Αρνούνται να υιοθετήσουν οποιαδήποτε νομική δέσμευση οι αμερικάνικες εταιρείες ρούχων που παράγουν τα προϊόντα τους στα κάτεργα του Μπαγκλαντές.


Ημερησία
Αρνούνται να υιοθετήσουν οποιαδήποτε νομική δέσμευση οι αμερικάνικες εταιρείες ρούχων που παράγουν τα προϊόντα τους στα κάτεργα του Μπαγκλαντές. 

Τέσσερις βιβλιοθήκες της Στ. Ελλάδας σας βοηθούν να βρείτε δουλειά!


SKAI
Τέσσερις βιβλιοθήκες της Στ. Ελλάδας σας βοηθούν να βρείτε δουλειά! Η υπηρεσία "Αναζήτηση εργασίας με αρωγό τη Βιβλιοθήκη" προτείνεται και εισάγεται σε ελληνικές βιβλιοθήκες, αρχής γενομένης από τέσσερις βιβλιοθήκες της Στερεάς Ελλάδας.

για την προκήρυξη των θέσεων αποκλειστικά αρμόδιοι είναι οι Δήμοι, στους οποίους υπάγεται κάθε κατασκήνωση


Έθνος
Το προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών μηνών, ενώ για την προκήρυξη των θέσεων αποκλειστικά αρμόδιοι είναι οι Δήμοι, στους οποίους υπάγεται κάθε κατασκήνωση. Προσόντα στελεχών. Τα προσόντα που οφείλουν να

Θα προσληφθούν 28 υδρονομείς από τον δήμο


Θα προσληφθούν 28 υδρονομείς από τον δήμο
Πηγή Ροδιακή, Αναγνώστηκε 577 φορές, Ημερομηνία 2-5-2013 18:32
Την πρόσληψη 28 υδρονομέων για τη θερινή περίοδο, αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου, σε έκτακτη συνεδρίασή του την περασμένη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, μειοψηφούντων των μελών της μείζονος αλλάς και της ελάσσονος πλειοψηφίας, που ψήφισαν «κατά», εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δίκαιου ορισμένου χρόνου κατηγορίας ΥΕ ειδικότητας υδρονομέων άρδευσης συνολικού αριθμού 28, για το Δήμο Ρόδου.

Όπως εισηγήθηκε η Δημοτική Αρχή, «η πρόσληψη του συγκεκριμένου προσωπικού καθίσταται απολύτως αναγκαία για την ανάπτυξη της παραγωγής γεωργικών προϊόντων-καθαρισμός υδραυλάκων και διανομή αρδευτικών υδάτων-τους θερινούς μήνες, στη διάρκεια των οποίων το ύψος των βροχοπτώσεων είναι ιδιαίτερα χαμηλό».

Οι υδρονομείς θα εργαστούν για πέντε μήνες, με δαπάνη μισθοδοσίας 155.820 ευρώ ενώ οι εργοδοτικές εισφορές που θα καταβληθούν είναι 42.943,60 ευρώ.

Η κατανομή τους προσδιορίζεται ως εξής:
Τέσσερις στον Αρχάγγελο, τέσσερις στη Μαλώνα, τρεις στα Μάσσαρι, τρεις στον Ατάβυρο, επτά στη Νότια Ρόδο και τη Λίνδο, τέσσερις στ’ Αφάντου και τρεις στην Κάμειρο.

Επισημαίνεται ότι η πρόσληψη του προσωπικού αυτού υλοποιείται από το Δήμο Ρόδου ως συμβατική υποχρέωση σε εκτέλεση των συμφωνηθέντων μετά την προγραμματική σύμβαση που σύναψε με τη ΔΕΥΑΡ, η οποία εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο.

Γραφείο Εύρεσης Εργασίας ergasia center


Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζόμενων & Ανέργων
eknkkepea.blogspot.com/Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζόμενων & Ανέργων ... μπορείτε να πληροφορηθείτε για ζητήματα που αφορούν τις

2108202100
«ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ»
(ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα, Αινιάνος Πατησίων
kepea
Να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στο 210 82.02.100 & 210 82.02.174, Fax 210 82.02.186 & 210 82.02.204.
ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ


γραφείο εργασίας

  1. Κεντρικά Γραφεία Γραφεία Εργασίας επαρχιακά Γραφεία Εργασίας
  2. ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  3. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΑ)
  4. Γραφεία εύρεσης εργασίας
  5. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
  6. επαγγελματική αποκατάσταση
  7. Γραφείο Εύρεσης Εργασίας ergasia center
  8. Γραφείο ευρέσεως εργασίας
  9. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ JOB CENTER GROUP

.
http://www.kepea.gr/article.php?cat=14

Γραφείο Εύρεσης Εργασίας

        Στα πλαίσια λειτουργίας του ΚΕ.Π.Ε.Α. λειτουργεί Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, όπου οι άνεργοι μπορούν να απευθυνθούν για να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, να αναζητήσουν εργασία και να ενημερωθούν για προκηρύξεις, για προγράμματα απασχόλησης και σεμινάρια κατάρτισης. Παράλληλα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν προσωπικό μέσω της δωρεάν πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση των ανέργων που έχει καταρτίσει το Γραφείο στην ιστοσελίδα μας

Γραφείο Εύρεσης Εργασίας

Στα πλαίσια λειτουργίας του ΚΕ.Π.Ε.Α. λειτουργεί Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, όπου οι άνεργοι μπορούν να απευθυνθούν για να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, να αναζητήσουν εργασία και να ενημερωθούν για προκηρύξεις, για προγράμματα απασχόλησης και σεμινάρια κατάρτισης. Παράλληλα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν προσωπικό μέσω της δωρεάν πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση των ανέργων που έχει καταρτίσει το Γραφείο στην ιστοσελίδα μας

  1. Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων
  2. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.)
  3. «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ»
  4. (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων

Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.) οργάνωσε το «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ» (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.) το οποίο έχει έδρα το κτίριο της Συνομοσπονδίας στην οδό Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα.Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες, για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και μεταναστευτικής πολιτικής καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης.
.

Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.) οργάνωσε το «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ» (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.) το οποίο έχει έδρα το κτίριο της Συνομοσπονδίας στην οδό Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα.Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες, για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και μεταναστευτικής πολιτικής καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης. Διακρίνεται από τα εξής Γραφεία:
Το Γραφείο Εργασιακών Σχέσεων και το Γραφείο Ασφαλιστικών Θεμάτων παρέχουν υπηρεσίες πληροφόρησης στους εργαζόμενους για την εφαρμογή της Εργατικής & Ασφαλιστικής Νομοθεσίας αντίστοιχα. Επίσης υποδεικνύουν τρόπους διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους, επιλύουν προβλήματα και παρεμβαίνουν όπου χρειαστεί και κρίνεται απαραίτητο
Ειδικά για τους μετανάστες συναδέλφους μας, το Κέντρο με το Γραφείο Οικονομικών Μεταναστών που ίδρυσε, θέλει να αποτελέσει τον χώρο όπου θα τους υποδέχονται και θα τους ενημερώνουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται γι΄ αυτούς, τους θεωρούν ισότιμο κομμάτι της εργατικής τάξης της χώρας μας που έχει ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Έλληνες συναδέλφους τους.
Στα πλαίσια λειτουργίας του ΚΕ.Π.Ε.Α. λειτουργεί Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, όπου οι άνεργοι μπορούν να απευθυνθούν για να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, να αναζητήσουν εργασία και να ενημερωθούν για προγράμματα απασχόλησης και σεμινάρια κατάρτισης. Παράλληλα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν προσωπικό μέσω της δωρεάν πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση των ανέργων που έχει καταρτίσει το Γραφείο στην ιστοσελίδα μας.
Το Γραφείο Συμβουλευτικής απευθύνεται τόσο σε ανέργους, με κύριο στόχο την υποβοήθηση και υποστήριξή τους στη πορεία της επαγγελματικής τους ανάπτυξης (εξατομικευμένη προσέγγιση), μέρος της οποίας είναι και η ανεύρεση της κατάλληλης θέσης εργασίας όσο και σε ευρύτερες ομάδες όπως εργαζόμενοι ή οικονομικοί μετανάστες όπου μπορούν να τύχουν πολύπλευρης καθοδήγησης και στήριξης σε δυσκολίες των εργασιακών προβλημάτων τους.
Το Γραφείο Υποστήριξης του Κέντρου συγκεντρώνει, αναλύει και επεξεργάζεται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ανέργων που επισκέπτονται το ΚΕΠΕΑ, τα ερωτήματα που θέτουν οι εργαζόμενοι και τα προβλήματα που κατά καιρούς απασχολούν τους οικονομικούς μετανάστες. Μέσω ενός ηλεκτρονικού προγράμματος πραγματοποιείται η διεξαγωγή στατιστικών στοιχείων για τα οποία ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Γ.Σ.Ε.Ε.

Η Νομική Υπηρεσία συνεπικουρεί το έργο των τμημάτων του ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ, γνωμοδοτώντας και παρέχοντας όλη την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία και νομολογία, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι εργαζόμενοι τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Συμβάλλει στην επίλυση διαφορών, παρεμβαίνει στους αρμόδιους φορείς όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο και γενικά παρέχει την νομική στήριξη σε συμβουλευτικό επίπεδο με τους νομικούς της συμβούλους σε εργαζόμενους και συνδικαλιστικές οργανώσεις.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το κέντρο από τις 09:00 το πρωί έως τις 19:30 το βράδυ. Μπορούν παράλληλα να επικοινωνούν δι΄ αλληλογραφίας στην ταχυδρομική διεύθυνση:
Για το ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.
οδός Αινιάνος 3 & Πατησίων 69, 
101 10 Αθήνα.
ή τηλεφωνικώς στον αριθμό 210-82.02.100
Ακόμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφόρηση στέλνοντας την επιστολή τους με το Fax στον αριθμό 210.82.02.186 ή με e-mail .
Σημείωση:Παρακαλούμε θερμά τους επισκέπτες του κέντρου μας που θέλουν να υποβάλουν κάποιο ερώτημα ή μέσω του fax ή με e-mail , να συμπληρώνουν τις φόρμες που υπάρχουν στο τέλος των σελίδων στο Γραφείο Εργασιακών Σχέσεων, στο Γραφείο Ασφαλιστικών θεμάτων, στο Γραφείο Μεταναστών και στο Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, με τα στοιχεία τους ώστε να μπορούν τα στελέχη του ΚΕ.Π.Ε.Α. να στείλουν εύκολα και χωρίς χρονοτριβή τις απαντήσεις στα ερωτήματά τους. Τα στοιχεία αυτά θα αποτελέσουν πηγή στατιστικής ανάλυσης και θα διευκολύνουν την δουλειά του Κέντρου κυρίως στην κωδικοποίηση των απαντήσεων.
Παρακαλούμε επίσης τους επισκέπτες και τους χρήστες των υπηρεσιών του Κέντρου μας, αν για κάποιο λόγο κρίνουν ότι δεν εξυπηρετήθηκαν σε εύλογο χρονικό διάστημα και σε ικανοποιητικό βαθμό, να επικοινωνούν με την διεύθυνση του ΚΕ.Π.Ε.Α, με τα τηλέφωνα 210.82.02.100, στο fax: 210.82.02.186 και στο e-mail .

.

ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.


Μη κερδοσκοπικός οργανισμός · Αθήνα


Ιδρύθηκε
2000
Tοποθεσία
Σχετικές πληροφορίες
Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
Γενικές Πληροφορίες
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.) οργάνωσε το «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ» (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.) το οποίο έχει έδρα το κτίριο της Συνομοσπονδίας στην οδό Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα.Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες κα...Δείτε περισσότερα
Τηλέφωνο
Ιστότοπος
Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
.

  1. Βασικές πληροφορίες
  2. Ιδρύθηκε
  3. 2000
  4. Tοποθεσία
  5. Αινιάνος 3 & Πατησίων 69, Αθήνα, 104 34
  6. Σχετικές πληροφορίες
  7. Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
  8. Γενικές Πληροφορίες
  9. Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.) οργάνωσε το «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ» (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.) το οποίο έχει έδρα το κτίριο της Συνομοσπονδίας στην οδό Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα.Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες, για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και μεταναστευτικής πολιτικής καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης. 

