 ημέρες το μήνα, εφόσον προσληφθεί επιδοτούμενος μακροχρόνια άνεργος. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού, που αποτελεί την πρώτη φάση του προγράμματος και μέχρι τη συμπλήρωση 24 μηνών από την πρόσληψη (β’ φάση προγράμματος), ο εργοδότης λαμβάνει ως επιχορήγηση ποσό ίσο προς το 90% των ασφαλιστικών εισφορών, εργοδοτών και εργαζομένων, πλέον των εισφορών υπέρ επικουρικών ταμείων. Εφόσον ο εργοδότης προχωρήσει και σε κατάρτιση του επιδοτούμενου τον οποίο προσέλαβε, η επιχορήγηση που λαμβάνει ανέρχεται στο 100% των ασφαλιστικών εισφορών, με επέκταση της διάρκειας του προγράμματος σε 30 μήνες. Η επιχορήγηση ασφαλιστικών εισφορών αποδίδεται μέσω του αλληλόχρεου λογαριασμού ΙΚΑ/ETAM-ΟΑΕΔ, ενώ οι εισφορές επικουρικών ταμείων καταβάλλονται απευθείας στην επιχείρηση.
Ο εργοδότης δεσμεύεται να διατηρήσει το προσωπικό που προσέλαβε για 12 μήνες ακόμα μετά τη λήξη της επιδότησης. Δεσμεύεται επίσης να διατηρήσει πέραν των νέων θέσεων και το σύνολο των παλαιών θέσεων εργασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος (συνολικά 36 μήνες ή 42 μήνες στην περίπτωση που καταρτιστεί ο δικαιούχος).
Στο πρόγραμμα μπορούν να υπαχθούν όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν προβεί, κατά τη διάρκεια του εξαμήνου πριν την αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα, σε μείωση προσωπικού λόγω καταγγελίας σύμβασης εργασίας. Οι επιχειρήσεις που εξαιρούνται αναφέρονται αναλυτικά στην Πρόσκληση που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων του ΟΑΕΔ (http://ait.oaed.gr/) στο ΚΠΑ2, όπου υπάγεται η έδρα τους. Οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ υποδεικνύουν δικαιούχους ανέργους για πρόσληψη μέσω του προγράμματος.
Tι είναι η «επιταγή επανένταξης στην αγορά εργασίας»
Από το πρόγραμμα ωφελούνται άνεργοι, δικαιούχοι «επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας». Η επιταγή επανένταξης καθιερώθηκε με το Ν.3845 άρθρο 2, παρ.4 (ΦΕΚ 65/Α/6-5-2010). Αποτυπώνει τη μετατροπή της επιδότησης ανεργίας, για τους ανέργους που τη δικαιούνται, σε επιδότηση της απασχόλησής τους, καθώς το ποσό του επιδόματος ανεργίας καταβάλλεται ως επιχορήγηση στην επιχείρηση ή τον εργοδότη που θα προσφέρει εργασία με ασφάλιση στον άνεργο. Στον επιδοτούμενο χορηγείται από τον ΟΑΕΔ ταυτόχρονα με την εγκριτική απόφαση τακτικής ή μακροχρόνιας ανεργίας (αρχική, τροποποιητική ή συνέχιση), έντυπο στο οποίο αναγράφονται τόσο η διάρκεια όσο και το ποσό της επιδότησης, που δικαιούται. Η «αξία» της «επιταγής επανένταξης» ισοδυναμεί με το ποσό επιδότησης όπως διαμορφώνεται, μειούμενο σταδιακά μέχρι τη λήξη της τακτικής ή μακροχρόνιας επιδότησης ανεργίας.
Σημειώνεται ότι δεν μπορούν να υπαχθούν στο πρόγραμμα άνεργοι που κατά το εξάμηνο πριν την ημερομηνία υποβολής της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, είχαν απασχοληθεί στην ίδια επιχείρηση, όπως και άτομα που τοποθετούνται αναγκαστικά με τις διατάξεις του Ν.2643/98.
Δράση κατάρτισης
Για την συμμετοχή στη δράση κατάρτισης των προσληφθέντων μέσω του προγράμματος ανέργων, η επιχείρηση υποβάλει αίτηση κατά την διάρκεια των πρώτων εννέα μηνών από την πρόσληψή τους. Οι ενέργειες κατάρτισης πρέπει να είναι σχετικές με το αντικείμενο της επιχείρησης, με την θέση εργασίας και με το προφίλ του εργαζόμενου. Η κατάρτιση υλοποιείται σε πιστοποιημένες δομές (ΚΕΚ). Η επιχορήγηση του εργοδότη για την κατάρτιση των προσληφθέντων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 2.000 ευρώ συνολικά ανά καταρτιζόμενο. Το πρόγραμμα κατάρτισης πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τον 18ο μήνα απασχόλησης του ωφελούμενου. Οι αιτήσεις υπαγωγής των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα υποβάλλονται επίσης ηλεκτρονικά στην ειδική περιοχή του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ (http://ait.oaed.gr). Οι δαπάνες για την υλοποίηση της δράσης κατάρτισης καλύπτονται με συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους (ύψους 20 εκατ. Ευρώ) στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.
Σημειώνεται ότι η ενίσχυση που θα λάβει μια επιχείρηση, αθροιζόμενη με οποιαδήποτε άλλη de minimis ενίσχυση έχει λάβει ή θα λάβει, δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ σε οποιαδήποτε περίοδο τριών οικονομικών ετών (ή το ποσό των 100.000 ευρώ για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των οδικών μεταφορών).
http://www.epixeiro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1637%3A2011-12-20-11-42-32&catid=69%3A2010-07-21-22-28-33&Itemid=321

Ξεκίνησε Πρόγραμμα απασχόλησης και κατάρτισης επιδοτούμενων ανέργων από τον ΟΑΕΔ
Ειδήσεις Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων
Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2011 13:37

Ξεκίνησε χθες, 19 Δεκεμβρίου 2011, η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο πρόγραμμα «απασχόλησης και κατάρτισης δικαιούχων επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας» του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.
Στόχος του προγράμματος είναι η απασχόληση 10.000 επιδοτούμενων ανέργων, σε νέες θέσεις εργασίας, με την καταβολή ποσού ίσου προς το επίδομα ανεργίας, ως επιδόματος απασχόλησης στις επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους, καθώς και η κατάρτισή τους στο αντικείμενο απασχόλησής τους. Με το πρόγραμμα ο ΟΑΕΔ προσφέρει κίνητρο στις επιχειρήσεις να προσλάβουν και να καταρτίσουν επιδοτούμενους ανέργους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα μειώσουν το προσωπικό τους, παλαιό και νέο, για διάστημα 36 έως 42 μηνών.
Ο εργοδότης που προσφέρει τη θέση εργασίας, με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση 25 ημερών μηνιαίως, λαμβάνει ως επιχορήγηση για κάθε προσλαμβανόμενο, ποσό ίσο με το επίδομα ανεργίας ή το επίδομα μακροχρόνια ανέργου που θα ελάμβανε ο άνεργος, για το διάστημα που υπολείπεται μέχρι τη λήξη της επιδότησής του (περιγράφεται στην εγκριτική απόφαση τακτικής ή μακροχρόνιας ανεργίας). Η επιχορήγηση προσαυξάνεται κατά 14 ευρώ ημερησίως, για 25 ημέρες το μήνα, εφόσον προσληφθεί επιδοτούμενος μακροχρόνια άνεργος. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού, που αποτελεί την πρώτη φάση του προγράμματος και μέχρι τη συμπλήρωση 24 μηνών από την πρόσληψη (β’ φάση προγράμματος), ο εργοδότης λαμβάνει ως επιχορήγηση ποσό ίσο προς το 90% των ασφαλιστικών εισφορών, εργοδοτών και εργαζομένων, πλέον των εισφορών υπέρ επικουρικών ταμείων. Εφόσον ο εργοδότης προχωρήσει και σε κατάρτιση του επιδοτούμενου τον οποίο προσέλαβε, η επιχορήγηση που λαμβάνει ανέρχεται στο 100% των ασφαλιστικών εισφορών, με επέκταση της διάρκειας του προγράμματος σε 30 μήνες. Η επιχορήγηση ασφαλιστικών εισφορών αποδίδεται μέσω του αλληλόχρεου λογαριασμού ΙΚΑ/ETAM-ΟΑΕΔ, ενώ οι εισφορές επικουρικών ταμείων καταβάλλονται απευθείας στην επιχείρηση.
Ο εργοδότης δεσμεύεται να διατηρήσει το προσωπικό που προσέλαβε για 12 μήνες ακόμα μετά τη λήξη της επιδότησης. Δεσμεύεται επίσης να διατηρήσει πέραν των νέων θέσεων και το σύνολο των παλαιών θέσεων εργασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος (συνολικά 36 μήνες ή 42 μήνες στην περίπτωση που καταρτιστεί ο δικαιούχος).
Στο πρόγραμμα μπορούν να υπαχθούν όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν προβεί, κατά τη διάρκεια του εξαμήνου πριν την αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα, σε μείωση προσωπικού λόγω καταγγελίας σύμβασης εργασίας. Οι επιχειρήσεις που εξαιρούνται αναφέρονται αναλυτικά στην Πρόσκληση που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων του ΟΑΕΔ (http://ait.oaed.gr/) στο ΚΠΑ2, όπου υπάγεται η έδρα τους. Οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ υποδεικνύουν δικαιούχους ανέργους για πρόσληψη μέσω του προγράμματος.