Διακρίνεται από τα εξής Γραφεία:

Το Γραφείο Εργασιακών Σχέσεων και το Γραφείο Ασφαλιστικών Θεμάτων παρέχουν υπηρεσίες πληροφόρησης στους εργαζόμενους για την εφαρμογή της Εργατικής & Ασφαλιστικής Νομοθεσίας αντίστοιχα. Επίσης υποδεικνύουν τρόπους διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους, επιλύουν προβλήματα και παρεμβαίνουν όπου χρειαστεί και κρίνεται απαραίτητο

Ειδικά για τους μετανάστες συναδέλφους μας, το Κέντρο με το Γραφείο Οικονομικών Μεταναστών που ίδρυσε, θέλει να αποτελέσει τον χώρο όπου θα τους υποδέχονται και θα τους ενημερώνουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται γι΄ αυτούς, τους θεωρούν ισότιμο κομμάτι της εργατικής τάξης της χώρας μας που έχει ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Στα πλαίσια λειτουργίας του ΚΕ.Π.Ε.Α. λειτουργεί Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, όπου οι άνεργοι μπορούν να απευθυνθούν για να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, να αναζητήσουν εργασία και να ενημερωθούν για προγράμματα απασχόλησης και σεμινάρια κατάρτισης. Παράλληλα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν προσωπικό μέσω της δωρεάν πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση των ανέργων που έχει καταρτίσει το Γραφείο στην ιστοσελίδα μας.

Το Γραφείο Συμβουλευτικής απευθύνεται τόσο σε ανέργους, με κύριο στόχο την υποβοήθηση και υποστήριξή τους στη πορεία της επαγγελματικής τους ανάπτυξης (εξατομικευμένη προσέγγιση), μέρος της οποίας είναι και η ανεύρεση της κατάλληλης θέσης εργασίας όσο και σε ευρύτερες ομάδες όπως εργαζόμενοι ή οικονομικοί μετανάστες όπου μπορούν να τύχουν πολύπλευρης καθοδήγησης και στήριξης σε δυσκολίες των εργασιακών προβλημάτων τους.

Το Γραφείο Υποστήριξης του Κέντρου συγκεντρώνει, αναλύει και επεξεργάζεται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ανέργων που επισκέπτονται το ΚΕΠΕΑ, τα ερωτήματα που θέτουν οι εργαζόμενοι και τα προβλήματα που κατά καιρούς απασχολούν τους οικονομικούς μετανάστες. Μέσω ενός ηλεκτρονικού προγράμματος πραγματοποιείται η διεξαγωγή στατιστικών στοιχείων για τα οποία ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Γ.Σ.Ε.Ε.

Η Νομική Υπηρεσία συνεπικουρεί το έργο των τμημάτων του ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ, γνωμοδοτώντας και παρέχοντας όλη την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία και νομολογία, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι εργαζόμενοι τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Συμβάλλει στην επίλυση διαφορών, παρεμβαίνει στους αρμόδιους φορείς όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο και γενικά παρέχει την νομική στήριξη σε συμβουλευτικό επίπεδο με τους νομικούς της συμβούλους σε εργαζόμενους και συνδικαλιστικές οργανώσεις.


ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το κέντρο από τις 09:00 το πρωί έως τις 19:30 το βράδυ. Μπορούν παράλληλα να επικοινωνούν δι΄ αλληλογραφίας στην ταχυδρομική διεύθυνση:

Για το ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.
οδός Αινιάνος 3 & Πατησίων 69, 104 34 Αθήνα.

ή τηλεφωνικώς στον αριθμό 210-82.02.100


  1. Ακόμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφόρηση στέλνοντας την επιστολή τους με το Fax στον αριθμό 210.82.02.186.
  2. Τηλέφωνο
  3. 210-82.02.100
  4. Ιστότοπος
  5. http://www.kepea.gr
Χαριλάου Τρικούπη 10, Καλλιθέα, Ελλάδα
https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zPRsmgFoRq3A.ki2VbXbFSo_g
Τηλέφωνο. : 2108202100. Κινητό. : Φαξ. : 2108202186.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζόμενων & Ανέργων
eknkkepea.blogspot.com/Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζόμενων & Ανέργων ... μπορείτε να πληροφορηθείτε για ζητήματα που αφορούν τις

2108202100
«ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ»
(ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα, Αινιάνος Πατησίων
kepea
Να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στο 210 82.02.100 & 210 82.02.174, Fax 210 82.02.186 & 210 82.02.204.
ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ


γραφείο εργασίας

  1. Κεντρικά Γραφεία Γραφεία Εργασίας επαρχιακά Γραφεία Εργασίας
  2. ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  3. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΑ)
  4. Γραφεία εύρεσης εργασίας
  5. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
  6. επαγγελματική αποκατάσταση
  7. Γραφείο Εύρεσης Εργασίας ergasia center
  8. Γραφείο ευρέσεως εργασίας
  9. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ JOB CENTER GROUP

.
http://www.kepea.gr/article.php?cat=14

Γραφείο Εύρεσης Εργασίας

        Στα πλαίσια λειτουργίας του ΚΕ.Π.Ε.Α. λειτουργεί Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, όπου οι άνεργοι μπορούν να απευθυνθούν για να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, να αναζητήσουν εργασία και να ενημερωθούν για προκηρύξεις, για προγράμματα απασχόλησης και σεμινάρια κατάρτισης. Παράλληλα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν προσωπικό μέσω της δωρεάν πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση των ανέργων που έχει καταρτίσει το Γραφείο στην ιστοσελίδα μας

Γραφείο Εύρεσης Εργασίας

Στα πλαίσια λειτουργίας του ΚΕ.Π.Ε.Α. λειτουργεί Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, όπου οι άνεργοι μπορούν να απευθυνθούν για να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, να αναζητήσουν εργασία και να ενημερωθούν για προκηρύξεις, για προγράμματα απασχόλησης και σεμινάρια κατάρτισης. Παράλληλα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν προσωπικό μέσω της δωρεάν πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση των ανέργων που έχει καταρτίσει το Γραφείο στην ιστοσελίδα μας

  1. Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων
  2. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.)
  3. «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ»
  4. (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων

Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.) οργάνωσε το «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ» (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.) το οποίο έχει έδρα το κτίριο της Συνομοσπονδίας στην οδό Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα.Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες, για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και μεταναστευτικής πολιτικής καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης.
.

Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.) οργάνωσε το «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ» (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.) το οποίο έχει έδρα το κτίριο της Συνομοσπονδίας στην οδό Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα.Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες, για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και μεταναστευτικής πολιτικής καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης. Διακρίνεται από τα εξής Γραφεία:
Το Γραφείο Εργασιακών Σχέσεων και το Γραφείο Ασφαλιστικών Θεμάτων παρέχουν υπηρεσίες πληροφόρησης στους εργαζόμενους για την εφαρμογή της Εργατικής & Ασφαλιστικής Νομοθεσίας αντίστοιχα. Επίσης υποδεικνύουν τρόπους διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους, επιλύουν προβλήματα και παρεμβαίνουν όπου χρειαστεί και κρίνεται απαραίτητο
Ειδικά για τους μετανάστες συναδέλφους μας, το Κέντρο με το Γραφείο Οικονομικών Μεταναστών που ίδρυσε, θέλει να αποτελέσει τον χώρο όπου θα τους υποδέχονται και θα τους ενημερώνουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται γι΄ αυτούς, τους θεωρούν ισότιμο κομμάτι της εργατικής τάξης της χώρας μας που έχει ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Έλληνες συναδέλφους τους.
Στα πλαίσια λειτουργίας του ΚΕ.Π.Ε.Α. λειτουργεί Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, όπου οι άνεργοι μπορούν να απευθυνθούν για να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, να αναζητήσουν εργασία και να ενημερωθούν για προγράμματα απασχόλησης και σεμινάρια κατάρτισης. Παράλληλα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν προσωπικό μέσω της δωρεάν πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση των ανέργων που έχει καταρτίσει το Γραφείο στην ιστοσελίδα μας.
Το Γραφείο Συμβουλευτικής απευθύνεται τόσο σε ανέργους, με κύριο στόχο την υποβοήθηση και υποστήριξή τους στη πορεία της επαγγελματικής τους ανάπτυξης (εξατομικευμένη προσέγγιση), μέρος της οποίας είναι και η ανεύρεση της κατάλληλης θέσης εργασίας όσο και σε ευρύτερες ομάδες όπως εργαζόμενοι ή οικονομικοί μετανάστες όπου μπορούν να τύχουν πολύπλευρης καθοδήγησης και στήριξης σε δυσκολίες των εργασιακών προβλημάτων τους.
Το Γραφείο Υποστήριξης του Κέντρου συγκεντρώνει, αναλύει και επεξεργάζεται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ανέργων που επισκέπτονται το ΚΕΠΕΑ, τα ερωτήματα που θέτουν οι εργαζόμενοι και τα προβλήματα που κατά καιρούς απασχολούν τους οικονομικούς μετανάστες. Μέσω ενός ηλεκτρονικού προγράμματος πραγματοποιείται η διεξαγωγή στατιστικών στοιχείων για τα οποία ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Γ.Σ.Ε.Ε.

Η Νομική Υπηρεσία συνεπικουρεί το έργο των τμημάτων του ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ, γνωμοδοτώντας και παρέχοντας όλη την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία και νομολογία, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι εργαζόμενοι τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Συμβάλλει στην επίλυση διαφορών, παρεμβαίνει στους αρμόδιους φορείς όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο και γενικά παρέχει την νομική στήριξη σε συμβουλευτικό επίπεδο με τους νομικούς της συμβούλους σε εργαζόμενους και συνδικαλιστικές οργανώσεις.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το κέντρο από τις 09:00 το πρωί έως τις 19:30 το βράδυ. Μπορούν παράλληλα να επικοινωνούν δι΄ αλληλογραφίας στην ταχυδρομική διεύθυνση:
Για το ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.
οδός Αινιάνος 3 & Πατησίων 69, 
101 10 Αθήνα.
ή τηλεφωνικώς στον αριθμό 210-82.02.100
Ακόμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφόρηση στέλνοντας την επιστολή τους με το Fax στον αριθμό 210.82.02.186 ή με e-mail .
Σημείωση:Παρακαλούμε θερμά τους επισκέπτες του κέντρου μας που θέλουν να υποβάλουν κάποιο ερώτημα ή μέσω του fax ή με e-mail , να συμπληρώνουν τις φόρμες που υπάρχουν στο τέλος των σελίδων στο Γραφείο Εργασιακών Σχέσεων, στο Γραφείο Ασφαλιστικών θεμάτων, στο Γραφείο Μεταναστών και στο Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, με τα στοιχεία τους ώστε να μπορούν τα στελέχη του ΚΕ.Π.Ε.Α. να στείλουν εύκολα και χωρίς χρονοτριβή τις απαντήσεις στα ερωτήματά τους. Τα στοιχεία αυτά θα αποτελέσουν πηγή στατιστικής ανάλυσης και θα διευκολύνουν την δουλειά του Κέντρου κυρίως στην κωδικοποίηση των απαντήσεων.
Παρακαλούμε επίσης τους επισκέπτες και τους χρήστες των υπηρεσιών του Κέντρου μας, αν για κάποιο λόγο κρίνουν ότι δεν εξυπηρετήθηκαν σε εύλογο χρονικό διάστημα και σε ικανοποιητικό βαθμό, να επικοινωνούν με την διεύθυνση του ΚΕ.Π.Ε.Α, με τα τηλέφωνα 210.82.02.100, στο fax: 210.82.02.186 και στο e-mail .

.

ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.


Μη κερδοσκοπικός οργανισμός · Αθήνα


Ιδρύθηκε
2000
Tοποθεσία
Σχετικές πληροφορίες
Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
Γενικές Πληροφορίες
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.) οργάνωσε το «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ» (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.) το οποίο έχει έδρα το κτίριο της Συνομοσπονδίας στην οδό Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα.Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες κα...Δείτε περισσότερα
Τηλέφωνο
Ιστότοπος
Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
.

  1. Βασικές πληροφορίες
  2. Ιδρύθηκε
  3. 2000
  4. Tοποθεσία
  5. Αινιάνος 3 & Πατησίων 69, Αθήνα, 104 34
  6. Σχετικές πληροφορίες
  7. Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
  8. Γενικές Πληροφορίες
  9. Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.) οργάνωσε το «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ» (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.) το οποίο έχει έδρα το κτίριο της Συνομοσπονδίας στην οδό Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα.Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες, για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και μεταναστευτικής πολιτικής καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης. 

Διακρίνεται από τα εξής Γραφεία:

Το Γραφείο Εργασιακών Σχέσεων και το Γραφείο Ασφαλιστικών Θεμάτων παρέχουν υπηρεσίες πληροφόρησης στους εργαζόμενους για την εφαρμογή της Εργατικής & Ασφαλιστικής Νομοθεσίας αντίστοιχα. Επίσης υποδεικνύουν τρόπους διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους, επιλύουν προβλήματα και παρεμβαίνουν όπου χρειαστεί και κρίνεται απαραίτητο

Ειδικά για τους μετανάστες συναδέλφους μας, το Κέντρο με το Γραφείο Οικονομικών Μεταναστών που ίδρυσε, θέλει να αποτελέσει τον χώρο όπου θα τους υποδέχονται και θα τους ενημερώνουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται γι΄ αυτούς, τους θεωρούν ισότιμο κομμάτι της εργατικής τάξης της χώρας μας που έχει ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Στα πλαίσια λειτουργίας του ΚΕ.Π.Ε.Α. λειτουργεί Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, όπου οι άνεργοι μπορούν να απευθυνθούν για να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, να αναζητήσουν εργασία και να ενημερωθούν για προγράμματα απασχόλησης και σεμινάρια κατάρτισης. Παράλληλα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν προσωπικό μέσω της δωρεάν πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση των ανέργων που έχει καταρτίσει το Γραφείο στην ιστοσελίδα μας.

Το Γραφείο Συμβουλευτικής απευθύνεται τόσο σε ανέργους, με κύριο στόχο την υποβοήθηση και υποστήριξή τους στη πορεία της επαγγελματικής τους ανάπτυξης (εξατομικευμένη προσέγγιση), μέρος της οποίας είναι και η ανεύρεση της κατάλληλης θέσης εργασίας όσο και σε ευρύτερες ομάδες όπως εργαζόμενοι ή οικονομικοί μετανάστες όπου μπορούν να τύχουν πολύπλευρης καθοδήγησης και στήριξης σε δυσκολίες των εργασιακών προβλημάτων τους.

Το Γραφείο Υποστήριξης του Κέντρου συγκεντρώνει, αναλύει και επεξεργάζεται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ανέργων που επισκέπτονται το ΚΕΠΕΑ, τα ερωτήματα που θέτουν οι εργαζόμενοι και τα προβλήματα που κατά καιρούς απασχολούν τους οικονομικούς μετανάστες. Μέσω ενός ηλεκτρονικού προγράμματος πραγματοποιείται η διεξαγωγή στατιστικών στοιχείων για τα οποία ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Γ.Σ.Ε.Ε.

Η Νομική Υπηρεσία συνεπικουρεί το έργο των τμημάτων του ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ, γνωμοδοτώντας και παρέχοντας όλη την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία και νομολογία, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι εργαζόμενοι τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Συμβάλλει στην επίλυση διαφορών, παρεμβαίνει στους αρμόδιους φορείς όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο και γενικά παρέχει την νομική στήριξη σε συμβουλευτικό επίπεδο με τους νομικούς της συμβούλους σε εργαζόμενους και συνδικαλιστικές οργανώσεις.


ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το κέντρο από τις 09:00 το πρωί έως τις 19:30 το βράδυ. Μπορούν παράλληλα να επικοινωνούν δι΄ αλληλογραφίας στην ταχυδρομική διεύθυνση:

Για το ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.
οδός Αινιάνος 3 & Πατησίων 69, 104 34 Αθήνα.

ή τηλεφωνικώς στον αριθμό 210-82.02.100


  1. Ακόμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφόρηση στέλνοντας την επιστολή τους με το Fax στον αριθμό 210.82.02.186.
  2. Τηλέφωνο
  3. 210-82.02.100
  4. Ιστότοπος
  5. http://www.kepea.gr
Χαριλάου Τρικούπη 10, Καλλιθέα, Ελλάδα
https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zPRsmgFoRq3A.ki2VbXbFSo_g
Τηλέφωνο. : 2108202100. Κινητό. : Φαξ. : 2108202186.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ

2108202100
«ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ»
(ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα, Αινιάνος Πατησίων
kepea
Να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στο 210 82.02.100 & 210 82.02.174, Fax 210 82.02.186 & 210 82.02.204.
ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ


γραφείο εργασίας

  1. Κεντρικά Γραφεία Γραφεία Εργασίας επαρχιακά Γραφεία Εργασίας
  2. ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  3. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΑ)
  4. Γραφεία εύρεσης εργασίας
  5. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
  6. επαγγελματική αποκατάσταση
  7. Γραφείο Εύρεσης Εργασίας ergasia center
  8. Γραφείο ευρέσεως εργασίας
  9. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ JOB CENTER GROUP

.
http://www.kepea.gr/article.php?cat=14

Γραφείο Εύρεσης Εργασίας

        Στα πλαίσια λειτουργίας του ΚΕ.Π.Ε.Α. λειτουργεί Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, όπου οι άνεργοι μπορούν να απευθυνθούν για να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, να αναζητήσουν εργασία και να ενημερωθούν για προκηρύξεις, για προγράμματα απασχόλησης και σεμινάρια κατάρτισης. Παράλληλα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν προσωπικό μέσω της δωρεάν πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση των ανέργων που έχει καταρτίσει το Γραφείο στην ιστοσελίδα μας

Γραφείο Εύρεσης Εργασίας

Στα πλαίσια λειτουργίας του ΚΕ.Π.Ε.Α. λειτουργεί Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, όπου οι άνεργοι μπορούν να απευθυνθούν για να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, να αναζητήσουν εργασία και να ενημερωθούν για προκηρύξεις, για προγράμματα απασχόλησης και σεμινάρια κατάρτισης. Παράλληλα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν προσωπικό μέσω της δωρεάν πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση των ανέργων που έχει καταρτίσει το Γραφείο στην ιστοσελίδα μας

  1. Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων
  2. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.)
  3. «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ»
  4. (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων

Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.) οργάνωσε το «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ» (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.) το οποίο έχει έδρα το κτίριο της Συνομοσπονδίας στην οδό Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα.Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες, για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και μεταναστευτικής πολιτικής καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης.
.

Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.) οργάνωσε το «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ» (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.) το οποίο έχει έδρα το κτίριο της Συνομοσπονδίας στην οδό Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα.Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες, για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και μεταναστευτικής πολιτικής καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης. Διακρίνεται από τα εξής Γραφεία:
Το Γραφείο Εργασιακών Σχέσεων και το Γραφείο Ασφαλιστικών Θεμάτων παρέχουν υπηρεσίες πληροφόρησης στους εργαζόμενους για την εφαρμογή της Εργατικής & Ασφαλιστικής Νομοθεσίας αντίστοιχα. Επίσης υποδεικνύουν τρόπους διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους, επιλύουν προβλήματα και παρεμβαίνουν όπου χρειαστεί και κρίνεται απαραίτητο
Ειδικά για τους μετανάστες συναδέλφους μας, το Κέντρο με το Γραφείο Οικονομικών Μεταναστών που ίδρυσε, θέλει να αποτελέσει τον χώρο όπου θα τους υποδέχονται και θα τους ενημερώνουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται γι΄ αυτούς, τους θεωρούν ισότιμο κομμάτι της εργατικής τάξης της χώρας μας που έχει ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Έλληνες συναδέλφους τους.
Στα πλαίσια λειτουργίας του ΚΕ.Π.Ε.Α. λειτουργεί Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, όπου οι άνεργοι μπορούν να απευθυνθούν για να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, να αναζητήσουν εργασία και να ενημερωθούν για προγράμματα απασχόλησης και σεμινάρια κατάρτισης. Παράλληλα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν προσωπικό μέσω της δωρεάν πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση των ανέργων που έχει καταρτίσει το Γραφείο στην ιστοσελίδα μας.
Το Γραφείο Συμβουλευτικής απευθύνεται τόσο σε ανέργους, με κύριο στόχο την υποβοήθηση και υποστήριξή τους στη πορεία της επαγγελματικής τους ανάπτυξης (εξατομικευμένη προσέγγιση), μέρος της οποίας είναι και η ανεύρεση της κατάλληλης θέσης εργασίας όσο και σε ευρύτερες ομάδες όπως εργαζόμενοι ή οικονομικοί μετανάστες όπου μπορούν να τύχουν πολύπλευρης καθοδήγησης και στήριξης σε δυσκολίες των εργασιακών προβλημάτων τους.
Το Γραφείο Υποστήριξης του Κέντρου συγκεντρώνει, αναλύει και επεξεργάζεται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ανέργων που επισκέπτονται το ΚΕΠΕΑ, τα ερωτήματα που θέτουν οι εργαζόμενοι και τα προβλήματα που κατά καιρούς απασχολούν τους οικονομικούς μετανάστες. Μέσω ενός ηλεκτρονικού προγράμματος πραγματοποιείται η διεξαγωγή στατιστικών στοιχείων για τα οποία ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Γ.Σ.Ε.Ε.

Η Νομική Υπηρεσία συνεπικουρεί το έργο των τμημάτων του ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ, γνωμοδοτώντας και παρέχοντας όλη την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία και νομολογία, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι εργαζόμενοι τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Συμβάλλει στην επίλυση διαφορών, παρεμβαίνει στους αρμόδιους φορείς όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο και γενικά παρέχει την νομική στήριξη σε συμβουλευτικό επίπεδο με τους νομικούς της συμβούλους σε εργαζόμενους και συνδικαλιστικές οργανώσεις.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το κέντρο από τις 09:00 το πρωί έως τις 19:30 το βράδυ. Μπορούν παράλληλα να επικοινωνούν δι΄ αλληλογραφίας στην ταχυδρομική διεύθυνση:
Για το ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.
οδός Αινιάνος 3 & Πατησίων 69, 
101 10 Αθήνα.
ή τηλεφωνικώς στον αριθμό 210-82.02.100
Ακόμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφόρηση στέλνοντας την επιστολή τους με το Fax στον αριθμό 210.82.02.186 ή με e-mail .
Σημείωση:Παρακαλούμε θερμά τους επισκέπτες του κέντρου μας που θέλουν να υποβάλουν κάποιο ερώτημα ή μέσω του fax ή με e-mail , να συμπληρώνουν τις φόρμες που υπάρχουν στο τέλος των σελίδων στο Γραφείο Εργασιακών Σχέσεων, στο Γραφείο Ασφαλιστικών θεμάτων, στο Γραφείο Μεταναστών και στο Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, με τα στοιχεία τους ώστε να μπορούν τα στελέχη του ΚΕ.Π.Ε.Α. να στείλουν εύκολα και χωρίς χρονοτριβή τις απαντήσεις στα ερωτήματά τους. Τα στοιχεία αυτά θα αποτελέσουν πηγή στατιστικής ανάλυσης και θα διευκολύνουν την δουλειά του Κέντρου κυρίως στην κωδικοποίηση των απαντήσεων.
Παρακαλούμε επίσης τους επισκέπτες και τους χρήστες των υπηρεσιών του Κέντρου μας, αν για κάποιο λόγο κρίνουν ότι δεν εξυπηρετήθηκαν σε εύλογο χρονικό διάστημα και σε ικανοποιητικό βαθμό, να επικοινωνούν με την διεύθυνση του ΚΕ.Π.Ε.Α, με τα τηλέφωνα 210.82.02.100, στο fax: 210.82.02.186 και στο e-mail .