Tι είναι η «επιταγή επανένταξης στην αγορά εργασίας»
Από το πρόγραμμα ωφελούνται άνεργοι, δικαιούχοι «επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας». Η επιταγή επανένταξης καθιερώθηκε με το Ν.3845 άρθρο 2, παρ.4 (ΦΕΚ 65/Α/6-5-2010). Αποτυπώνει τη μετατροπή της επιδότησης ανεργίας, για τους ανέργους που τη δικαιούνται, σε επιδότηση της απασχόλησής τους, καθώς το ποσό του επιδόματος ανεργίας καταβάλλεται ως επιχορήγηση στην επιχείρηση ή τον εργοδότη που θα προσφέρει εργασία με ασφάλιση στον άνεργο. Στον επιδοτούμενο χορηγείται από τον ΟΑΕΔ ταυτόχρονα με την εγκριτική απόφαση τακτικής ή μακροχρόνιας ανεργίας (αρχική, τροποποιητική ή συνέχιση), έντυπο στο οποίο αναγράφονται τόσο η διάρκεια όσο και το ποσό της επιδότησης, που δικαιούται. Η «αξία» της «επιταγής επανένταξης» ισοδυναμεί με το ποσό επιδότησης όπως διαμορφώνεται, μειούμενο σταδιακά μέχρι τη λήξη της τακτικής ή μακροχρόνιας επιδότησης ανεργίας.
Σημειώνεται ότι δεν μπορούν να υπαχθούν στο πρόγραμμα άνεργοι που κατά το εξάμηνο πριν την ημερομηνία υποβολής της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, είχαν απασχοληθεί στην ίδια επιχείρηση, όπως και άτομα που τοποθετούνται αναγκαστικά με τις διατάξεις του Ν.2643/98.
Δράση κατάρτισης
Για την συμμετοχή στη δράση κατάρτισης των προσληφθέντων μέσω του προγράμματος ανέργων, η επιχείρηση υποβάλει αίτηση κατά την διάρκεια των πρώτων εννέα μηνών από την πρόσληψή τους. Οι ενέργειες κατάρτισης πρέπει να είναι σχετικές με το αντικείμενο της επιχείρησης, με την θέση εργασίας και με το προφίλ του εργαζόμενου. Η κατάρτιση υλοποιείται σε πιστοποιημένες δομές (ΚΕΚ). Η επιχορήγηση του εργοδότη για την κατάρτιση των προσληφθέντων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 2.000 ευρώ συνολικά ανά καταρτιζόμενο. Το πρόγραμμα κατάρτισης πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τον 18ο μήνα απασχόλησης του ωφελούμενου. Οι αιτήσεις υπαγωγής των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα υποβάλλονται επίσης ηλεκτρονικά στην ειδική περιοχή του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ (http://ait.oaed.gr). Οι δαπάνες για την υλοποίηση της δράσης κατάρτισης καλύπτονται με συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους (ύψους 20 εκατ. Ευρώ) στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.
Σημειώνεται ότι η ενίσχυση που θα λάβει μια επιχείρηση, αθροιζόμενη με οποιαδήποτε άλλη de minimis ενίσχυση έχει λάβει ή θα λάβει, δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ σε οποιαδήποτε περίοδο τριών οικονομικών ετών (ή το ποσό των 100.000 ευρώ για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των οδικών μεταφορών).

ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟ - ΟΔΗΓΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Για παράδοση ιατρικού & φαρμακευτικού υλικού σε φαρμακεία & νοσοκομεία εντός Αττικής

ΗΛΙΚΙΑ 20-30 ΕΤΩΝ
Αποθηκάριος - Οδηγός | Skywalker.gr
Ημερομηνία δημοσίευσης/ανανέωσης: 21/12/2011
Η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΕ
Ισχυρή και καθιερωμένη εταιρεία Ιατρικών & Φαρμακευτικών Ειδών ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟ - ΟΔΗΓΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Για παράδοση ιατρικού & φαρμακευτικού υλικού
σε φαρμακεία & νοσοκομεία εντός Αττικής
http://g.co/maps/4y69j

View Larger Map
Esperidon, Acharnes 13672, Greece
Esperidon 17, Acharnes
ΑΧΑΡΝΕΣ Εσπερίδων 17
Esperidon, Acharnes 13672, Anatoliki Attiki, Greece
Esperidon17, Acharnes 13672
ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη : ΑΧΑΡΝΕΣ
Διεύθυνση : Εσπερίδων 17
Τηλέφωνο : 2102405608-9
sd

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Α.Ε.
ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ 17, Αχαρνές, 13671
Τηλ. 2102405608
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΕ
ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ 17, Αθήνα, 11142
Τηλ. 2102405609
Αποθηκάριος - Οδηγός | Skywalker.gr

Η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΕ
Ισχυρή και καθιερωμένη εταιρεία Ιατρικών & Φαρμακευτικών Ειδών ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟ - ΟΔΗΓΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Για παράδοση ιατρικού & φαρμακευτικού υλικούσε φαρμακεία & νοσοκ...
http://www.skywalker.gr/showAdvert.aspx?advertID=58603&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+skywalkerlatestjobs+%28Skywalker.gr+%7C+%CE%9F%CE%B9+%CF%80%CE%B9%CE%BF+%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%82+%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82%29
Αποθηκάριος - Οδηγός

Όλες οι θέσεις της εταιρίας
Περιοχή: Αθήνα - N/A
Τύπος απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση
Κωδικός Θέσης: 21
Ημερομηνία δημοσίευσης/ανανέωσης: 21/12/2011
Η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΕ
Ισχυρή και καθιερωμένη εταιρεία Ιατρικών & Φαρμακευτικών Ειδών

ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟ - ΟΔΗΓΟ

ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Για παράδοση ιατρικού & φαρμακευτικού υλικού
σε φαρμακεία & νοσοκομεία εντός Αττικής

ΗΛΙΚΙΑ 20-30 ΕΤΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο:
[Για να στείλετε βιογραφικό κάντε κλικ εδώ]


Στείλτε το βιογραφικό σας
Αποθήκευση Αγγελίας
Εκτύπωση Αγγελίας
Αποστολή e-mail σε ένα φίλο