.

ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.


Μη κερδοσκοπικός οργανισμός · Αθήνα


Ιδρύθηκε
2000
Tοποθεσία
Σχετικές πληροφορίες
Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
Γενικές Πληροφορίες
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.) οργάνωσε το «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ» (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.) το οποίο έχει έδρα το κτίριο της Συνομοσπονδίας στην οδό Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα.Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες κα...Δείτε περισσότερα
Τηλέφωνο
Ιστότοπος
Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
.

  1. Βασικές πληροφορίες
  2. Ιδρύθηκε
  3. 2000
  4. Tοποθεσία
  5. Αινιάνος 3 & Πατησίων 69, Αθήνα, 104 34
  6. Σχετικές πληροφορίες
  7. Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.)
  8. Γενικές Πληροφορίες
  9. Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.) οργάνωσε το «ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ» (ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.) το οποίο έχει έδρα το κτίριο της Συνομοσπονδίας στην οδό Αινιάνος 3 & Πατησίων 69 στην Αθήνα.Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες, για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και μεταναστευτικής πολιτικής καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης. 

Διακρίνεται από τα εξής Γραφεία:

Το Γραφείο Εργασιακών Σχέσεων και το Γραφείο Ασφαλιστικών Θεμάτων παρέχουν υπηρεσίες πληροφόρησης στους εργαζόμενους για την εφαρμογή της Εργατικής & Ασφαλιστικής Νομοθεσίας αντίστοιχα. Επίσης υποδεικνύουν τρόπους διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους, επιλύουν προβλήματα και παρεμβαίνουν όπου χρειαστεί και κρίνεται απαραίτητο

Ειδικά για τους μετανάστες συναδέλφους μας, το Κέντρο με το Γραφείο Οικονομικών Μεταναστών που ίδρυσε, θέλει να αποτελέσει τον χώρο όπου θα τους υποδέχονται και θα τους ενημερώνουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται γι΄ αυτούς, τους θεωρούν ισότιμο κομμάτι της εργατικής τάξης της χώρας μας που έχει ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Στα πλαίσια λειτουργίας του ΚΕ.Π.Ε.Α. λειτουργεί Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, όπου οι άνεργοι μπορούν να απευθυνθούν για να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, να αναζητήσουν εργασία και να ενημερωθούν για προγράμματα απασχόλησης και σεμινάρια κατάρτισης. Παράλληλα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν προσωπικό μέσω της δωρεάν πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση των ανέργων που έχει καταρτίσει το Γραφείο στην ιστοσελίδα μας.

Το Γραφείο Συμβουλευτικής απευθύνεται τόσο σε ανέργους, με κύριο στόχο την υποβοήθηση και υποστήριξή τους στη πορεία της επαγγελματικής τους ανάπτυξης (εξατομικευμένη προσέγγιση), μέρος της οποίας είναι και η ανεύρεση της κατάλληλης θέσης εργασίας όσο και σε ευρύτερες ομάδες όπως εργαζόμενοι ή οικονομικοί μετανάστες όπου μπορούν να τύχουν πολύπλευρης καθοδήγησης και στήριξης σε δυσκολίες των εργασιακών προβλημάτων τους.

Το Γραφείο Υποστήριξης του Κέντρου συγκεντρώνει, αναλύει και επεξεργάζεται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ανέργων που επισκέπτονται το ΚΕΠΕΑ, τα ερωτήματα που θέτουν οι εργαζόμενοι και τα προβλήματα που κατά καιρούς απασχολούν τους οικονομικούς μετανάστες. Μέσω ενός ηλεκτρονικού προγράμματος πραγματοποιείται η διεξαγωγή στατιστικών στοιχείων για τα οποία ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Γ.Σ.Ε.Ε.

Η Νομική Υπηρεσία συνεπικουρεί το έργο των τμημάτων του ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ, γνωμοδοτώντας και παρέχοντας όλη την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία και νομολογία, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι εργαζόμενοι τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Συμβάλλει στην επίλυση διαφορών, παρεμβαίνει στους αρμόδιους φορείς όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο και γενικά παρέχει την νομική στήριξη σε συμβουλευτικό επίπεδο με τους νομικούς της συμβούλους σε εργαζόμενους και συνδικαλιστικές οργανώσεις.


ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το κέντρο από τις 09:00 το πρωί έως τις 19:30 το βράδυ. Μπορούν παράλληλα να επικοινωνούν δι΄ αλληλογραφίας στην ταχυδρομική διεύθυνση:

Για το ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.
οδός Αινιάνος 3 & Πατησίων 69, 104 34 Αθήνα.

ή τηλεφωνικώς στον αριθμό 210-82.02.100


  1. Ακόμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφόρηση στέλνοντας την επιστολή τους με το Fax στον αριθμό 210.82.02.186.
  2. Τηλέφωνο
  3. 210-82.02.100
  4. Ιστότοπος
  5. http://www.kepea.gr
Χαριλάου Τρικούπη 10, Καλλιθέα, Ελλάδα
https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zPRsmgFoRq3A.ki2VbXbFSo_g
Τηλέφωνο. : 2108202100. Κινητό. : Φαξ. : 2108202186.

part time student job


  1. part time student job
  2. μέρος δουλειά φοιτητής του χρόνου
  3. Δουλεία (part time) για φοιτητή
  4. μερική Δουλεία απασχόληση για φοιτητή
  5. εργασια για φοιτητες
  6. Student Job