Αποθηκάριος - Οδηγός


Όλες οι θέσεις της εταιρίας
Περιοχή:Αθήνα - N/A
Τύπος απασχόλησης:Πλήρης Απασχόληση
Κωδικός Θέσης:21
Ημερομηνία δημοσίευσης/ανανέωσης:21/12/2011

Η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΕ
Ισχυρή και καθιερωμένη εταιρεία Ιατρικών & Φαρμακευτικών Ειδών

ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ
ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟ - ΟΔΗΓΟ
ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Για παράδοση ιατρικού & φαρμακευτικού υλικού
σε φαρμακεία & νοσοκομεία εντός Αττικής
ΗΛΙΚΙΑ 20-30 ΕΤΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο:
[Για να στείλετε βιογραφικό κάντε κλικ εδώ]
Στείλτε το βιογραφικό σαςΑποθήκευση ΑγγελίαςΕκτύπωση ΑγγελίαςΑποστολή e-mail σε ένα φίλο
Εταιρεία: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Α.Ε.


Εταιρεία : ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Α.Ε.
Νομός : ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη : ΑΧΑΡΝΕΣ
Διεύθυνση : Εσπερίδων 17
T.K. : 13671
Τηλέφωνο : 2102405608-9
Κατηγορία : ΕΜΠΟΡΙΟ (ΙΑΤΡΙΚΑ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ)

93 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα (22-12-2011)

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Δ.Π.Θ. εκπέμπει ραδιοφωνικά
http://career.duth.gr/cms/?q=node%2F55041

93 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα (22-12-2011) | Γραφείο Διασύνδεσης Δ.Π.Θ.
career.duth.gr
‎13. Γραμματεία Πωλήσεων - Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη (Θεσσαλονίκη)
Δεν μου αρέσει · · Κοινοποιήστε · Σάββατο στις 11:41 π.μ. ·
Σας αρέσει

http://career.duth.gr/cms/?q=node%2F55041

career.duth.gr
‎13. Γραμματεία Πωλήσεων - Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη (Θεσσαλονίκη)

 ·  ·  · Σάββατο στις 11:41 π.μ. · 

  • Σας αρέσει
.
http://career.duth.gr/cms/?q=node%2F55041

93 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα (22-12-2011)