Καθηκοντολόγιο φυλάκων σχολικών κτιρίων

Καθηκοντολόγιο φυλάκων σχολικών κτιρίων
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
edu.klimaka.gr › ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ › ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ‎
Translate this page
Επιπλέον, οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα των Φυλάκων σχολικών κτιρίων προσδιορίζονται από το σχετικό καθηκοντολόγιο που είχε εκδοθεί με την έναρξη του ...
[DOC]
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠ.ΕΣ. 65082/18-12-07 ΘΕΜΑ : «Καθηκοντολόγιο ...
www.karagilanis.gr/images/.../9740_65082_07.doc‎
Translate this page
ΘΕΜΑ : «Καθηκοντολόγιο Φυλάκων Σχολικών Κτιρίων.» Σχετ.: Αρ. Πρωτ. 1246/12-11.2007 έγγραφο της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Με την έναρξη του προγράμματος Απόκτησης ...
ΕΠΟΠΤΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ - Google Sites
sites.google.com/site/epoptesscholikonktirion/‎
Translate this page
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Φυλάκων Σχολικών Κτιρίων Ελλάδος. Τα Γραφεία μας βρίσκονται στην οδό Ακομινάτου 25-27, Τ.Κ. 10437, Αθήνα, ...
[PDF]
το καθηκοντολογιο των φυλακων σχολικων κτιριων.
www.poeota.gr/anakoinoseis/kath_sxol_fyl_2008.pdf‎
Translate this page
ΚΑΘΗΚOΝΤOΛOΓΙO. ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΧOΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Στο πλαίσιο των Προγραμματικών Συμβάσεων της 9ης Δεκεμβρίου 1999 και 5ης Ιανουαρίου ...
ο ρολος και τα καθηκοντα των σχολικων φυλακων - ηρακλειο news
irakleionews.blogspot.com/2009/.../blog-post_589.ht...‎
Translate this page
Feb 17, 2009 – Να σημειωθεί επίσης ότι ουδέποτε έχει υπάρξει παρόμοιο συμβάν στα 8 χρόνια ύπαρξης του θεσμού των φυλάκων σχολικών κτιρίων την ώρα

15.000 προσλήψεις μονίμων στο δημόσιο


πέντε τομείς αποκτούν προτεραιότητα για νέες προσλήψεις νέος διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ ώστε καλυφθούν περίπου άλλες 2.000 θέσεις εργασίας

Έτσι οι 15.000 αποχωρήσεις υπαλλήλων ως το τέλος του 2014 θα ανοίξουν το δρόμο για νέες προσλήψεις.

Newsnow
"Μία αποχώρηση για μία νέα πρόσληψη" είναι το μήνυμα της κυβέρνησης για τις αλλαγές που θα έλθουν άμεσα στο Δημόσιο μετά τη συμφωνία με την τρόικα. Έτσι οι 15.000 αποχωρήσεις υπαλλήλων ως το τέλος του 2014 θα ανοίξουν το δρόμο για νέες
Νέες προσλήψεις
Πού και πώς θα προσληφθούν 15.000 μόνιμοι στο Δημόσιο


23/04/2013 10:5318
"Μία αποχώρηση για μία νέα πρόσληψη" είναι το μήνυμα της κυβέρνησης για τις αλλαγές που θα έλθουν άμεσα στο Δημόσιο μετά τη συμφωνία με την τρόικα. Έτσι οι 15.000 αποχωρήσεις υπαλλήλων ως το τέλος του 2014 θα ανοίξουν το δρόμο για νέες προσλήψεις.

Για το κενό που θα δημιουργηθεί, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εξαγγελίες, οι 2.000 θα καλυφθούν μέσω των υπαλλήλων που θα ενταχθούν στην κινητικότητα μέσα στο 2013, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις από τους επιτυχόντες μέσω ΑΣΕΠ.

Αν και μέσα στα επόμενα χρόνια θα ενταχθούν στην κινητικότητα 25.000 υπάλληλοι θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι λόγω αλλαγών στα οργανογράμματα δεν θα επαρκούν για να καλύψουν και τα κενά από τις απολύσεις και έτσι δεν αποκλείεται να χρειαστεί και νέος διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ ώστε καλυφθούν περίπου άλλες 2.000 θέσεις εργασίας.

Με τα έως τώρα δεδομένα από το 2008 μέχρι και σήμερα μόλις το 40% των επιτυχόντων μέσω ΑΣΕΠ έχει προσληφθεί. Έτσι τώρα οι άνθρωποι αυτοί αποκτούν προτεραιότητα.

Πρόκειται για 2.987 επιτυχόντες του 2009 στο υπουργείο Υγείας, 711 επιτυχόντες σε διάφορους φορείς του δημοσίου το 2009, 194 στο υπουργείο Πολιτισμού το 2009, 415 του 2008 σε διάφορους φορείς του Δημοσίου, 909 του 2008 στην Αγροτική Τράπεζα, 877 του 2008 στο υπουργείο Οικονομικών, άλλους 1.215 του 2008 σε διάφορους τομείς του δημοσίου, αλλά και 4.721 επιτυχόντες του 2008 στο υπουργείο Παιδείας.




Από την άλλη υπάρχουν πέντε τομείς στους οποίους η κυβέρνηση θέλει να δώσει προτεραιότητα.


  1. Πρώτα απ' όλα είναι οι φυλακές. το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την πλήρωση των κενών θέσεων με μόνιμο προσωπικό έχει κατατεθεί από τις αρχές του 2012, ωστόσο οι προσλήψεις "πάγωσαν" λόγω έλλειψης κονδυλίων.
  2. Έπειτα είναι τα νοσοκομεία, όπου υπάρχουν μεγάλα προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια καλύπτουν με επικουρικό προσωπικό τις κενές θέσεις και σε επίπεδο ιατρικό αλλά και σε νοσηλευτικό προσωπικό. Υπενθυμίζεται ότι απ' το 2009 εκκρεμεί η προκήρυξη για την πρόσληψη 2.987 μονίμων σε νοσοκομεία.
  3. Πολλοί είναι οι διορισμοί που εκκρεμούν στα σχολεία από τους γραπτούς διαγωνισμούς των εκπαιδευτικών απ' το 2008.
  4. Προσωπικό με συμβάσεις αορίστου χρόνου ζητούν και τα Ταμεία.
  5. Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι ΟΤΑ λόγω των συνταξιοδοτήσεων. Πολλές θέσεις σε διοικητικό και τεχνικό επίπεδο έχουν μείνει κενές.
πέντε τομείς αποκτούν προτεραιότητα για νέες προσλήψεις νέος διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ ώστε καλυφθούν περίπου άλλες 2.000 θέσεις εργασίας