 
1. Senior Software Engineer - (Αττική)
2. Senior Software Engineer - (Αττική)
3. Μηχανικός Η/Υ - (Αττική)
4. Ηλεκτρονικός - (Αττική)
5. Υπεύθυνος Λογιστηρίου - (Αττική)
6. SOA Expert - (Αττική)
7. Υπάλληλος Λογιστηρίου - (Αττική)
8. Web Developer - (Αττική)
9. Υπάλληλος για το Γραφείο Κίνησης - (Σαντορίνη)
10. Μηχανικός Δικτύων - (Αττική)
11. Νοσηλεύτρια - (Αττική)
12. Υπεύθυνος Πωλήσεων - (Θεσσαλονίκη)
13. Γραμματεία Πωλήσεων - Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη (Θεσσαλονίκη)
14. .NET Developer - (Αττική)
15. Λογιστής - Φοροτεχνικός - (Αττική)
16. IT Engineer (Autonomy's Idol 7) - (Αττική)
17. Επιστημονικοί Συνεργάτες - (Θεσσαλονίκη)
18. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - (Αττική)
19. Γραμματέας-Χειρίστρια Τηλεφωνικού κέντρου - Fullah Sugah (Αττική)
20. Αποθηκάριος - Οδηγός - (Αττική)
21. Export Manager - (Αττική)
22. Sales Managers - (Θεσσαλονίκη)
23. Data Base Administrator - (Θεσσαλονίκη)
24. Human Resources Manager - (Θεσσαλονίκη)
25. Key Account Managers - (Θεσσαλονίκη)
26. C++ Lead Engineer - (Αττική)
27. PRE-SALES SUPPORT ENGINEER - KONICA MINOLTA Business Solutions Greece S.A. (Αττική)
28. Καταχώριση Δεδομένων – Data Entry - (Αττική)
29. Regulatory Affair Manager - (Αττική)
30. Sales Manager – Industrial Sector - (Αττική)
31. EXPORT MANAGER - Gepaworld S.A (Αττική)
32. ΠΩΛΗΤΗΣ / ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ - (Αττική)
33. Οικονομικός Διευθυντής - (Αττική)
34. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ - (Αττική)
35. Γυμναστής-Γυμνάστρια Zumba - (Θεσσαλονίκη)
36. Web developer - designer - (Θεσσαλονίκη)
37. Web Developer - (Αττική)
38. Γραμματειακή υποστήριξη - (Αττική)
39. Σχεδιαστές μόδας - (Αττική)
40. Δικηγόρος για Έρευνα - (Αττική)
41. Unified Communications Technology Consultant - (Αττική)
42. Προϊστάμενος Λογιστηρίου - (Αττική)
43. Business Intelligence Engineer - (Αττική)
44. Μηχανικός Συντήρησης - (Ν. Βοιωτίας)
45. Websites Product Manager - (Ρόδος)
46. Πωλητής - (Λάρισα)
47. Flight Attendants - (Θεσσαλονίκη)
48. Επιθεωρητής Καταστημάτων - (Αττική)
49. Captains A320 - (Θεσσαλονίκη)
50. First Officers A320 - (Αττική)
51. reservations - Front Office - (Σαντορίνη)
52. Τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος / Ηλεκτρονικός για Τμήμα Συντήρησης - (Αττική)
53. Sales Representative - pharmacies - (Αττική)
54. Senior Testing Engineer - (Αττική)
55. .Net Developer - (Αττική)
56. Υπάλληλος Τμήματος Αγορών - (Αττική)
57. Receptionist - (Ν. Λασιθίου)
58. Υποδιευθυντής -τρια Καταστήματος - Lidl (Ν. Κιλκίς)
59. Πωλητής Ανάπτυξης Αγοράς - (Θεσσαλονίκη)
60. Υπάλληλος Γραφείου - (Αττική)
61. Database Administrator (DBA) Microsoft SQL Server - (Θεσσαλονίκη)
62. Java Mobile Engineer - (Αττική)
63. Plastics Engineering Engineer - (Αττική)
64. Επιστημονικός Συνεργάτης - (Πάτρα)
65. Field Sales Engineer - (Αττική)
66. Υπεύθυνος / νη Ταμείων - (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
67. ERP SPECIALIST - (Αττική)
68. ΥΠΕΥΘΥΝOΙ DIRECT ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ - (Αττική)
69. Websites Product Manager - (Αττική)
70. Διευθυντή Συντήρησης - Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., (Αττική)
71. Support Supervisor - (Αττική)
72. Medical Advisor Vaccines - (Αττική)
73. SEO Specialist - (Αττική)
74. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CUSTOMER SERVICE - (Αττική)
75. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - (N.Ευβοίας)
76. Siebel Senior Developer - (Αττική)
77. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ - (Αττική)
78. Unified Communications Technology Consultant - Hewlett Packard (Αττική)
79. IPv6 Solution Architect - Hewlett Packard (Αττική)
80. πτυχιούχος Βαλκ. και Σλαβ. σπουδών - (Θεσσαλονίκη )
81. Υπάλληλος Γραφείου - (Θεσσαλονίκη )
82. Υπάλληλος Γραφείου - (Θεσσαλονίκη )
83. Ιατρικός Επισκέπτης - (Θεσσαλονίκη)
84. ασκούμενος Δικηγόρος - (Αττική)
85. manager Δικηγορικού Γραφείου - (Αττική)
86. Δικηγόρος - (Αττική)
87. Δικηγόρος - (Αττική)
88. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - (Αττική)
89. IP v6 Solution Architect - (Αττική)
90. Στελέχη φορολογικού τμήματος & ασκούμενοι ορκωτοί λογιστές - (Αττική)
91. Marine Superintendent for bulk carriers - (Αττική)
92. Medical Information Mgr - (Αττική)